Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

kesinlikle psikoloğa git, ilaçsız atlatacaksın, ilk konundan beri ilk günden beri senin yazdıklarını okuyorum, çok güçlü bir kadınsın, hep doğru kararlar alıyorsun, hiç fevri davranmadın, saçma sinir patlamaları yaşamadın, sakin sakin çözüme gidebiliyorsun, bu ilaç konusunda bile kendini haplarla uyuşturmak istemiyorsun, seni çok takdir ediyorum, keşke bütün kadınlar senin gibi olabilse.

ama psikoloğa muhakkak gitmelisin, biliyorsun onlar ilaç yazamıyor, seni sonuna kadar dinleyip yolunda sana eşlik ediyorlar, bu inanılmaz büyük bir destek oluyor. çok çok önemli, gittikten sonra önceki ve sonraki farkını bariz göreceksin.

annene yaptıkları saygısızlıklar cidden çok komik insanlarmış, kötü konuşmak istemiyorum ama eşinin annesinin karakteri oturmamış bir garip bir şey, annesinin dedikleri yaptıklarını okuyunca basbas bağırıyor resmen bu oğlanı ben doğurdum diye. neyse artık olanları tekrar gündeme getirip senin canını da sıkmak istemiyorum.

benim kreşe giden kuzenlerim gitmeyen kuzenlerim arasında çok büyük fark var, o yönden için rahat olsun, senin kızının yaşlarındayken verdiler ve inan o kadar aktif, sorumluluk sahibi, arkadaş canlısı, paylaşımcı çocuklar oldular ki inanamazsın. şimdiden müzik aletleri çalıyorlar tiyatro topluluklarında en öndeler. sosyaller, dil öğreniyorlar, okulu okumayı seviyorlar. tabi dediğin gibi güvenilir kişilerin tavsiyeleri sonucu bir kreşe vermen en iyisi.

annen de çok zor günler geçirmiş vaktinde, sana kızmış ama onun için yuva kutsal, her şeye katlanıp evliliğine devam etmeni istiyor, tabi bu olamaz, kendi yaşadığı zorlukları senin de yaşamanı istemediği için bence bu tepkileri, anneler her zaman çocukları için en iyisi olsun ister,o da kendi açısından bakıyor işte ona göre de kendi düşünceleri en doğrusu, ama sen en doğru kararları verdin hep

bu arada rüyana da bayıldım, hani o denizli olanı, inşallah en hayırlı kişiler çıkacak karşına, bundan sonra bu yeni yolunda en güzel en doğru insanlar hep yanında olacak, zaten çevrendeki zararlı ve değersiz insanları (eşin ve onun ailesi çevresi) bir bir eledin o bilkentli çocuk da bence oalcak, hislerin çok kuvvetli, pat diye rüyanda görmenin bir anlamı olmalı. facebookunun olmaması illa hayatında biri olması anlamına gelmiyor, benim hiç faceim olmadı :)) evliyken de evli değilken de eşimle tanışmadan önce de. yapı meselesi biraz, resimlerimin orda burda görünmesini benim hakkımda her şeyin rahatça nette iki tıkla öğrenilmesini istemem. belki o da öyledir, ya da işi dolayısıyla bu tür sitelere üye olamayan kişiler var...

badoo sitesi de erkeklerin kadın bulmak için girdiği sitelerden, çöpçatanlık sitesi.

sakın onun aradaki o sahte yüzüne aldanmayın, zaten fazla uzun sürmüyor hemen ne olduğunu belli ediyor yine, sizi o kadınla bir tutması... ne saçma sapan bir adam ya..

Teşkkür ederim canım ama psikolağa gitmek istemiyorum açıkcası maddi anlamda da şu an ona para harcayacak durumda değilim ama kendimi iyi hissediyorum akşamları kitap okumak çok iyi geliyor şu bir ayın içerisinde dört beş kitap okudum sadece eşimin ara sıra duygusallığı beni sarstı ama dün sarf ettiği sözler beni çok kırdı artık hiçbir şekilde geri adım atmam.
Bu bilkentlinin garip hareketleri var mesela dün ben eve altı buçuk gibi gittim arabayı otoparka koydum akşam ablam kızımı yatırdı ben de mutfağı toplarken camdan onun arabasını gördüm otoparkta o kadar boş yer olmasına rağmen gelip benim arabamın arkasına park etti. Ben arabayla çıkmak istesem çıkamam. Heralde tekrar çıkacak diye umursamadım ama bir daha evden çıkmadı. Sabah ben erken çıktım evden onun arabası hala duruyordu benim de o çıkmadan çıkmama imkan yok. Arabasının sileceklerini kaldırdım bir de not yazdım sayenizde işe geç kaldım diye. Aslında kapıcıya gitsem sahibini bulur arabayı çektirirdim ama arabayı bıraktım işe dolmuşla geldim. Bu notun üstüne gelip benimle konuşur mu bilmiyorum ama gerçekten tuhaf bir hareket.

