Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Eğer ben bi önceki konuyu açmasaydım ve siz bana durumun yanlışlığını kafama vura vura söylemeseydiniz ben aptal gibi acaba ona çok mu ağır konuştum ona diye diye aşk acısı çeker yemeden içmeden kesilirdim. Kendimi yerdim. Çünkü mantığım devrede olmayabilirdi. Biliyorum vasfım metrestti. Ama kandırıldım diyorum. Yemin ederim bana öyle hayaller kurdurdu ki, öyle yalanlar söyledi ki... Belki bu sefer mutlu bi gelin olurum sandım. Anladım ki beni kandırıp hayatında tutmakmış tek derdi ve ben ayrıldım. Yemek bile yiyemiyor hergün arka bahçemize kusuyordum. Düştüğüm durumdan bende mutlu değildim.Diyorum ya bana çok yardım edenler oldu burda.

umarım bir faydamız olmuştur.metreslik kadar adice onur kırıcı bir mevki yok.yol yakınken dön

Ben artık yemek yiyebildiğim için bile şükür ediyorum. İnsanlar ne yaşıyor bilmiyor kimse.Bir cümleyle kim kendini ifade edebilir ki. Ben hastalığım çok ağırken kasım ayıydı hiç unutmam. İçimde bi ateş parçası vardı sanki. Gittim sahile denize atladım. Kıyafetlerimle yüzdüm. Aylarca öksürdüm. Hala ciğerlerim dolu. Herkes ne yaşadığını kendi bilir. Ha sakın sakın acımak yok. Empati de istemen. Sadece hakaret olmadan yine sert konuşun bu da bana yeter. Bakın bi üye sende azıcık kırıklık var mı demiş. Güldüm alınmadım. Ama başka bi üye bana ruh hastasısın demiş. Buna alındım.

aldırma .zor bir hayatın olmuş.ve bunları atlatmak üstesinden gelmek her psikolojiye uygun değil.sen de kaldıramamışsın.ama bundan sonra hep düşünerek adım at.çevrende sana kötü akıllar veren arkadaşların varsa onlardan kurtul.yeni bir sayfa aç yani.henüz gençsin geç değil

Vakti zamanında şöyle yazmıştım. Bazı mesajları okuyunca ne kadar doğru düşündüğümü bir kez daha anlıyorum.

Vakti zamanında şöyle yazmıştım. Bazı mesajları okuyunca ne kadar doğru düşündüğümü bir kez daha anlıyorum.
Kimseden acıma duygusu beklemeyecek kadar gururlu bir aslan burcuyum.
Öyle bir duygum beklentim olsa konu açıp linçlere karşı dimdik duramazdım.Kimsede acımadı. ben çok güçlü bir insanım.Bak hala burdayım. Senin fikrin sana ait saygı duyarım. Şahsıma hakaret olmadığı müddetçe. Ve yüzüme tak tak sert konuşan insanları severim.Ama onunda bir adabı vardır. Kimse başkasını alçaltarak yücelemez.

Diyorlar ki asla sinirlenmiyor. Evet sinirlerim çok sağlam. Hayat böyle yoğurdu çünkü. Ve burdaki yöneticileri seviyorum. Hepsini tanıyorum.Elif vardı onu göremedim.Site kurallarını 20 yıldır biliyorum. Çocukluğum burda geçti benim :)

Sinirlerin sağlam falan değil, uyuşmuşsun .

ben de 2014 den beri buradayım.elif i hatırlayamadım

Neden geç saatlere kadar kalıyor ve neden uykunuz o kadar ağır Allah korusun başka bir i gelip tecavüz etse uykum çok ağırdı hissetmedim mi olacak

Hayatım tecavüze uğramakla geçti alışkınım
Öfff sıktınız gerçekten ya. Tecavüzü bu kadar başka bir hale sokamazsınız ya. Kocam fecavüz ediyor diyen kadın yatılı o adamı eve almaz. Al maz!! Sizin bu tarz travmaları burada acı sos niyetine kullanmanız beni deli ediyor.
O zaman tecavüzcü eski kocanızı eve almayın, dışarda görüşecek yaşta çocuğunuz. Eve gelme baba de derseniz der. 10 yaşında çocuk bu ya 10. Her şeyi anlar bilir.

Baban sana böyle bişey yaparsa ona göre konuşursun.

Acı sos mu tatlı sos mu. Akli dengeni benim gibi bulabilirsen öyle konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…