Yatırımlarınızı mutlaka altında dövizde değerlendirin. vazgeçecek miktarda bi paranız yoksa borsaya bilgisizce girmek çok mantıksız. Ama altın uzun vadede asla zarar ettirmezBorsaya attım zarar ettim oradan da yüzüm gülmedineyse sağlık olsun
Sorun çıkartmayacaksa konuşun yani aslinda olay ortak araç almaktan ziyade çocuklar için yardımcı olmak olacak. Ama arabayi ortak kullanmayin borc aliyor gibi düşünün. Ya da butceniz ne kadarsa düşük model de olsa birsey alin açık kalan kısım icin destek olsun siz ona odeyin. Sonra ileride her tartismada sorun cikarabilir.Kendi üzerime isterim yapsam da o konuda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum
Çok çok saçma olur hemdeSlm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Yapmayın etmeyin. Nasıl düşünebiliyorsunuz böyle birşeyiSlm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Ben daha saçmalarını burda okudum :))Daha saçma çok az şey duydum.
Yo gitmez aslında,bende olduğunda istediğimi yaparım onda olduğunda yapsın...benim günümde sağ salim aracı getirsin yeterçok saçma ya
adam yarın öbür gün araba hafta sonu bende kalsa olur mu kız arkadaşımla şehir dışına gidicez dese mesela
ağrına gitmez mi
Araba konusunda sıkıntı yoktu ondan yana problem değil,insanların evlilikteki tek sıkıntısı arabayı evi nasıl kullanıp ne yapacakları mi yetiyor mu bu kadarı..Hua? Bu kadar iyi anlaşıyorsunız niye boşandınız?
Teklif etmiştim vermedi yavaş yavaş öderim dedim..şu anda onun da payı olacağı için kabul eder ve o ilk sinir harbi artık yokBöyle bir durumda çocukları için , arabayı size verebilirdi en baştan. şimdi sizle çocuklar için niye ortak araba alsın ki ?
Çocuklarınız kaç yaşında okula fln mi bırakıyorsunuz da araba lazımSlm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Canım siz çıldırdınız mı?Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?