- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Bu araba çocukların ihtiyacı için alınıyor ya, onda olduğu hafta içinde çocukların ihtiyacı olursa, eski eşiniz de "hayır veremem planım var" dediğinde "çocuklarının ihtiyacı bilmem nelerle gezmenden daha mı önemsiz, allah belanı versin iskele babası!" demeyecek misiniz:)?Yo gitmez aslında,bende olduğunda istediğimi yaparım onda olduğunda yapsın...benim günümde sağ salim aracı getirsin yeter
Evet okul var buyuğünün küçüğünü ise gittiğim için anneme bırakıyorum onun dışında haftasonu zorlanıyorum ikisini gezmeye götürürken ve büyüğünü kurslara falan yazdiramiyorum git gel sıkıntı olacağı icinÇocuklarınız kaç yaşında okula fln mi bırakıyorsunuz da araba lazım
Şöyle onun haftasında istemeyecem işlerimi bir şekil taksiyle falan halledecem benim günümde zaten getirecek..yani belki saçma ama biran çocuklar için düşündüm,taksiyle baş edemiyorum ve çocuklarım hep otobüsle mi gidecegiz yapıyor 2 çocukla otobüs de kolay değil çantaları falan oluyorBu araba çocukların ihtiyacı için alınıyor ya, onda olduğu hafta içinde çocukların ihtiyacı olursa, eski eşiniz de "hayır veremem planım var" dediğinde "çocuklarının ihtiyacı bilmem nelerle gezmenden daha mı önemsiz, allah belanı versin iskele babası!" demeyecek misiniz:)?
Çok uç bir fikir ama illa kararlıysanız;
Şaka bir yana hiç maddi kaynak bulamazsanız, kendisindeki parayı borç olarak (yazılı sözleşme olarak) alın, arabanızı alın kendi üstünüze, borcunuzu da ay ay ödeyin. Ayrıca bunu da yazılı sözleşme olarak yapın çünkü eski eşinizin şiddete eğilimi var diye biliyorum, sonrasında başınız ağrıyabilir.
Ama dediğim gibi uygulanabilirliği 0 olan bir fikir bence.
Yani bir nevi çaresizlik bunu da düşündürdüBu araba çocukların ihtiyacı için alınıyor ya, onda olduğu hafta içinde çocukların ihtiyacı olursa, eski eşiniz de "hayır veremem planım var" dediğinde "çocuklarının ihtiyacı bilmem nelerle gezmenden daha mı önemsiz, allah belanı versin iskele babası!" demeyecek misiniz:)?
Çok uç bir fikir ama illa kararlıysanız;
Şaka bir yana hiç maddi kaynak bulamazsanız, kendisindeki parayı borç olarak (yazılı sözleşme olarak) alın, arabanızı alın kendi üstünüze, borcunuzu da ay ay ödeyin. Ayrıca bunu da yazılı sözleşme olarak yapın çünkü eski eşinizin şiddete eğilimi var diye biliyorum, sonrasında başınız ağrıyabilir.
Ama dediğim gibi uygulanabilirliği 0 olan bir fikir bence.
Dertsiz başına dert arıyosun derim.Biriniz kaza yapsa ya da biriniz ceza yese nolacak.Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Baya saçma.Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Babamla alirim Bari ondanyken araba Anami gezdirir ne kadar safsinSlm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Evliyken sorun olmaz tabi boşanınca aynı iyi niyeti ve uzlaşmayı beklemek imkansız.Araba konusunda sıkıntı yoktu ondan yana problem değil,insanların evlilikteki tek sıkıntısı arabayı evi nasıl kullanıp ne yapacakları mi yetiyor mu bu kadarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?