Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Kurdeşen döktüm dudaklarım vücudumun her yeri şişti kaşıya kaşıya.Ben memnun değildim ki yaşadıklarımdan.. Ben artık oğlumdan başka kimseyi istemiyorum herkes bana çok zarar verdi.
Sen çok acılar yaşamışsın. Daha küçük bir genç kızken. Ama artık buna izin verme. Güçlü bir kadınsın. Bu kadar acıya böyle bir evliliğe sabretmişsin.
Geçmişi sil at. Sen bugün doğdun say. Evladın var. O senin güç kaynağın. Ondan güç al.
İkinize çok güzel bir hayat kur. Günü zamanı gelince hayatına seni gerçekten seven ve kaybettiğin yılları sana yaşatacak bir adam karşına çıkar.bunun için acele etme O insanı çok iyi tanı sonra hayatına al.
Çok büyük imtihanlar yaşamışsın.
Hayatını harcama,hayatını yaşa.
İnşAllah herşey düzelir.. Sabrın sonu selamettir.

Peki kalsın o zaman.
Bence önemliydi suçlanıp durmaktansa. Umurumda değil artık bişey

O zaman maaşta hakkı yok. Çalışmıyor olup da boşanırsa ancak o zaman.
Konuştum sadece yüzüm yine tam görünmüyor
Kimseyi inandırmak zorunda değilsin, sakın yapma öyle şeyler. Yeri geldiğinde "herkes istediğini düşünebilir" demeyi öğrenmelisin. Sen konunla ilgili yorumlara odaklan, gerisini düşünme. Fotoğraf attın daha ne olacak. Ya seni tanıyan biri varsa burada, sesinden pekala kim olduğunu anlayabilir,dilden dile dolaşır yayılır yaşadıkların. Öyle bir durumda kendini koruman çok zor olur.

Alsın kızı da maaş soeun değil. Belki birgün ihtiyacı olur hayat bu. Bana yolun sonunda nikah kıymazsa gitti 17 yılım. O nerden bilcek ya küt diye giderse.Tövbe Allahım. Napıcam ben evlensem bu gene habire benden bişeyler ister. Evlenmesem vallahi gitti yıllarım.

Şimdi nasıl ve de neyle geciniyosun?

Şart koşsam bana dokunmamasını. Olur mu ki. Bi de gene ayrı evde olsak. Hasta olursa bakarım. Ben bunun çenesini de pek çekemiyorum. Çok konuşuyor.Çok eleştiriyor. Bana diyor bazen keşke senin gibi cahille evlenmeseydim.bende diyorum asıl ben senin gibi okumuşla evlenmeseydim

O konuda haklısın, ama adamı da miden kaldırmıyor. İsteğini yok etmenin yolunu bulman lazım, onu halletsen bile birlikte yaşamaya tahammülün olacak mı, ayrıca aklın yine başkasına kayarsa daha kötü durumlara düşersin.

Kurtaramazsın kendini ayrı evde falan yaşamaz o adam böyle bile huzur vermiyor bedenine

Bi bilsem ne yapmam gerektiğini.
Ölüm halk arasında anılan adıyla dul ve yetim aylığı hak sahipleri paylaşımı sınırları kanunlarla belirlenmiştir. Buna göre ölüm aylığı paylaşımı şu şekilde yapılır.

• Sadece eşe aylığın %75’i
  • Çalışan veya emekli maaşı olan eşe aylığın %50’si
  • Eş ve 1 yetim olması halinde aylığın %60’ı eşe ve %30’u yetime
  • Eş ve 2 yetim olması halinde aylığın %50’si eşe ve yetimlere %25-25
  • Tek yetimin hak sahibi olması halinde aylığın %50’si
  • İki yetimin hak sahibi olması durumunda %40-40 paylaşım esas alınır.

Bi bilsem ne yapmam gerektiğini.
İntikam alma hakkın var, seni bu hale getiren o ama ondan alacağın en güzel intikam kendi ayakların üzerinde durup ona nisbet yapmak. Adamla yeniden evlenmen onun ağına tekrar düşmen demek. Dişli bir insan değilsin ki adama geri kalan ömrünü dar edesin, o riski alma derim ben

Bu isten rahatsiz olduğunuza eminmisiniz sanki istemem yan cebime koy der gibi davranıyorsunuz eski esinizin bu davranışını onaylamayip rahatsiz olsaniz bir daha evde kalmasina musade etmezsiniz hadi onuda gectim en azindan yatak odasinin kapisini kitlersiniz bence sizinde hoşunuza gidiyor da kendinize itiraf etmekten korkuyor gibisiniz

Eski koca , artık senin için diğer erkeklerden farksız olduğu için evine alma… Babalığını çocuğunu kendi evine alarak yapsın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…