Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Babayla ilgili anlattığım olay farklı. Dayı mevzusuyla ilgisi yok.
Üzülecek başka şeyler bulun. Aç çocuklara, geçim derdinden intihar eden babalara, yemeyen yediren cefakar analara üzülün. Ben burda kendimi terapiliyorum.
Sizi mi teselli edeyim bir de.
[/QUOTE]
peki burasi terapi merkezi mi?

Yahu Lut biz bize konuşuyoruz.
Tamam,bazı yasanmisliklarin var ama sen de dikkat çekmek istiyorsun.
Sırf bu yüzden aşırıya kaçıyorsun her konunda.
Ve bu durumun artarak devam ediyor.
Goze batmak,ilgi çekmek ve farlı olmak adına sürekli bir şeyler yazıyorsun.
Misal önce dayı oldu,sonra baba.
Biraz önce de hem cins istismari.
Yani beklediğin tepki ve alaka gelmeyince bir skandal daha patlatiyorsun.
İlgi görmek için bu kadar abartılı uğraslar vermek yerine kendine baksan çoktan yolunu tutmuştun.

Babayla ilgili anlattığım olay farklı. Dayı mevzusuyla ilgisi yok.
Üzülecek başka şeyler bulun. Aç çocuklara, geçim derdinden intihar eden babalara, yemeyen yediren cefakar analara üzülün. Ben burda kendimi terapiliyorum.
Sizi mi teselli edeyim bir de.
[/QUOTE]
Beni teselli etmeniz gereken bir pozisyonda degilim. Evli adamlara yapisip, eski kocami eve alip tacize ugrayinca magdurum diye ağlamıyorum.
Buradan gordugunuz ilgi azaldikca baska baska seyler anlatip size acinmasini bekleyerek mi terapi goruyorsunuz?

80 yaşındaki koca bu. Offff okuyamayacağım ya. Başlığı ve kullanıcı adını görmek bile yetti.
Gercekten mibende yaş farki deyince eski konularinida okumadigim icin 10-15 yas buyuktur diye dusunuyordum 50 yaş fark nedir ya ?
Siz mesafe koyucaksiniz?geceleri evinizde kalip yataginizda yatmakta nedir?madem boyle huylari ,madem uykunuz agir o zaman yatmasina izin vermeyin haaa madem izin veriyorsaniz o zaman kapınızı kilitleyip uyuyun

Sohbet ve dertleşmek amaç. Hayatım skandal gibi. ama normal geliyor bana yazarken siz çok şaşırıyorsunuz.
Kendimede bakıyorum. Birazdan banyo yapıcam.

Beni teselli etmeniz gereken bir pozisyonda degilim. Evli adamlara yapisip, eski kocami eve alip tacize ugrayinca magdurum diye ağlamıyorum.
Buradan gordugunuz ilgi azaldikca baska baska seyler anlatip size acinmasini bekleyerek mi terapi goruyorsunuz?
[/QUOTE]

Sana da yazdırabiliyorum mesela.
İlgine teşekkür ederim

Sen güçlü bir kadın değilsin ya. Hayatı boyunca çarpık ilişkileri olmuş bir de sanki çok marifetmiş gibi üremiş birisin.
Bu saatten sonra da düzelmeyeceksin. Hayatın böyle devam edip gidecek

Sana da yazdırabiliyorum mesela.
İlgine teşekkür ederim
[/QUOTE]

Hayattaki en buyuk basarin sana bu platformda yorum yapilmasi

Kendine bak dedin ya o yüzden. Bakıyorum
Lutran acaip empatisi yüksek bı insanım, ata, eşeğe, çiçeğe böceğe, herkese, herşeye uzulebilen bı yapım var, yazdıklarını ilk okuduğumda beynimde şimşek çaktı, ama o kadar paralel evrenden bildiriyo gibi bı havan var ki insanların beyni yaniyo arada. Daha önce de yazdım, ben de uzun seneler tacize maruz kaldım. Benim de psikolojik sıkıntılarım var, ben de ilaç kullanıyorum. Mutlaka yaşadıkların daha ağır, kıyas kabul etmez. Acı yaristirmak zaten salakça bişey. Herkes kendi yaşadığını biliyo. Artık sayfayı çevir. Hatta bence bu konuyu da kapattir. Bu kadar asagilanip, hakarete uğramanin psikolojine iyi geldiğine, sana terapi olduğuna inanmıyorum. Bı de aslan burcuyum demişsin, benim yükselenim aslan, bu kadar hakaretin milyonda birini yapsalar adamın hdhdhdh z.bdhdhrim. kendine yapma bunu. Adamı evine alma dedik. Almiycam dedin. Tamam yani, niye uzuyo ki bu konu.

Kapımın önünü süpürdüm.
Yok cidden hayatın böyle sürüp gidecek. Ben avukatım. Meslekte çok yılım geçti haliyle hep kriminal tiplerle muhattap oldum. Kim ıslah olur kim olmaz biliyorum ben artık. Tecavüze, tacize uğramış çok insan da gördüm. Sen bu travmaları yaşamasaydın da yine böyle biri olurdun. Bir yerlerden duymuşsun travma falan filan ne yapsan “ama beni dayım Taciz etti ( ama beni babam taci etti (..” İnsan hata yapar. Ona kimse bir şey diyemez. Ben de mesela yanlış bir evlilik yaptım, kendimi küçük duruma düşürdüm vs. Ama senin olayın böyle değil.
Yazık yav çocuğuna acıdım. Düşünsene annesi sensin. Ne erkek aşkıymış yav bu. Burada millete sanane bilmem ne diye car car cevap veriyorsun. En ufak yorumu bildiriyorsun yönetime. Sana hala tecavüz eden adama gelince mi iyi niyetin tutuyor. Onu da şikayet etsene.
Senin gibiler toplumun zayıf halkaları. Çocuğun sana benzemez inşallah çünkü tecavüzcü bir baba ve çarpık ilişkilerden zevk alan bir anayla yetişiyor.

evrende milyonlarca güzel dil ve cümleler var.kendi seçimleri.
sabah öğle akşam burdalar.

Ya bence siz dikkat çekmek isteyen psikolojisi bozuk bir insansınız sadece anlattıklarınıza zerre inanmadım şimdi bu konu kapansa kimse yorum yapmasa sırf ilgi çekmek için başka çarpıcı konu uydurursunuz bu yolun yolcususunuz ne diyeyim bunları yaşayan kişi elde tel herkese laf yetiştirmez çok zeki olduğunuzu ve sırf eğlenip milleti çileden çıkarmak için buralarda takıldığınızı düşünüyorum ama eğleneyim derken milletin eğlencesi oluyorsunuz haberiniz olsun size bol acıtasyonlu günler diliyorum jmarım beklediğiniz ilgiyi toplarsınız

Psikiyatrist değil avukatsın.
Tüm çevremden sabrım ve "çocuğumu" yetiştirme şeklimle taktir görüyorum. Terapi alabilirsin. Bu öfke kontrol sorunu seni zamanla üzer. Hiçbirşey için geç değil. Duacınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…