boşandığına pişman olan var mı?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
merak ediyorum 8 yıl oldu ayrılalı karşımda ayrıldığım adamdan daha düzgünü çıkmadı.bana öğretmenlik yapma evde otur diyordu o yüzden sırf o yüzden boşandım.pişman olmaya başladım öğretmenlik de olmasaydı diyorum ne olur bişeyler söyleyin.ya öğretmenlik ya ben seç diyordu .seçimim öğretmenlik oldu ama yapayalnız kaldım aile desteğim zaten yok kimsem yok öğretmenliğin bedeli yalnızlık oldu.boşanmasaydım ailem çocuklarım olurdu

Yeniden bir araya gelme şansınız varsa deneyin içinizde ukte kalmasın,ancak mesleğinize saygı duymayan ya ben ya öğretmenlik diyebilecek birisi ömür boyu sizi baskı altına alırdı buna katlanabilirmiydiniz..
Sizin çocuk özlemi aile özlemi olmuş biraz...
Daha düzgünü çıkacaktır emin olun,herşeyin bi vakti ve saati vardır
Ailenizde olacak çocuklarınızda inş.fırsatları değerlendirin,kendinizi kapatmayın bukadar karamsar olmayın

Herşey yolundayken sadece öğretmenliği seçtin diye senle hadi boşanıyoruz mu dedi? Çok tuhaf.

ben bosandım pısman olmadım ama benım esım bana suanda cıddı cıddı calısma artık yeter dese ben calısmam sanırım . Çokta sevmıyorum sanırım :) dınlemek ıstedıgımden degıl ama ben calısıyorum ıyı kazanıyorum yemek yapılıyor temızlık yapılıyor, cocuk buyudu evde o kadar bosa cıktım kı oturup sacımı supurge edesım , muge anlı ızleyıp aglayasım var tum gun

daha gençsiniz mesleğiniz elinizde mis gibi kendi ayakları üstünde duran güçlü bi kadınsınız

o yüzden er geç çıkacaktır karşınıza o adam..

eski eşinizle hiç görüştünüz mü boşandıktan sonra o da mı bekar hala ? hani aklınızda olduğunua göre içimden öyle geçti.

Ben de diyorum bir emekli olayım.
Müge'yi izlicem,Seda'yı izlicem.
Ama yemek de temizlik de yine yapmam ben.

Madem öyle ev kızı mı derler ev kızıyla evlenseymiş
Sen okul kızı mı çalışan kız mı artık ne denirse ondan oluyosun
Neyse olan olmuş, seçimin doğru ama boşluktasın sanırım böyle bi saçma bişeyi bile acaba kabul etse miydim dediğine göre
Adam seni sevse, zaten sen nasıl mutluysan onu yap der ister çalış ister çalışma der
Bi de çalışmak kadar vatana millete yararlı bişey yok, başka bişey olsa neyse adam dandiniymiş zaten boşver
İyi ki kurtuldum de

İyi bir koca, karısının ve çocuklarının geleceğini düşünür bencillik yapmaz. Kendisi trafik kazasında ölseydi; siz de çocuğunuzla 5 parasız ortada kalsaydınız ne olacaktı. Ya da işi onun için bıraktıktan sonra boşansaydınız hem eşinizden hem de işinizden olacaktınız. Asla pişman olmayın

eski sevgiliye olan takıntın bitti de şimdi de eski eşine mi takacaksın böyle?

çocuk da değilsin 30 yaşında kadınsın, anlamıyorum ben bu hal bu tavır nedir.

yanlis bi esle hayat gecirmektense yalnizligi tercih ederim
Ayrilali 6yil oldu
ayrildigima pisman degilim cunku onunla kalsaydim hersey daha kotu olacakti

Daha dun aksam face den gordum nisanlanmis ustune titriyo nisanlisinin belli yorumlarindan
Onun yerinde olmadigim icin degil ama bana boyle davranmadigi icin icim ciz etti....

o kadar okumuş, öğretmen olmuşsunuz.sizi hiçleştirmeye çalışan, emeğinizi yok sayan birini özlüyor olamazsınız bence.Talihsizlik karşınıza düzgün birinin çıkmaması olmuş, o boşlukta size yanlış bile doğru gibi görünmeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…