Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Son günlerde konuların başı ve kıçı asla birnirini tutmuyor, noldu da birden konu sahibi yuva yıkan kadından ah vah edilip empati yapılan kadına döndü? İnşallah kocalarınıza da böyle biri musallat olunca da empati yapmazsınız hanımlar.

Böyle biri yazıyordu kocama, acimaktan kızmaya vaktim olmadı valla. Konu sahibi gibi biri benim için tehlike arz etmiyor.

İki tur atıp sohbet edince, boşanmaya dair birsürü yalanlar dinleyince,Sonra annesi sayesinde işin aslını öğrenip ayrılınca metres olunmaz.

Eski kocanız gerçekten 75 yaşında mı ?
75 yaşında bir adam gerçekten sizin üzerinize çıkabiliyor mu ?
Benim kocamın pili bitmiş demekki

İki tur atıp sohbet edince, boşanmaya dair birsürü yalanlar dinleyince,Sonra annesi sayesinde işin aslını öğrenip ayrılınca metres olunmaz.
Olunur kusura bakma. İki empati yaptık diye de olmuşa olmamış diyemeyiz. Bu herifler hep aynı yalanı sıkıyor, boşancaz falan filan. Adamla evliyken beraber miydin? Evet. Tebrikler metrestin.

Yav sen ne diyon hala teyzeee. Daha düne kadar bu herif senden çocuk istiyordu. Sen de sevinçten fink atıyordun

Evli adamla sevgili olup buraya yazmıştın, üstelik sen de evliydin. O zaman bu eş çok kötü diye anlatıyordun. Şimdi ise pek bir merhametli olmuşsun.

Arada gidip bosanmissin tabi bu kısmı yazmadığın için bilmiyoruz.

Sonra yine evli adamla imam nikahı konusu açtın muhtemelen beklediğin desteği alamadın ki tekrar boşandığın eş mevzusuna döndün. Tabi bosandiysan.

Olunur kusura bakma. İki empati yaptık diye de olmuşa olmamış diyemeyiz. Bu herifler hep aynı yalanı sıkıyor, boşancaz falan filan. Adamla evliyken beraber miydin? Evet. Tebrikler metrestin.

Şeytan diyor bul eski mesajları dök ortaya.

siz 18 yaşında iken 58 yaşındaki adamla isteyerek mi evlendiniz zamanında

Tamam o da hataydı hesap etmedim yaşını ama en azından daha gençti işte birde pazıları vardı. Yaşa da dikkat edicem artık hata yapacak lüksüm kalmadı. Burda sizlerden çok şey öğrendim.
pazıları vardı derken dalga mı geçiyorsunuz hanımefendi . 17 yıllık kötü bir evlilikten ergenlik çağında bir çocukla çıkmış olan biri olarak erkekte aradığınız kriter pazılarının olması mı? 15 yaşında ergen misiniz?

Biraz genç görünüyordı ama kelmiş şapkasını çıkarınca fark ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…