- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
o kadar okumuş, öğretmen olmuşsunuz.sizi hiçleştirmeye çalışan, emeğinizi yok sayan birini özlüyor olamazsınız bence.Talihsizlik karşınıza düzgün birinin çıkmaması olmuş, o boşlukta size yanlış bile doğru gibi görünmeye başlamış.
Yaşınız daha çok genç30 canım
Bende daha biraz evvel aynı şeyi düşündüm öyle yoruldum ki şu maddiyat olmasa...ben bosandım pısman olmadım ama benım esım bana suanda cıddı cıddı calısma artık yeter dese ben calısmam sanırım . Çokta sevmıyorum sanırım :) dınlemek ıstedıgımden degıl ama ben calısıyorum ıyı kazanıyorum yemek yapılıyor temızlık yapılıyor, cocuk buyudu evde o kadar bosa cıktım kı oturup sacımı supurge edesım , muge anlı ızleyıp aglayasım var tum gun
defalarca konuştum günlerce seçim yapmak istemiyorum ne olur seçim yapmak zorunda bırakma beni dedim.yok seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ona razıyım dedi.tamam lanet olsun öğretmenliği seçiyorum dedim.avukataı arattı bana boşandık.Hiç mi konuşmayı denemediniz yoksa bir anlık mı karar vermiştiniz boşanmaya ?
Tek sebep buysa üzücü olmuş bence yuvanızın yıkılması
8 ay evli kaldık inan çok sorgulamaya başladım geçmişiya öğretmenlik ya ben diyen adam,8 sene içinde türlü naneler yapmış olurdu bence.gül gibi evim çocuklarım olurdu diye düşünmeyin..ne kadar evli kaldınız,22 yaşında ayrıldığınıza göre çok erken bir evlilik yaptınız sanırım??
ben sizin yaşınızda evlendim 32 yaşında da doğurdum.hiç birşey için geç değil hayatta,hayatın en güzel yaşları 30.dan sonra başlıyor bence..bir de ben "olumsuzu çağırmak "olayına inanıyorum..siz öyle yapıyorsunuz bence..
Tek sebep buysa eğer eski eşiniz sizi boşanmaya zorlamış.neden bu kadar yıl sonra aklınızda?8 ay evli kaldık inan çok sorgulamaya başladım geçmişi
bilmiyorum yeniden konuşmaya başladık o da evlenmemiş ama dinen bir araya gelemiyormuşuz.Tek sebep buysa eğer eski eşiniz sizi boşanmaya zorlamış.neden bu kadar yıl sonra aklınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?