Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Bunlar tecavüz ettikten sonra üstünden tır geçse nolur ki.
Ben bugünden bahsediyorum.
Şu an eski kocan tecavüz ediyorsa kurtulma şansım var. Eskiden çocukmuşsun güçsüzmüşüm. Ee tamam 20 yıl geçmiş. Hala neden düzeltmiyorsun ya. Mıyır mıyır
Ben hala çocuğum. 60 yaşında olsam bile aynı hisleri duyucam.

Uzun zamandan beri görüyorum bu üyeyi
Hayatı çok şaşırttı
Ama konularına yazacak kadar sabırlı değilim
Sadece iyi dileklerim sizinle ve yavrunuzla olsun

Babası, dayısı tarafından taciz tecavüze uğramış insan varken karşınızda nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadın haketmiştir gözüyle bakabiliyor bazı vicdanlar bende bunu anlamıyorum işte. O herkeste bulunmuyor ondan eminim.bari hakaret olmadan yazın. Aşağılayarak değil.ben hataya açığım. Baştan 1-0 başlamışım hayata. Onca şey yıkmamış. Siz beni yıkamazsınız.

Senin yorumlarını mesela. Çünkü bana bir faydan olmadı.
sana kendinden baska kimsenin faydasi olmaz. Kendine iyilik yap ve istmedigin olaylara maruz kalmamak icin evine yatili erkek alma. Ne diyebilirizki baska

Konumu asla kapatmazlar çünkü ne çektiğimi biliyorlar. Kimseye de saygısızlık etmedim.gerekirse saatlerce konuşurum yöneticilerle. boşuna ümitlenmeyin.

Burda dimdik duruyorum. Hakaret içerikli mesajları şikayet ediyorum. Hiç cevap bile vermeden.herkese iyi geceler.

Size kimse hakediyorsun demiyor ki. o kadar dramaqueen e baglamissiniz ki, herkes size kötü konuşuyor saniyorsunuz.
Böyle bir derdiniz varsa adamı eve almayın diyorlar neredeyse bir haftadır. başka ne yapılabilir ki gelip sırayla nöbet mi tutsun bu insanlar sizin başınızda. Fıkra gibi adamı eve alıyorum, uykum çok ağır saldırıyor eeee alma başka yolu yokkk
Ama siz çözüm istemiyorsunuz siz bence ilgi istiyorsunuz insanlar size kızsa bile bu ilgi hoşunuza gidiyor
konunuz gerçek mi değil mi çok ta umursamıyorum ama bu kafayı degistirmezseniz hiç bir zaman iyi olmazsınız.
Geçmişi bırakın geleceğe bakın gercekse bir evladınız var onun icin yapin

Teyze yine mi sen :)) kimse seni kinamiyor. Kurduğun cümleler tiyatro repliği gibi :) biz ne yapalım yani. Göle maya mi çalalım

Yatarken kapinizi kitletsiniz olur biter bosanilan esle ayni evde kalmayi ben pek anlamadım. 2 gun sonra gebe kalip tekrar evlenirsiniz

Teyze yine mi sen :)) kimse seni kinamiyor. Kurduğun cümleler tiyatro repliği gibi :) biz ne yapalım yani. Göle maya mi çalalım
Sen biraz büyümelisin.Görüş sahibi olmalı ve donanımlanmalısın. Tek yorumun "teyze" demek çünkü. Ama inan ki yan yana gelsek, ben senden daha küçük gösteririm yeğenim. İyi geceler

Yine de seviyorum bak seni çünkü aşağılayacak tek cümle kurmadın. Nine demedin en azından

Onceki yorumunuzda sadece dayinizin tacizinden bahsetmistiniz. Babaniz ise sizi bakkala ciplak yollamisti. Babaniz tarafindan da mi tacize ugradiniz?

Aynı şeyleri yaptığın sürece başına farklı bir şey gelmeyecek. Sapık dedeyi evine aldığın sürece üstüne çullanıp duracak. Evli heriflerin 2 güzel lafina kanıp peşine takılınca metres olacaksın. Senin kendine hak gördüklerin bunlar , biz kafana silah dayayıp sana bunları yaptırmıyoruz. 37 yaşına gelmişsin hala mıyır mıyır. Her şeye bir bahanen var . Bu yıkılmamıs halinse Allah yıkmasın cidden ya. Seni yıkıp napıcaz? Neyimize yarayacak mesela?

Akıl akıldan üstündür. Yol gösteren herkes profesör mü? Yazın lütfen ne güzel olur banlanırsınız.

Ah Lutrancığım ah, seneler önce gittiğim bir psikolog, sürekli her yerinden sorup durduğum sorular karşısında (Örn: "Böyle yapsa ama şunu savunsa, şöyle davransa ama aslında şunu anlatmak istese" vs gibi) sonunda "Akıl, felsefe, düşüncelerini, davranışları ile desteklemeyen birinin ciddiye alınmasını beklemeyin, ondan doğruluk kapmaya çalışmayın; yolun ortasında altına hacetini gideren birine akıl danışır mısınız?" demişti. :)

O ana kadar "Hataları, sürekli yanlışları da olsa, davranışları aksini gösterse de belki düşünceleri, aklı kayda değerdir, neden o insanın dediklerinin kıymeti olmasın ki?"yi savunurdum ki bipolarlar mana aramayı da pek severler her bir şeyde, öyle bi dönemimiz de oluyor, ama öyle değil işte normal olan. Üzgünüm, davranışlarınla desteklemediğin sürece, akıl dağıtmaya çalışman sadece komik ve acınası olacak. Garipseme yani insanların tepkilerini.

Yazmayacaktım konuna ya hadi yazayım dedim yeri geldi çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…