Ben hala çocuğum. 60 yaşında olsam bile aynı hisleri duyucam.Ben bugünden bahsediyorum.
Şu an eski kocan tecavüz ediyorsa kurtulma şansım var. Eskiden çocukmuşsun güçsüzmüşüm. Ee tamam 20 yıl geçmiş. Hala neden düzeltmiyorsun ya. Mıyır mıyır
Senin yorumlarını mesela. Çünkü bana bir faydan olmadı.Baydin artik ya konunu kapatsalar keske
sana kendinden baska kimsenin faydasi olmaz. Kendine iyilik yap ve istmedigin olaylara maruz kalmamak icin evine yatili erkek alma. Ne diyebilirizki baskaSenin yorumlarını mesela. Çünkü bana bir faydan olmadı.
Size kimse hakediyorsun demiyor ki. o kadar dramaqueen e baglamissiniz ki, herkes size kötü konuşuyor saniyorsunuz.Babası, dayısı tarafından taciz tecavüze uğramış insan varken karşınızda nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadın haketmiştir gözüyle bakabiliyor bazı vicdanlar bende bunu anlamıyorum işte. O herkeste bulunmuyor ondan eminim.bari hakaret olmadan yazın. Aşağılayarak değil.ben hataya açığım. Baştan 1-0 başlamışım hayata. Onca şey yıkmamış. Siz beni yıkamazsınız.
Sen biraz büyümelisin.Görüş sahibi olmalı ve donanımlanmalısın. Tek yorumun "teyze" demek çünkü. Ama inan ki yan yana gelsek, ben senden daha küçük gösteririm yeğenim. İyi gecelerTeyze yine mi sen :)) kimse seni kinamiyor. Kurduğun cümleler tiyatro repliği gibi :) biz ne yapalım yani. Göle maya mi çalalım
Sen biraz büyümelisin.Görüş sahibi olmalı ve donanımlanmalısın. Tek yorumun "teyze" demek çünkü. Ama inan ki yan yana gelsek, ben senden daha küçük gösteririm yeğenim. İyi geceler
Yok öyle bir yapım yok. Sadece uğraşmayı seviyorumYine de seviyorum bak seni çünkü aşağılayacak tek cümle kurmadın. Nine demedin en azından
Onceki yorumunuzda sadece dayinizin tacizinden bahsetmistiniz. Babaniz ise sizi bakkala ciplak yollamisti. Babaniz tarafindan da mi tacize ugradiniz?Babası, dayısı tarafından taciz tecavüze uğramış insan varken karşınızda nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadın haketmiştir gözüyle bakabiliyor bazı vicdanlar bende bunu anlamıyorum işte. O herkeste bulunmuyor ondan eminim.bari hakaret olmadan yazın. Aşağılayarak değil.ben hataya açığım. Baştan 1-0 başlamışım hayata. Onca şey yıkmamış. Siz beni yıkamazsınız.
Aynı şeyleri yaptığın sürece başına farklı bir şey gelmeyecek. Sapık dedeyi evine aldığın sürece üstüne çullanıp duracak. Evli heriflerin 2 güzel lafina kanıp peşine takılınca metres olacaksın. Senin kendine hak gördüklerin bunlar , biz kafana silah dayayıp sana bunları yaptırmıyoruz. 37 yaşına gelmişsin hala mıyır mıyır. Her şeye bir bahanen var . Bu yıkılmamıs halinse Allah yıkmasın cidden ya. Seni yıkıp napıcaz? Neyimize yarayacak mesela?Babası, dayısı tarafından taciz tecavüze uğramış insan varken karşınızda nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadın haketmiştir gözüyle bakabiliyor bazı vicdanlar bende bunu anlamıyorum işte. O herkeste bulunmuyor ondan eminim.bari hakaret olmadan yazın. Aşağılayarak değil.ben hataya açığım. Baştan 1-0 başlamışım hayata. Onca şey yıkmamış. Siz beni yıkamazsınız.
Akıl akıldan üstündür. Yol gösteren herkes profesör mü? Yazın lütfen ne güzel olur banlanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?