- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
%70 civarı sanirimNe kadar alır oğlum bu arada maaş? Bilen var mı?
Ben boşandığım için alamıcam..
Birde kızı var uzakta.%70 civarı sanirim
inşallah ölmeden önce sinyal verir de evlenirsiniz en azından maaşını alırsınız. bu hakkınız benceNe kadar alır oğlum bu arada maaş? Bilen var mı?
Ben boşandığım için alamıcam..
Kızın yaşı önemli, evli veya çalışıyorsa alamaz.Birde kızı var uzakta.
Kızı evli mi?Birde kızı var uzakta.
katılıyorum.giyim tarzım basic spor freshtir yüzüm sevimli dediklerindi minyonum ama cildim o kadar bakıma rağmen asla 20 lerindeki bir kadınınki gibi değil.resimdeki kadın 27 28 lerinde en fazlaBu yuz 36 yasinda bir kadina ait olamaz. Dudaginizda (36 yasinda kadinin dudagi oyle olmaz), dudak kenarlarinizda, boynunuzda(!) bir islem yoksa hepsinin boyle genc gorunmesi mumkun degil. Sadece o degil cilt de genc. Filtre de kullanilmamis. Bir de dudakta sadece siskinlik var, adamin tecavuzunun darbinin sonucu degil. bu resmi (muhtemelen baskasina ait) neden paylastiniz? Genc gosterme genc zannedilme olayina hakimim ama onun sebepleri farkli oluyor (yuzun sevimli olmasi, zayiflik, giyim tarzi, minyonluk gibi) Bu sekilde bir genclik mumkun degil.
Şöyle deyip de akşam akşam bizi üzmesen mi ?Ben zaten tamamen yok olaydım. Var olmasaydım
İyiydi.
Tuğgeneral/tuğamiral albaylığın bir üst rütbeleri zaten..askeri doktor neden Albay olamazmış ben anlamadım açıkçasıaslında kaç yaşında olduğundan ziyade kaç yaşında emekli olura takılmıştım ben. şu anda 60 mış belki o zaman 58 dir.
ama kesin olan şey askeri doktorların albay olamayacağı en fazla tuğgeneral olabiliyorlarmış.
yani konu sahibesinin eski eşi ya albay değil ya doktor değil bence.
oluyor canım oluyor. genetik çok etkili. benden 2 yaş büyük arkadaşım benden 10 yaş genç cilt olarakkatılıyorum.giyim tarzım basic spor freshtir yüzüm sevimli dediklerindi minyonum ama cildim o kadar bakıma rağmen asla 20 lerindeki bir kadınınki gibi değil.resimdeki kadın 27 28 lerinde en fazla
EvliKızı evli mi?
resimdeki kadın 37 yaşında değil .benim de cildim gençtir ama yüz ifadenden falan belli oluyor yaşın + - 5 oynuyor bakımlı fresh bir cildin olsa da.dermatologlar kendileri bile engelleyemiyorlar bunu.oluyor canım oluyor. genetik çok etkili. benden 2 yaş büyük arkadaşım benden 10 yaş genç cilt olarak
valla dediğim arkadaşımın fotosunu atsan bu kadın 39 olamaz imkansız maksimum 27-28 dersin. canlısını görmesem inanmazdım. ha konu sahibinin fotosu gerçek mi bilemem. ama var yaniresimdeki kadın 37 yaşında değil .benim de cildim gençtir ama yüz ifadenden falan belli oluyor yaşın + - 5 oynuyor bakımlı fresh bir cildin olsa da.dermatologlar kendileri bile engelleyemiyorlar bunu.
binbaşıyken emekli oldu bir yakınım.askeriye de erken emekli olabiliyorsun yıpranma payı olduğundan.rütbelerin yükselmesine gerek yokTuğgeneral/tuğamiral albaylığın bir üst rütbeleri zaten..askeri doktor neden Albay olamazmış ben anlamadım açıkçası
atma yahu görüntünü.neden kendini ifşa edesin?burada her çeşit üye var nasıl güveniyorsun?bak böyle böyle başına işler açılmış bu yaşa dek.atma sakın.insanlara kolay güvenme huyundan vazgeçBuraya nasıl vide atılıyor sizler için çektim
Hesap yapamadim . Gercek mi ?80 yaşındaki koca bu. Offff okuyamayacağım ya. Başlığı ve kullanıcı adını görmek bile yetti.
Konuştum sadece yüzüm yine tam görünmüyoratma yahu görüntünü.neden kendini ifşa edesin?burada her çeşit üye var nasıl güveniyorsun?bak böyle böyle başına işler açılmış bu yaşa dek.atma sakın.insanlara kolay güvenme huyundan vazgeç
e ne gerek var_ben gerçek olduğuna inanıyorum senin mesela.psikolojin de iyi değil o ortada zaten.kendini hep doğru anlatan üyeler var ama resimlerini paylaşmıyorlar ne gerek var?varsın ben de dahil sen değilsin diyelim.hemen etkilenip neden video koyuyorsun?sağlam durmayı öğrenmelisin hayat da.insanlara göre şekil alma bir duruşun olsun.o zaman mutlu olursun işteKonuştum sadece yüzüm yine tam görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?