- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
Yüzüne ne hissettiğini söyle belki utanır ve bir daha böyle bir şeye yeltenmezMerhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
Babası, dayısı tarafından taciz tecavüze uğramış insan varken karşınızda nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadın haketmiştir gözüyle bakabiliyor bazı vicdanlar bende bunu anlamıyorum işte. O herkeste bulunmuyor ondan eminim.bari hakaret olmadan yazın. Aşağılayarak değil.ben hataya açığım. Baştan 1-0 başlamışım hayata. Onca şey yıkmamış. Siz beni yıkamazsınız.
Evli adamları iyi bilir kendisi, dikkate almak lazım.Bitmemiştir.erkeklerin pili bitmez. Başka birşeydendir belki ama söylemem.
Konularına inanmıyorum orası ayrı. Ama doğru ise bile babanla dayınla yaşadığın tacizin evli erkekleri ayatmanla, adamlar boşansın diye beklemenle, karısıyla bile muhattap olmanla ya da burada arsız arsız cevaplar vermenle ne alakası var? O zaman bütün suçları anlayışla karşılayalım. Pedofoli olan Bi hurdacı vardı, çocukluğu çok kötü geçmişti mesala, kadınlar onu kandırıp sevişmemiş diye kendini savunmuştu. Ona da hoşgörülü olalım. Katilleri, sosyopatları, hırsızları, tecavüzcüleri? Senin ensest pis sapık dayını? Çünkü herkesin Bi sebebi var. Çünkü bütün bunların çocukluklarına inersen travmaları var. Eğer yaşadığımız şeyler bizi her yaptığımız hata için haklı kılıyorsa cennet cehennem kavramı niye var? Ya da suç ve ceza. Herkese hak verelim. Yazık o tecavüzcü küçükken tacize uğramış ondan böyle diyelim. Yok öyle Bi dünya. Herkesin hayatı kendi seçimlerinden oluşuyor. Doğru yaşamak da Bi seçim. Çocukken sürekli şiddet görüp çocucuğuna şiddet gösteren de var, tam aksi kendi yaşadıklarından dolayı çocuğuna pırlanta gibi davranan da var. Sen böyle olmayı tercih etmişsin. İşine böylesi gelmiş. Sürekli bunların arkasına sığınıp ajitasyon yapma. Karakterinde sorun var çünkü. Tabi gerçeksen.Babası, dayısı tarafından taciz tecavüze uğramış insan varken karşınızda nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadın haketmiştir gözüyle bakabiliyor bazı vicdanlar bende bunu anlamıyorum işte. O herkeste bulunmuyor ondan eminim.bari hakaret olmadan yazın. Aşağılayarak değil.ben hataya açığım. Baştan 1-0 başlamışım hayata. Onca şey yıkmamış. Siz beni yıkamazsınız.
hapishanede yatmış sabıkalı biri size nasıl hayaller kurdurdu acaba? ha bu arada iki yıl kandırılmak da komik geliyorEğer ben bi önceki konuyu açmasaydım ve siz bana durumun yanlışlığını kafama vura vura söylemeseydiniz ben aptal gibi acaba ona çok mu ağır konuştum ona diye diye aşk acısı çeker yemeden içmeden kesilirdim. Kendimi yerdim. Çünkü mantığım devrede olmayabilirdi. Biliyorum vasfım metrestti. Ama kandırıldım diyorum. Yemin ederim bana öyle hayaller kurdurdu ki, öyle yalanlar söyledi ki... Belki bu sefer mutlu bi gelin olurum sandım. Anladım ki beni kandırıp hayatında tutmakmış tek derdi ve ben ayrıldım. Yemek bile yiyemiyor hergün arka bahçemize kusuyordum. Düştüğüm durumdan bende mutlu değildim.Diyorum ya bana çok yardım edenler oldu burda.
Faydayı burada göremezsiniz biz psikolog muyuz? hangimizin dediğini yaptınız da şimdi faydanız yok diyorsunuzSenin yorumlarını mesela. Çünkü bana bir faydan olmadı.
Çok geçmiş olsun.. Üzüldüm... Hep güçlü olursun inşallahLutran boyle seyleri sadece sen yasiyormussun gibi yaptigin yanlislari bunun altina sokman, defalarca kez yazdigim gibi cok sıktı.
