Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

binbaşıyken emekli oldu bir yakınım.askeriye de erken emekli olabiliyorsun yıpranma payı olduğundan.rütbelerin yükselmesine gerek yok
Canım bahsettiğiniz yakınınızın maaşlı olarak emekli olduğuna eminmisin ? Zorunlu çalışma süresini doldurunca istifa etmiş olabilir.Malulen emekli olmadıysa ..ya da astsubaylıktan subaylığa geçmediyse (o zaman da rütbe sıralaması değişiyor daha ileri bir yaşta binbaşı olunmuş oluyor) bir nevi istifa etmiştir yani emekli maaşı bağlanmamıştır.

hayır emekli gayet.bir kişi değil tanıdığım evsahibim de binbaşılıktan emekli.

ben hala ikilemdeyim.
mesela 58 yaşında albay ve emekli olunuyor mu?
doktor albay olabiliyor mu?
askeriye hakkında hiç bilgim yok.
adam emekli olmuş kendi muaynehanesini açmış bu tamam da yukarıdakileri oturtamadım.

Nooption, şimdiki verilere göre değerlendirme, eskiden askeri okullar vardı, ortaokulu bitirince sınavlarına giriyordun, yazılı ve fiziksel sınavı geçenler askeri okula yerleşiyordu, konudaki eş gerçek mi değil mi bilemem ama Albay rütbesi alan biri isterse 50 yaşında emekli olabiliyordu, Tuğgeneral Albay’ın üstüdür.
Doktorluğa gelince Albayken emekliliğini isteyip tıp fakültesine giderek doktor olanlar var, dediğim gibi konuda geçen eşi bilemem ama asker emeklileri genelde emekli oldukları zamanki rütbelerini emeklilik sonrası yaptıkları meslekle birlikte kullanırlar, emekli albay doktor xxxx gibi, emekli general prof. yyy, kayınpederim asker emeklisi biz bile hala telefon açtığımızda isminden önce rütbesini söylüyoruz, emekli de olsalar askerlikleri ve rütbeleri çok kıymetli onlar için ve eskiden genelde 26-27 yıl TSK’da hizmet verenler yıpranma vb sebeplerle emekliliğini isteyebiliyor-du şimdi sistem nasıl bilmiyorum.

Adam 75 yaşındaysa kayınpederimle yaşıt, askeri okula gitmiştir bu da yaklaşık 14 yaşından beri asker demek, 1965-67 yılları gibi göreve başlasa, 94-97 yılları arasında emeklilik istese kıdemli albay rütbesiyle emekli olabilir, bu da 97 yılında emekli olmuş olsa 50 yaşında emekli oldu demektir.
Hemen fakülteye girse 56 yaşında tıptan mezun olur, tıp fakültesinden mezun olduktan sonra asker emeklisi olduğu için zorunlu hizmet yapmama veya klinik açma hakkı var mıdır o kısmı bilemem, ben askerlik kısmını biliyorum az çok, eşim uyumuyor olsa ona sorardım, babası asker emeklisi olduğundan askeriye içinde geçti hayatı, o benden daha hakim askeriyeye.

Düzeltiyorum Albay doktor olurmuş, askeri doktorlar teğmen olarak göreve başlar tuğgeneral olarak görevi tamamlarmış ama isteyenler kurmaylık sınavlarına girmezse albay olarak emekli olabilirlermiş, eşim gece atıştırmasına kalktı ona sordum

Son düzenleme:
Onlar yaştan değil görev süresinden emekli oluyor/olabiliyor isteğe bağlı olarak

Onlar yaştan değil görev süresinden emekli oluyor/olabiliyor isteğe bağlı olarak
Canım yıpranma veriliyor ama yeni emekli olacak kimse binbaşı iken maaşlı emekliliği haketmiyor artık.."zorunlu çalışma süresini" tamamlayıp iş değiştiren kişiler var ama maaş almıyor ..ama 1999 öncesi sgk girişi olan kişilerin emeklilikte farklı kazanılmış hakları var ..Onu hesaba katmamışım

Ozur dilerim ama migdem bulandi... konulariniza baktim bunun artik saflikla ilgisi yok
Kırıcı yazmak zorunda mıydınız peki..herşey gül gibi geçmiyor hayatta. Güzellerin kaderi güzel olmayabiliyor. Yine de şükür ediyorum.

bebeğim kucağımda boşandım. çocuklarımın babasını aylardır görmüyorum bile. kapının arkasından veriyorum çocukları. görmeye tahammülüm yok o derece. eve almak da neyin nesi.

Sizinle aynı yaştayız, tamam zamanında bir cahillik yapıp dedeniz yaşındaki adam ile evlenmişsiniz ama artık o cahil kız biraz akıllanmalı değil mi? Yaşlı bir adamdan iğrendiğiniz için boşanıp yine yaşlı bir adamla birliktelik yaşamışsınız, normal ilişki yaşayamıyorsunuz yada ilişki yaşamadan duramıyor musunuz? 31 yaşındaki bekar arkadaşım 40 yaşındaki adamı bile yanına yakıştırmıyor. Sizin artık bu toksik ilişkilere bir ara verip psikolojik tedavi görmenizde yarar var.

Bu yaşta başıma gelecekleri bilemedim diyor. (boşanmamızı kastederek) Diyorum üzülme hasta olsan yine ben bakarım. Çünkü yok kimsesi burda bakacak. Çocuğumun babası ne yapayım. Şu hayatımı nerden tutsam elimde kalıyor yemin ederim. Biri de gelmiş diyor midem bulanıyor hayatından. Sağol.

Tamam o da hataydı hesap etmedim yaşını ama en azından daha gençti işte birde pazıları vardı. Yaşa da dikkat edicem artık hata yapacak lüksüm kalmadı. Burda sizlerden çok şey öğrendim.

Lut_ran yazdıklarınızı okuyunca sizi çok farklı anladığımı farkettim, siz her şeyin farkındasınız, ne olur bu duruşunuzdan vazgeçmeyip dosdoğru bu bütün pürüzleri yolunuzdan çıkarıp yolunuza devam edin. kendi değerinizi siz veriyorsunuz zaten, hiç oyunlara gelmeyin. size kocaman sevgiler gönderiyorum

Ööööf yetti ama ya. Bu nasıl arsızlık hanımefendi? İki kere evli adamların metresi olup koynuna girmişsiniz neyin bahanesi bu? İki empti yapıldı, zor günler yaşamışsınız dendi diye ne arsızlık bu ya!

Adamın pazılarıyla semizotları hala sağlamsa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…