Son düzenleme:

bu adamı daha önce hiç görmemiş miydin sitede o kadar çok şey okuduk ki burda ne bilim kocanla alakası olamaz eğil mi hani tanıdığı arkadaşı falan seni izlemek için ne bilim

bu adamı daha önce hiç görmemiş miydin sitede o kadar çok şey okuduk ki burda ne bilim kocanla alakası olamaz eğil mi hani tanıdığı arkadaşı falan seni izlemek için ne bilim

Bu hiç aklıma gelmemişti ama niye böyle bir şey yapsın ki beni takip ettirmek istese özel dedektifler var seyyahalemi ya benim içime şimdi kurt düşürdün:44:
Bu arada daha önce görmedim bizim sitede öğrenci bekar çok oturur odtü bilkent falan yakın olduğu için apartman 15 katlı zaten kimse kimseyi tanımaz.

Son düzenleme:

bak sen şu bilkentliye :)

ahahah :)

o adamın profilinden herşey olur; ancak dedektif olmaz canım kusura bakma da adam gayet elit bir insan :)

ahahah :)

o adamın profilinden herşey olur; ancak dedektif olmaz canım kusura bakma da adam gayet elit bir insan :)

Canım ya benim eşimin böyle bir arkadaşı yok malum sen bu adamın profilini falan gördün ama bilmediğim bir arkadaşı olabilir mi bilmiyorum.

Canım ya benim eşimin böyle bir arkadaşı yok malum sen bu adamın profilini falan gördün ama bilmediğim bir arkadaşı olabilir mi bilmiyorum.

canım imkanı yok o adamın öyle bir adam olabilmesine inan ki..

eşinle zaten bir ortak noktaları yok, kaldı ki adam senin apartmanında yaşayan bir adam yani.. nasıl olabilir.. yok yani, benim gibi paranoyak bir insanın bile kafası rahatsa, tamamdır. şüphelenilecek bir durum olsa, herkesten önce ben şüphelenirdim inan :)

bu arada akşam eşin bir arıza çıkardı mı?

Bende hiç sanmıyorum,eşinin dedektif tutacak kadar aklı olsa başka şeyleri de çok iyi kamufle edebilirdi

Yoo hiç arayıp sormadı kayınvalidem aradı kızımı gündüz alabilmek için izin istediler ben de tabi ki dedim. Güler misin ağlar mısın kayınvalidem resim kursuna gidiyor kızmın resmini yapmış yarın hediye edeceğim dedi telefonda kendimi zor tuttum ablamın gülmekten bir hal oldu sürekli bana aristokrat kayınvaliden der kayınvalidemin gözünde de bizler yurdum insanı

kuzu yapacak bişey yok sen nerde aristokrat var gidip buluyosun, bilkentli de benzer bir ailede çıkacak ben sana söyleyeyim

Umarım benim gibi yurdum insanı bir ailesi vardır

olabilir canım da, yurdum insanı o kadar puan alan evladını gidip o kadar parayla bilkente göndermez; bir devlet okulunda öğrenim görmesini sağlar..

bana bunlar da aristokrat gibi geliyor :))

olabilir canım da, yurdum insanı o kadar puan alan evladını gidip o kadar parayla bilkente göndermez; bir devlet okulunda öğrenim görmesini sağlar..

Bizim bilkentli burslu okuduysa bile aselsanda parayı götürmüştür

Aristokrat değilse bile öle gibi davranır bizim şansımıza

Dranas bu adam başına bela olmasın erkekler en ufak bir bakışı bile yüz verdi olarak algılıyorlar evli bile olsalar.Daha bir erkekten kurtulamamışken birde diğeriyle uğraşma görmemezlikten gel en iyisi muhatap olma adamla. Ne dengesiz insanlar var hayatta görüyoruz.

Haklısın canım benimkisi saçmalık eşimin ailesinde Bilkentte okuyanlar var onlardan biliyorum burslular dışında okuyanlar öyledir.

Haklısın canım ama inan kolay kolay kapılmam benimkisi can sıkıntısından
Ben de o kadar kolay biri değilimdir yani en azından adımlarımı sağlam atarım o 20 'li yaşlardaki pembe hayalle yaşayan biri değilim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…