O yuzden sana kendimden ornek verecegim. 17 yasindayken, sadece yanlis zamanda yanlis yerde olmam sonucu hic tanimadigim biri tarafindan taciz, tecavuz girisimi, darp gordum. Hava buz gibiydi beni bir yolun kenarina atmis. Bulduklarinda fiziksel olarak o kadar kotu durumdaymisim ki, induklenmis koma ile yogun bakimda kaldim bir sure. Uyandigimda herkes fiziksel sagligima cok odakliydi o yuzden o panikle psikolojimi tam dusunemediler sanirim. Ben o kadar darmadagin olmustum ki intihar girisimim oldu. Hadi bakalim tekrar yogun bakimi sureci. Yine olmedim. Hayat bana iki defa sans verdi.
Bunlarin sonucunda cok ciddi travma sonrasi stres bozuklugu ve buna bagli olarak major depresyon ve anksiyete bozuklugum basladi. Borderline ozelliklerim de ortaya cikti zaten ergenlikte tavan yapar genelde. Cok cok kotuydum. Ilac tedavisi baslandi ama psikoterapisiz olmaz dediler. Birkac kisiyle gorustum icime sinmedi. Ailemin zoruyla gittigim en son terapide terapistimle tanistim. Aninda o kadar cok enerjimiz uydu ki. Dedim ki Margeret, asil hayatini elinden almaya calisan o serefsize inat yasayacaksin.
Yaklasik 3 sene cok cok ciddi terapi surecinden gectim. Ilk baslarda her gun terapiye gidiyordum, zamanla haftada 3-4'e dustu ama ben o surecte hem mahvoldum, hem yeniden dogdum. Bu arada 10 seneden fazla oldu hala ayni terapistimle terapiye devam ediyorum.
Once universite sinavina girdim, istedigim bolumu kazandim. Sonra gezdim, dunyayi gezdim, karanliktan korkmama inat hic bilmedigim bir ulkede tek basima karanlik sokaklarda yurudum. Yeni bir dil ogrendim, yeni bir enstruman calmayi ogrendim. Her seyde kendime gelmistim ama erkeklere yaklasmaktan korkuyordum hala. Sonra kalbimin aktigi kisiye sans verdim. Asik oldum, ask acisi cektim, cok mutlu oldum, cok uzuldum... Inanir misin kendi istegimle, istedigim kisiyle sevistim ve sevismenin aslinda ne demek oldugunu ogrendim :)
25-26 yaslarinda dunyanin obur ucuna tek basima tasindim. Burada esimle tanistim, evlendim. Doktora tezimi yeni verdim. Global bir sirkette yonetici olarak calisiyorum.
Bunlari boyle tek nefeste anlattigima bakma ben hic mi dusmedim? Hic mi kandirilmaya 1 adim kalmisken geri donmedim? Hic mi aylarca kendimi uyusturmak icin her gun ama her gun kadehlerce alkol alip sizip kalmadim? Hic mi dayanamiyorum artik anne, icim yaniyor cigliklar icinde aglamadim? Hic mi olmek istemedim saniyorsun?
Hepsini ama hepsini yasadim. Cok dibe battim, sayisini bile bilemeyecegim kadar cok... Ama bildigim tek sey vardi, ben basima gelenlerin beni tanimlamasina izin vermeyecektim. Ve yapmadim da.
Simdi 30 yasindayim geriye donup baktigimda kendi tirnaklarimla kaziya kaziya bu noktaya geldim. Terapistim bana sen kendini yeniden dogurdun, en bastan buyuttun diyor :)
Demem o ki artik yeter. Silkelen ve kendine gel. Hep cocugum falan muhabbetini kes ve yetiskin bir kadin oldugunun farkina var. Bu yasadiklarini malesef ki ilk sen yasamadin ve en son sen yasamayacaksin. Ama sonrasinda yaptigin secimler tamamen senin sorumlulugunda. Hicbir seyin ustune atma. Hakkin yok.
Evli adamları iyi bilir kendisi, dikkate almak lazım.
