Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

dranas sen boşanıyormusun?

bugün aldığım en kötü haberlerden bırı.
şimdi gördüm çok üzüldüm.

noree tatlım sen o yorumundaki dranastan alıntıyı siler misin?

adamı deşifre etmeyelim, sıkıntı olur.

anlamadım ama çöp çatanlık sitesi gibi bir şey eşimin profili mi diye kayıt olmam gerekti bir sürü absürk mesaj geldi yani tanışma mesajları....

canım benim üyeliğim yok ama birkaç kez bana da geldi tanımadığım insanlardan davet...

böyle şeylerle uğraşmadığım için net birşey diyemiyorum ama evet çöpçatan sitesi gibi birşey..

Eşim en son bir yıl önce girmiş hayır anlamadığım buradan tanıştığı biriyle nasıl bir iletişim kurdu ki...

çok özür dilerim yaa,inan düşünemedim..

kafa duruyor işte bazen :44:

asude uyardığın için teşekkürler

Ya benim salaklığıma ne dersin adamın bütün özelliklerini yazdım buraya bir adı eksikti:18:

Son düzenleme:
bu arada profili mükemmel adamın,

benimle yaşıt, ama neler sığdırmış o gencecik hayatına

bu yaşta evli olacağını sanmıyorum.. bir erkek için erken bir evlenme yaşı.. ayrıca çok yoğun bir eğitim ve çalışma hayatı var sanıyorum.. evlilik yapsa, böyle olmazdı :)

Gerçekten bencillik hayır yani tutup evleneceğimden değil ama aynı şartların erkek içinde olması lazım.

canım iddet sadece kadınlar için olabilir erkek dört ay bekelemeden de evlenebilr.kadının bekleme sebebei boşandığı erkekten hamile kalıp kalmama durumunun belirginleşmesi neseplerin karışmaması gibi gerekli ve yerinde sebeplerden.erkekte böyle bir sebep olmadığından dinimizde ve kanunlarda 4 ay bekleme öngörülmemiş.ama adamın yaptığı bencillik tabiki ona bişi demem..

Bu sıralarda bir kitap okumuştum annemi bir daha görebilsem diye ingiliz iki kız kardeşin yemen'de zorla evlendirilmesi. İşte boşandı ülkesine dönecek bilmem na kadar gün ülke sınır dışı etmedi hamile olma ihtimali var diye. Benim için bu süre önemli değil eşimi merak etmiştim nitekimde boşandığının ertesi günü evlenebiliyormuş.[/QUOTE]

bu seni üzecek mi peki ??

bu seni üzecek mi peki ??[/QUOTE]

O kadınla evlenir mi bilmiyorum ama evlenirse bana mutsuz olur gibi geliyor ama kendi açımdan üzülmüyorum.

Kızlar içim acıyor iyiyim mükemmelim dedikçe şu an berbatım ağlamamaya çalşıyorum başım çatlıyor ağrıdan
Eşim akşam kızını görmek istedi kızım elimden tuttu anne diye ben olmadan babasıyla gitmedi ablam birlikte gidin dedi ben de hazırlandım çıktık bizi yemeğe götürdü
sigarayı bırakmıştı ama tekrar başlamış sigara içmek için sürekli dışarı çıktı öyle havadan sudan konuştuk ama gözleri o kadar çökmüş ki muhtemelen uyumamış
Onun bu hali beni mahvetti sebebini bilmiyorum ama ben de şimdi ağlıyorum.

sessiz sedasız konuyu takip edenlerden biriyim Dranas..bu son yazdığın mesaj gerçekten çok üzdü beni
Sağlam bir duruşun var hep,herkes farkında bunun ama nihayetinde kadın ve anne olmanın verdiği hassas bir yan herbirimizde vardır muhakkak ve bir zaman ortaya çıkabiliyor işte böyle..o kadar yılın hatrı olsa gerek sende hala,insan pek çok şey yaşadığı insanı bir anda atıp çıkaramaz sanıyorum,istediği kadar nefret etsin,sevmiyorum desin..sizin olayınız saman alevi gibi oldu,gerçi geçmişte de bir takım şeyler yaşamışsınız...kararlarının arkasında dur tabi ama o kadar çok dış sese maruzsun ki burda:26: biraz kendini dinlesen,bir fırsat bulsan mesela 2 gün kafanı dinlesen..eşinin evlenme fikri bana hiç olası bişiy gelmedi açıkçası...neredeyse her okuduğumda birlikte dışarı çıktık diyorsun...o bence sadece kızını görmek istemiyor,içinde şuan derin bir acı var..erkekler neden böyle bir halt yer inan bilmiyorum ama o da farklı duygular yaşamıyor olsa gerek....inşallah hayırlısı olur diyorum.....hepiniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…