- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Böyle biri yazıyordu kocama, acimaktan kızmaya vaktim olmadı valla. Konu sahibi gibi biri benim için tehlike arz etmiyor.Son günlerde konuların başı ve kıçı asla birnirini tutmuyor, noldu da birden konu sahibi yuva yıkan kadından ah vah edilip empati yapılan kadına döndü? İnşallah kocalarınıza da böyle biri musallat olunca da empati yapmazsınız hanımlar.
Böyle biri yazıyordu kocama, acimaktan kızmaya vaktim olmadı valla. Konu sahibi gibi biri benim için tehlike arz etmiyor.
Hayat vurmuş zaten bi de ben vursam yarısı boşa gider.Her anlamda dengesiz birisi, bu kadar empati fazla geldi bana bilemedim.
Ben metres olmadım. İyi okuyun öyle yorum yazın.Ööööf yetti ama ya. Bu nasıl arsızlık hanımefendi? İki kere evli adamların metresi olup koynuna girmişsiniz neyin bahanesi bu? İki empti yapıldı, zor günler yaşamışsınız dendi diye ne arsızlık bu ya!
Bitmemiştir.erkeklerin pili bitmez. Başka birşeydendir belki ama söylemem.Eski kocanız gerçekten 75 yaşında mı ?
75 yaşında bir adam gerçekten sizin üzerinize çıkabiliyor mu ?
Benim kocamın pili bitmiş demekki
Olunur kusura bakma. İki empati yaptık diye de olmuşa olmamış diyemeyiz. Bu herifler hep aynı yalanı sıkıyor, boşancaz falan filan. Adamla evliyken beraber miydin? Evet. Tebrikler metrestin.İki tur atıp sohbet edince, boşanmaya dair birsürü yalanlar dinleyince,Sonra annesi sayesinde işin aslını öğrenip ayrılınca metres olunmaz.
Yav sen ne diyon hala teyzeee. Daha düne kadar bu herif senden çocuk istiyordu. Sen de sevinçten fink atıyordunİki tur atıp sohbet edince, boşanmaya dair birsürü yalanlar dinleyince,Sonra annesi sayesinde işin aslını öğrenip ayrılınca metres olunmaz.
Ben metres olmadım. İyi okuyun öyle yorum yazın.
Olunur kusura bakma. İki empati yaptık diye de olmuşa olmamış diyemeyiz. Bu herifler hep aynı yalanı sıkıyor, boşancaz falan filan. Adamla evliyken beraber miydin? Evet. Tebrikler metrestin.
Gerek yok kendi de biliyor herkes de biliyor. Yüz buldu işte, şansını zorluyor çaresizce.Şeytan diyor bul eski mesajları dök ortaya.
Kesin aldatıyor diyorsunBitmemiştir.erkeklerin pili bitmez. Başka birşeydendir belki ama söylemem.
pazıları vardı derken dalga mı geçiyorsunuz hanımefendiTamam o da hataydı hesap etmedim yaşını ama en azından daha gençti işte birde pazıları vardı. Yaşa da dikkat edicem artık hata yapacak lüksüm kalmadı. Burda sizlerden çok şey öğrendim.
Hiç sevinmedim iftira atıyonYav sen ne diyon hala teyzeee. Daha düne kadar bu herif senden çocuk istiyordu. Sen de sevinçten fink atıyordun
Biraz genç görünüyordı ama kelmiş şapkasını çıkarınca fark ettim.pazıları vardı derken dalga mı geçiyorsunuz hanımefendi. 17 yıllık kötü bir evlilikten ergenlik çağında bir çocukla çıkmış olan biri olarak erkekte aradığınız kriter pazılarının olması mı? 15 yaşında ergen misiniz?
Lütfen bekliyorum. İşiniz yoksa evi topladıysanız zahmet olmazsa bende merak ettim.Şeytan diyor bul eski mesajları dök ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?