Konularına inanmıyorum orası ayrı. Ama doğru ise bile babanla dayınla yaşadığın tacizin evli erkekleri ayatmanla, adamlar boşansın diye beklemenle, karısıyla bile muhattap olmanla ya da burada arsız arsız cevaplar vermenle ne alakası var? O zaman bütün suçları anlayışla karşılayalım. Pedofoli olan Bi hurdacı vardı, çocukluğu çok kötü geçmişti mesala, kadınlar onu kandırıp sevişmemiş diye kendini savunmuştu. Ona da hoşgörülü olalım. Katilleri, sosyopatları, hırsızları, tecavüzcüleri? Senin ensest pis sapık dayını? Çünkü herkesin Bi sebebi var. Çünkü bütün bunların çocukluklarına inersen travmaları var. Eğer yaşadığımız şeyler bizi her yaptığımız hata için haklı kılıyorsa cennet cehennem kavramı niye var? Ya da suç ve ceza. Herkese hak verelim. Yazık o tecavüzcü küçükken tacize uğramış ondan böyle diyelim. Yok öyle Bi dünya. Herkesin hayatı kendi seçimlerinden oluşuyor. Doğru yaşamak da Bi seçim. Çocukken sürekli şiddet görüp çocucuğuna şiddet gösteren de var, tam aksi kendi yaşadıklarından dolayı çocuğuna pırlanta gibi davranan da var. Sen böyle olmayı tercih etmişsin. İşine böylesi gelmiş. Sürekli bunların arkasına sığınıp ajitasyon yapma. Karakterinde sorun var çünkü. Tabi gerçeksen.
Duygu sömürüsü kesmeyince de doz arttırıyor arada.
Hemen hafta dayı vardı tek tecavüzcü kesmedi herjalde şimdi de babayı ekledi.
Şıktı gerçekten duygu sömürüsü üstüne duygu sömürüsü
Yarın davamı açıyorum kaçma benden diyerek söze giriş yaptı. Sonra yürüyüşler, sizin deyişinizle, ki ben dememiştim. Biri seni hoplatıp geri tuttu mu demişti. hopladık, zıpladık, tur attık.Şimdi bunlarada inanmazsınız siz.hapishanede yatmış sabıkalı biri size nasıl hayaller kurdurdu acaba? ha bu arada iki yıl kandırılmak da komik geliyor
Duygu sömürüsü kesmeyince de doz arttırıyor arada.
Hemen hafta dayı vardı tek tecavüzcü kesmedi herjalde şimdi de babayı ekledi.
Şıktı gerçekten duygu sömürüsü üstüne duygu sömürüsü
Size uzulenlerden biriside bendim ama pisman oldum. Konuyu surekli takip ediyorum. Istediginizde kafaniz yerinde degilmis gibi cevap veriyorsunuz istediğinizde gayet mantikli konusabiliyorsunuz. Ustelik sorulara cevap vermiyorsunuz. Once dayinizin tacizine ugramistiniz simdi babanizda eklendi. Size faydali olabilecek birsuru yorum yapildi, destek verildi. Yasadiginiz olaylarda tasvip edilecek bir durumunuz yok, magdur degilsiniz tabiiki elestirileceksiniz. Bin defa eski esini neden eve aliyorsun denildi, cevap verdiniz mi? Gelip gidip ya trolluyorsunuz ya da magdur gorunmek icin bambaska seyler yaziyorsunuzSen de beni şu an taciz ediyorsun. Sürekli burdasın.Hep sıkılıyor hem de konuma bakmaktan kendini alamıyorsun. Sıkılıyorsan yorum yapma artık olur mu. Konuyla ilgili zaten bana faydalı elle tutulur tek bir yorumun bile yok.
Ablacım o da hürmeten mi üzerine çıktı.Niye mi eve aldım çünkü yalnız ve yaşlı diye. Hürmeten
Uçkuru bozuk moruğa hürmeten diyorsan yazık sana cidden.Niye mi eve aldım çünkü yalnız ve yaşlı diye. Hürmeten
Hayat işteAblacım o da hürmeten mi üzerine çıktı.
Onu demesen iyiydi bak :/
ÖldümAblacım o da hürmeten mi üzerine çıktı.
Onu demesen iyiydi bak :/
Evli kadınlarla olduysan bu travma sonucu inanırım buna.Sadece erkekler değil, bazı kadınlarda çok sapkın olabiliyor. Bir kadının da cinsel istismarına uğramıştım küçükken . Bu yüzden kafamda net bir cinsel kimlik oluşması epey zamanımı almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?