boşandığına pişman olan var mı?

O zaman annesi kafasına yanlış şeyler işlemiş olacak ki boşanmayı müjdeli haber olarak görmüş.siz sadece telefonda felan mı görüştünüz? Yeniden evlenmek dine göre başkalarıyla evlenip, boşanarak gerçekleşiyor.o yüzden olmaz demiş.ama tekrar barışıp evlenenler buna takılsaydı aynı kişiyle evlenmezdi.bence bu adamı boşverin çünkü çabası yok...

aynen çok doğru söylüyorsun çabası yok çabası olsa böyle olmaz değil mi? annesi beni hiç istemiyordu zaten

Ne demek olabilir sizce? Gayet açık değil mi anlamı? Hem avukatı arattı ardından da anneme müjdeli haber vereyim dedi diyorsunuz. Eşiniz o an epey bir telefon trafiği yaşamış sevincinden ama aklına en son gelen şey bile olamamışsınız. Böyle bir adamın sekiz sene sonra nesini düşünüyorsunuz daha kuzum?

Üstelik bu seferde dini biraraya gelememenize alet etmiş. Orta yaş bunalimina girmek için erken bence. Kovun gitsin o bayat geçmişi, önünüze bakın. Ozguveninizi nasıl biri için kaybettiginizi de gözden geçirin.

canım şöyle olsu çok konştuk telefonla ben öğretmenlik yapmayacaksam dönmüyorum o eve dedim.tamam o halde anneme müjdeli haberim dedi .aradan bir süre geçti avukata arattı.

Bazen işten yorulunca aynen bende böyle istiyorum :)

aynen çok doğru söylüyorsun çabası yok çabası olsa böyle olmaz değil mi? annesi beni hiç istemiyordu zaten
Yazık değil mi size? Sizin değerinizi bilmeyen bir eş ve ailesine tekrar dönerek sadece acınızı ağırlaştırırsınız.sizi haketmeyenlerle yaşamak, yalnızlıktan daha zor değil mi?

Bence geçmişinizi tavan arasında eskiyerek çürümesini isteyin ama tavan arasından örümceklenmiş, tozlanmış birini tertemiz salona indirip ortalığı batırmayın derim...

5 yillik iliskimi bitirdim nisan yuzugunu eline verdim 2 ay sonra pisman oldum. Hatta hala o günün tarihe yuzyilin hiyarligi olarak gecmesini istiyorum. Yinede nasip degilmis, yenilerine saglik der gecerim

Yara sıcakken acımaz derler,şimdi soğudu da ondan mı düşünmeye başladın?
Arkadaşım,sen çok mutlu olsaydın boşanmak gibi ciddi bir kararı birden bire veremezdin.
Tek sebebin bu olduğundan emin misin?
Bence diğer sebeplerini düşün ve önüne bak.

Kimse mutlu yuvasını durduk yere yıkmaz.Bugün mesleğini yapmayan onca kadın var,sen de olabilirdin eğer çok mutlu bir evliliğin olsaydı.

yani meslek bırakılması normal mi? evlilik için?

Bosandigim icin bir gun bile pismanlik duymuyorum.Iyi bir evlilikden kimse kacmaz.

Sizinde kecmise takilib kalmaniz iyi deyil ,olan olmus.geleceyinize bakin.karsiniza mutlaka iyi bir insan cikacakdir.

yani meslek bırakılması normal mi? evlilik için?

Ben ileri de çoçuğum olunca çalışmayı düşünmüyorum,onu kendim büyütmek istiyorum.Yani bu duygu ağır basıyor.

Bu benim için böyle..Sen öğretmensin çalış ya da çalışma diyemem.

Ama boşanmak için sadece çalışmanı istemiyorum demesi mantıklı gelmedi.İknaya gittin mi?

Memurlar 2 yıl izin kullanabiliyor isterse,böyle bir şey yapıp tek eşinin maaşıyla geçinip ona maddi sıkıntı yaşarız duygusu verdin mi?

Sadece eşin çalışma demiş,sen de direk ayrılmışsın gibi yazmışsın..

kesinlikle çalışmamı istemiyordu annem de buna razı olmadı çalış yap öğretmenliğini dedi.ailemin maddi durumu da iyi değildi çalışıp onlara da yardım etmek istedim yanlış mı yaptım diyorum şimdi de

Anladım,oluru yokmuş demek ki.Doğru yapmışsın..Yanlış anlama ama erkek her zaman bulunur,ama meslek sahibi olmak ayrı bir mevzu..

Pişmanlık duyma,geçmise dönsen yine aynısını yapar mışsın..Fikirler değişmedikçe,kararlar da değişmez.
İnşallah önüne seni her şekilde mutlu eden bir adam çıkar.

diğer türlü bırakılmaz mı diyorsun? öyle çok zen falan da değillerdi
Bence bırakılmamalı yani bıraktıracak biriyle evlilik yapılmamalı demek daha doğru olur. Diyelim ki yeniden biraraya geldiniz siz ona ve o size 8 yılın hesabını soracak bir şekilde ya da şüphe ile yaklaşacaksınız birbirinize.bu kadar muhtaç olmayın bir erkeğe.yaşamınızda biri olacaksa aynı yolda yürüyeceğiniz kişileri seçin bırakın geçmiş yerinde kalsın derim.tabi karar sizin...

çok doğru yazmışsınız seçim yapmak istemiyordum yalvardım ona defalarca ama sonuç boşanma oldu malesef

çok doğru yazmışsınız seçim yapmak istemiyordum yalvardım ona defalarca ama sonuç boşanma oldu malesef
Yapacağınız tek şey arkanıza bakmayı bırakmak.siz bence sadece kendinizi boşlukta hissettiğiniz için geçmişe takıldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…