- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.726
- 43
Sen çok acılar yaşamışsın. Daha küçük bir genç kızken. Ama artık buna izin verme. Güçlü bir kadınsın. Bu kadar acıya böyle bir evliliğe sabretmişsin.Kurdeşen döktüm dudaklarım vücudumun her yeri şişti kaşıya kaşıya.Ben memnun değildim ki yaşadıklarımdan.. Ben artık oğlumdan başka kimseyi istemiyorum herkes bana çok zarar verdi.
Bence önemliydi suçlanıp durmaktansa. Umurumda değil artık bişeye ne gerek var_ben gerçek olduğuna inanıyorum senin mesela.psikolojin de iyi değil o ortada zaten.kendini hep doğru anlatan üyeler var ama resimlerini paylaşmıyorlar ne gerek var?varsın ben de dahil sen değilsin diyelim.hemen etkilenip neden video koyuyorsun?sağlam durmayı öğrenmelisin hayat da.insanlara göre şekil alma bir duruşun olsun.o zaman mutlu olursun işte
O zaman maaşta hakkı yok. Çalışmıyor olup da boşanırsa ancak o zaman.
Kimseyi inandırmak zorunda değilsin, sakın yapma öyle şeyler. Yeri geldiğinde "herkes istediğini düşünebilir" demeyi öğrenmelisin. Sen konunla ilgili yorumlara odaklan, gerisini düşünme. Fotoğraf attın daha ne olacak. Ya seni tanıyan biri varsa burada, sesinden pekala kim olduğunu anlayabilir,dilden dile dolaşır yayılır yaşadıkların. Öyle bir durumda kendini koruman çok zor olur.Konuştum sadece yüzüm yine tam görünmüyor
Atma.Buraya nasıl vide atılıyor sizler için çektim
aynı fikirdeyim.nice arkadaşlar araları bozulunca birbirlerinin resimlerini ifşa ettiler burada.gerçekten arkadaş olduklarımız hariç atmamalıyızAtma.
Kendini gösterecek,yüzünün görülmesini sağlayacak,taninacagin bir şey atma.
Önermem.
Şimdi nasıl ve de neyle geciniyosun?Alsın kızı da maaş soeun değil. Belki birgün ihtiyacı olur hayat bu. Bana yolun sonunda nikah kıymazsa gitti 17 yılım. O nerden bilcek ya küt diye giderse.Tövbe Allahım. Napıcam ben evlensem bu gene habire benden bişeyler ister. Evlenmesem vallahi gitti yıllarım.
O konuda haklısın, ama adamı da miden kaldırmıyor. İsteğini yok etmenin yolunu bulman lazım, onu halletsen bile birlikte yaşamaya tahammülün olacak mı, ayrıca aklın yine başkasına kayarsa daha kötü durumlara düşersin.Alsın kızı da maaş soeun değil. Belki birgün ihtiyacı olur hayat bu. Bana yolun sonunda nikah kıymazsa gitti 17 yılım. O nerden bilcek ya küt diye giderse.Tövbe Allahım. Napıcam ben evlensem bu gene habire benden bişeyler ister. Evlenmesem vallahi gitti yıllarım.
Nafaka ödüyor faturalarıdaŞimdi nasıl ve de neyle geciniyosun?
Kurtaramazsın kendini ayrı evde falan yaşamaz o adam böyle bile huzur vermiyor bedenineŞart koşsam bana dokunmamasını. Olur mu ki. Bi de gene ayrı evde olsak. Hasta olursa bakarım. Ben bunun çenesini de pek çekemiyorum. Çok konuşuyor.Çok eleştiriyor. Bana diyor bazen keşke senin gibi cahille evlenmeseydim.bende diyorum asıl ben senin gibi okumuşla evlenmeseydim
Bi bilsem ne yapmam gerektiğini.O konuda haklısın, ama adamı dammiden kaldırmıyor. İsteğini yok etmenin yolunu bulman lazım, onu halletsen bile birlikte yaşamaya tahammülün olacak mı, ayrıca aklın yine başkasına kayarsa daha kötü durumlara düşersin.
Ölüm halk arasında anılan adıyla dul ve yetim aylığı hak sahipleri paylaşımı sınırları kanunlarla belirlenmiştir. Buna göre ölüm aylığı paylaşımı şu şekilde yapılır.Bi bilsem ne yapmam gerektiğini.
İntikam alma hakkın var, seni bu hale getiren o ama ondan alacağın en güzel intikam kendi ayakların üzerinde durup ona nisbet yapmak. Adamla yeniden evlenmen onun ağına tekrar düşmen demek. Dişli bir insan değilsin ki adama geri kalan ömrünü dar edesin, o riski alma derim benBi bilsem ne yapmam gerektiğini.
Tuğgeneral/tuğamiral albaylığın bir üst rütbeleri zaten..askeri doktor neden Albay olamazmış ben anlamadım açıkçası
Eski koca , artık senin için diğer erkeklerden farksız olduğu için evine alma… Babalığını çocuğunu kendi evine alarak yapsın…Merhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?