Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Geç saatte gelince değil kalması,kapıdan içeri bile almayın. Vakitlice gelsin çocuğunu görsün gitsin. Yada alsın dısarda vakit geçirsin.
Siz kalmasına müsade ettiğiniz için geç geliyor yüz bulup ,geç saatte kabul etmezseniz kalmasi da gerekmez. Net bir şekilde uyarın bence eski eşinizi. Bilsin gec saatte gelirse çocuğu göremeyeceğini.

Şaka misiniz ya hangi kadın boşanmış eşini eve alıyor üstüne üstlük bir de evinde yatırıyor.Hic mi es dost aileniz birşey demiyor bu genişliğe.Yapacaginiz şey belli.

katılıyorum.giyim tarzım basic spor freshtir yüzüm sevimli dediklerindi minyonum ama cildim o kadar bakıma rağmen asla 20 lerindeki bir kadınınki gibi değil.resimdeki kadın 27 28 lerinde en fazla

Ben zaten tamamen yok olaydım. Var olmasaydım
İyiydi.
Şöyle deyip de akşam akşam bizi üzmesen mi ?
Yahu gençsin,güzelsin,sağlıklısın..
Bir düzen tutarsin illa ki..
Sen biraz ara ver artık bu eskilerle görüşme işine..
Bie yol belirle ve artık ilerle.

Tuğgeneral/tuğamiral albaylığın bir üst rütbeleri zaten..askeri doktor neden Albay olamazmış ben anlamadım açıkçası

katılıyorum.giyim tarzım basic spor freshtir yüzüm sevimli dediklerindi minyonum ama cildim o kadar bakıma rağmen asla 20 lerindeki bir kadınınki gibi değil.resimdeki kadın 27 28 lerinde en fazla
oluyor canım oluyor. genetik çok etkili. benden 2 yaş büyük arkadaşım benden 10 yaş genç cilt olarak

oluyor canım oluyor. genetik çok etkili. benden 2 yaş büyük arkadaşım benden 10 yaş genç cilt olarak
resimdeki kadın 37 yaşında değil .benim de cildim gençtir ama yüz ifadenden falan belli oluyor yaşın + - 5 oynuyor bakımlı fresh bir cildin olsa da.dermatologlar kendileri bile engelleyemiyorlar bunu.

resimdeki kadın 37 yaşında değil .benim de cildim gençtir ama yüz ifadenden falan belli oluyor yaşın + - 5 oynuyor bakımlı fresh bir cildin olsa da.dermatologlar kendileri bile engelleyemiyorlar bunu.
valla dediğim arkadaşımın fotosunu atsan bu kadın 39 olamaz imkansız maksimum 27-28 dersin. canlısını görmesem inanmazdım. ha konu sahibinin fotosu gerçek mi bilemem. ama var yani

Tuğgeneral/tuğamiral albaylığın bir üst rütbeleri zaten..askeri doktor neden Albay olamazmış ben anlamadım açıkçası
binbaşıyken emekli oldu bir yakınım.askeriye de erken emekli olabiliyorsun yıpranma payı olduğundan.rütbelerin yükselmesine gerek yok

Buraya nasıl vide atılıyor sizler için çektim
atma yahu görüntünü.neden kendini ifşa edesin?burada her çeşit üye var nasıl güveniyorsun?bak böyle böyle başına işler açılmış bu yaşa dek.atma sakın.insanlara kolay güvenme huyundan vazgeç

Konuştum sadece yüzüm yine tam görünmüyor
e ne gerek var_ben gerçek olduğuna inanıyorum senin mesela.psikolojin de iyi değil o ortada zaten.kendini hep doğru anlatan üyeler var ama resimlerini paylaşmıyorlar ne gerek var?varsın ben de dahil sen değilsin diyelim.hemen etkilenip neden video koyuyorsun?sağlam durmayı öğrenmelisin hayat da.insanlara göre şekil alma bir duruşun olsun.o zaman mutlu olursun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…