yani bence güzellikle boşanılmışsa aranız iyiyse olabilir. ama kimin üstüne olacak araba ? bence karşı taraf kabul etmez. çok mantıklı gelmedi banaSlm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Hiç mantıklı değil baya saçma olur. Üzerine biraz koymaya çalışıp daha uygun bi araba almak mantıklı kendi üzerinize.Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Kendi üzerime isterim yapsam da o konuda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorumAdam arabayı üstüne alıp, size vermese ne olacak? Eğer güveniniz tamsa belki. Ama bence mantıki değil.
2 çocukla arabasızlık zorlayınca böyle saçma şeyler bile düşünüyorsun çocukların rahatı içinYani gereği var mı hala eski eşle ortak birşeyler yapmaya. 1 sene 2 sene neyse daha birikim yaparım kendim alırım kafam rahat olur en azından
Ama işte hayat hep bu rahatı sunmuyor. Bugün rahat edemezler 2 yıl sonra herşey değişebilir. Çocuklar hassas noktamız ama sizinde bir duruşunuz var bozmayın lütfen. Eski eşle birde bu tarz bir göbek bağınız olmasına gerek yok2 çocukla arabasızlık zorlayınca böyle saçma şeyler bile düşünüyorsun çocukların rahatı için
Evet onu yapmaya çalışacam ama şu ara borclarim var eylüle kadar bitirip ucuz yollu bir şey bakacağım artık,tabi o ara arabalar artmazsaAilenizden ya da birilerinden borç alsanız olmaz mı? Belki üstüne kredi çekip is görecek ucuz yollu bir araba alabilirsiniz?
Paranı altin yada döviz olarak saklamak mantıklı olabilir. Arabasız çocuklarla çok zordur ama ileride basinin agrimasindan iyidir. Inşallah en kısa sürede gönlünü göre bir araba alırsınEvet onu yapmaya çalışacam ama şu ara borclarim var eylüle kadar bitirip ucuz yollu bir şey bakacağım artık,tabi o ara arabalar artmazsa
Borsaya attım zarar ettim oradan da yüzüm gülmediParanı altin yada döviz olarak saklamak mantıklı olabilir. Arabasız çocuklarla çok zordur ama ileride basinin agrimasindan iyidir. Inşallah en kısa sürede gönlünü göre bir araba alırsın
Borsada düşüş yaşandı ama moralini bozma. Benim hisselerimde %30 civarında değer kaybetti, geçici diye düşünüyorum. Mutlaka yükselecek ama lütfen paranı sadece tek yatırım aracında değerlendirme. Hem hisselerin çeşitli olsun hem de altın, doviz vs olarakta biseyler koy kenara. Riski azaltmış olursun.Borsaya attım zarar ettim oradan da yüzüm gülmedineyse sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?