- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi elifelif123
-
Bana da pek inandırıcı gelmiyor ya ne ise burada bile konu açıp yalan söyleyen ya da benim arkadaşının sorunu diyenleri gördüm gördük bu önemli değil
Adamın derdi oda olabilirdi baktı olmuyor bi de ailesi zaten istemiyor hepten bıraktı gerçekten sevseydi savaşırdı sende onun gibi ol umursama artık
boşanmak tabıkı de suc degıl, ınsan sevgılıyken bıle gozu kara basladıgı bır ılıskıde fıkır ayrılıkları-kultur farklılıkları yad abaska sebeplerden dolayı ayrılıyor, sonucta kımse ayrılmak ıcın bır ılıskıye baslamaz. bosanmıs olmakta sızın kotu bırı oldugunuz yada bır evlılıgı yurutemeyecegınız anlamına gelmez, ıkı kısı karsılıklı sorun yasayıp-bu sorunları cozemıyorsa ve ılıskıde zamanla sevgı ve en onemlısı saygı kalmıyorsa ayrılmak en mantıklı çözum...Merhaba;
Ben 3 sene önce eşimden ayrıldım. O günleri cok zor atlattım 2 sene sonra hayatıma yeni biri girdi. Başta istemedim cok uğrastı sorun olur dedim dinlemedi sorun olmayacağına beni inandırdı. 1 sene ilişkimiz devam etti ben artık ailesine durumu söylemesi gerektiğini söyledim beni 1 ay oyaladı söylemedi. En sonunda söyledi bana annem tepki göstermedi ama ablam acele etmeyın iyi düşünün dedi dedi. Ben seni bırakmam sen merak etme üzülme seviyorum olacak bu iş falan filan ama iş öyle değilmiş dün ablası bana msj attı sen nasıl bu işin olacağını düşünürsün bu işten vazgeç falan yazmış. Ona söylediğimde ben aramayın dedim ama beni dinlememişler seni üzmek istemezdim özür dilerim yazmış bende cvp vermedim. Ayrıldım. çok mutsuzum kendime olan tüm güvenimi kaybettim. Boşanmış olmak ahlaksızlık mı suç mu yani
Yani önemli olan ne yasandi ne bitti ne oldu degil sonunda benim kendime hayata güvensiz artık hicbirseye umudu kalmamis amaci olmayan bir insan olmam ve bundan nasil cikacagim onu bilmemem
Katılıyorum bu yoruma. İleride geri dönerse de kabul etmeyin. Bu zihniyet meselesi oğullarının hatrına sussalar dahi düşüncelerini susturamazlardı. Patlak verirdi. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Siz hiç kötü hissetmeyin.benim kızımda 14 aylık bir evliliğin ardından boşandı...3.5 yıl sonra hiç evlenmemiş biriyle evlendi...düğünle dernekle....9 aylıkta evli....fakat aile de, eşi de bir kez olsun sormadı...kız gerekeni anlatmış zaten...demem o ki...iyi ki olmamış,iyi ki ayrılmışsın....sakın üzülme...senin için daha iyileri hazırlanıyordur diye düşün....
Hani denmiş ya çocuk ailesini ikna etmeliydi. O işler öyle olmuyor işte. İkna edilerek evlenilen ilişkiler hep problemli oluyor. Gerçekten bir yerde mutlaka patlıyor.
Aile istemiyorsa evlenilmemeli. Hele hele aile ile kendi kurduğu ailesi arasında dengeyi kuramayan erkekler evlenilmez ki oyle erkek bir elin beş parmağı kadar.
...
Çevremde evlenmemiş erkek ve boşanmış kadın evlilikleri var. Yıllar yıllar geçmiş bu konuda hiç problem yaşamamışlar, mutlular.
Bunu unutmayın. Herkes aynı değildir ve herşey nasip meselesi.
..
İkinci sınıf muamelesi değil bu yapılan, gelişmemiş bir kafanın koruma iç güdüsü.
Ablası hata yaptığını belki yıllar sonra anlayacak.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?