anlamadım ama çöp çatanlık sitesi gibi bir şey eşimin profili mi diye kayıt olmam gerekti bir sürü absürk mesaj geldi yani tanışma mesajları....
3-4 sene önceydi herhalde.. benim de o dönemde erkek arkadaşım üyeydi bu badoo denen siteye uyduruk bir isimle üye olmuştum merakımdan ama bir kere baktım bir daha da bakmadım.. mail adresi de öyle uyduruk bir şeydi zaten.. şifre mifre hatırlamıyorum.. arkadaşlık sitelerinden biri işte.. yonja gibi siberalem gibi bir şey sanırım..
ha tabi baktım bizim "erkek arkadaş" badoo madoo geziyor eski oldu haliyle:))
vay beee bir araç plakasından neler çıkmış neler
noree tatlım sen o yorumundaki dranastan alıntıyı siler misin?
adamı deşifre etmeyelim, sıkıntı olur.
bence bu mesajındaki dranastan alıntıyı silmelisin
sildim,görünmüyor mu :44:
sildim,görünmüyor mu :44:
Sildin canımın içi tşk ederim resmen soğuk terler attım...
çok özür dilerim yaa,inan düşünemedim..
kafa duruyor işte bazen :44:
asude uyardığın için teşekkürler
dranas sen boşanıyormusun?
bugün aldığım en kötü haberlerden bırı.
şimdi gördüm çok üzüldüm.
Gerçekten bencillik hayır yani tutup evleneceğimden değil ama aynı şartların erkek içinde olması lazım.
canım iddet sadece kadınlar için olabilir erkek dört ay bekelemeden de evlenebilr.kadının bekleme sebebei boşandığı erkekten hamile kalıp kalmama durumunun belirginleşmesi neseplerin karışmaması gibi gerekli ve yerinde sebeplerden.erkekte böyle bir sebep olmadığından dinimizde ve kanunlarda 4 ay bekleme öngörülmemiş.ama adamın yaptığı bencillik tabiki ona bişi emem..[/QUOT
Bu sıralarda bir kitap okumuştum annemi bir daha görebilsem diye ingiliz iki kız kardeşin yemen'de zorla evlendirilmesi. İşte boşandı ülkesine dönecek bilmem na kadar gün ülke sınır dışı etmedi hamile olma ihtimali var diye. Benim için bu süre önemli değil eşimi merak etmiştim nitekimde boşandığının ertesi günü evlenebiliyormuş.
Bu sıralarda bir kitap okumuştum annemi bir daha görebilsem diye ingiliz iki kız kardeşin yemen'de zorla evlendirilmesi. İşte boşandı ülkesine dönecek bilmem na kadar gün ülke sınır dışı etmedi hamile olma ihtimali var diye. Benim için bu süre önemli değil eşimi merak etmiştim nitekimde boşandığının ertesi günü evlenebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?