Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

ama o dranasın adamı deşifre ettiği gün çok komikti yalnız,

ben bir yandan dranasa mesaj atıyorum, bir yandan noreeye yazıyorum, bir yandan da adamı araştırıyorum, bulduğum profilleri inceliyorum merakımı gidermek için :)

neyse ki noree dışında kimse alıntı yapmamıştı da kolayca halloldu :))

iyi ki varsın,iyi ki varız

Valla benim yüzümden kızın başına birşey gelse napardım bilmiyorum :26:

Temiz kalpli kız ya, ne bulduysa yazmış ben ilk gördüğümde adını da yazsaymış keşke dedim D:

Ben de merak etmiyor değilim

Ne rahat insanlar var yahu. Biz boşansak annelerimiz mahallede yas ilan eder; kontes resme vurdu kendini

şaşırıp eşimle tartıştığımızı falan söylesem (bir kaç kere söylemek zorunda kaldığım durumlar oldu) kayınvalidenin başına ağrı giriyor, sabaha kadar uyumuyor (ya da bana öyle söyleniyor bilemeyeceğim :) en sonunda hastanede iğneyi dayıyolar uyutuyolar, cuma günü hemen bizim için kuran okutuyor bilmem ne..

dranas kocasından boşanıyor, kontes resim derdinde.. bizde olsa, gider kayınvalideyi tımarhaneden toplarız :)

dranas'ın kocasının kime çektiği belli sanırım

dranas'ın kocasının kime çektiği belli sanırım

dranasın kocası gayretli de dranas o kadar sakin ve dingin ki adamın mevzu çıkarmasına çok müsaade etmiyor.

tersine benim kocam oldukça gamsız bir adamdır. annesi ne kadar evhamlıysa, o da o kadar rahattır.. babası evhamlı, anası evhamlı, danaları gamsızlıktan ölecek.. anası neyse danası o olur derler, bilmiyorum bizim danayı evlatlık almış olabilirler.. :)

buraya üye olup yazmadan sadece okuyan veya üye dahi olmadan okuyan o kadar çok kişi var ki..
cidden büyük bir forum bu.. googleda arama yaptığınızda pek çok konuda ilk sırada karşınıza çıkıyor..

asude'nin uyarması çok yerinde olmuş.. ben de bi adı soyadı eksik kaldı diye yazmıştım zaten..

kendimizle ilgili birşeyler yazarken de dikkatli olmalıyız bu yüzden fazla bilgi vermemeliyiz.. yoksa dertlerimizi sıkıntılarımızı düşüncelerimizi rahat rahat yazamayız...

çünkü burayı okuma kapasitesi olan birçok arkadaşım kuzenim ve kayın hısmım var

Aile cok önemli işte. Kontes kazmaya yaptığı yanlışı gösterse karısına doğru adım atmasını, dağıttıklarını toparlamasını öğütlese bu iş buralara gelmeyecekti belki de.

Aile cok önemli işte. Kontes kazmaya yaptığı yanlışı gösterse karısına doğru adım atmasını, dağıttıklarını toparlamasını öğütlese bu iş buralara gelmeyecekti belki de.

hayır bence öyle değil. kontes ne kadar doğru yönlendirmeler yaparsa yapsın, dranas yine bu noktaya gelecekti.

dranasın temel sorunu eşinin ilgisizliği dolayısıyla evliliklerinden soğumaları. ve inan hiçbir dış müdahele düzeltemezdi bu durumu.. hele bir "kaynana" asla..

Son düzenleme:

ya aslında önermen doğru tabi ki de; ne bileyim işte kendi annelerimiz gibi düşünüyorum.

amanın, bilerek yapmış işte, sizinle konuşmak için güzel bir bahane

bu adamı daha önce hiç görmemiş miydin sitede o kadar çok şey okuduk ki burda ne bilim kocanla alakası olamaz eğil mi hani tanıdığı arkadaşı falan seni izlemek için ne bilim

yok ya öyle değildir, sanmam.

Evet sağolsun asude uyardı hemen sildim ama o rada görenler anlamıştır
düşünsene onu tanıyan biri çıksa şaka gibi rezillik diz boyu:18:

çok düşük bir ihtimal, tam o sırada birisinin onun bilgilerini arattırması ve iki üç sayfa google da ilerlemesi gerekiyor, hemen pat diye adını yazınca sonuçta dolu spesifik yer çıkacak, kk sayfası 3. sayfada falan olur. 3.sayfaya gelinceye kadar da sen çoktan silip kapatmışsındır o bilgileri, birilerinin görmesi çok zor..

Son düzenleme:
ya aslında önermen doğru tabi ki de; ne bileyim işte kendi annelerimiz gibi düşünüyorum.

ben şuna inanıyorum tatlım,

kocanın ailesi, gelinlerinden şikayetçi ise isterse bir evliliği mutsuz hale çok güzel getirebilir; ancak mutsuz bir evliliği gelinlerine bayılsalar bile düzeltemiyorlar.. düzeltmek isteseler de, çabaları akim kalıyor.

(tabi bu dediğim ailesine düşkün bir erkek için geçerli, yani türk erkeğinin %90lık kesimi..)

kesinlikle katılıyorum çok doğru bir tespit..

arkadaşım 2 aydan fazla oldu annesinin yanında.. kayınvalidesi kılını kıpırdatmıyor üstüne bir de arkadaşımı suçluyor bırakıp gitmiş de bu ne saygısızlıkmış filan falan..

tabi hemen suç bırakıp gidende olur.. kadın gitti de, gidecek raddeye gelene kadar neler yapıldı ona, kimse düşünmez..

klasik türk erkeği. kendi fiziksel olarak bir yere gitmez, bedeni evdedir; ama kadına öyle davranır ki kadın bir noktada yılar ve çareyi gitmekte bulur. neticede de kadın suçlu olur, evini bıraktı nasıl gitti diye.. türk erkeği sütten çıkmış ak kaşık görüntüsü ile ailesinin gözündeki yerinden bir nebze değer kaybetmemiştir bu sayede..

dranascım, tüm hikayeni eski başlıklarınla beraber tek tek okudum.

tatlım sana şunu söyliyim, boşanarak en iyisini yapmış olacaksın.

ben çevremde de gördüğüm gibi, boşanmadan önce kadınlar, boşandıktan sonra da adamlar acı çekiyor. ama oh olsun onlara, her şeyin bir bedeli olduğunu görmeliler.

erkek dışarda herhaltı yiyecek, sonra "karım beni boşamasın" diyecek. yok öyle yağma.

aferin dranascım, en iyisini yaptın. çocuğunun yaşı da küçük. aklı biraz erseydi daha zor olurdu herşey. senin de yaşın o kadar büyük değil. sanırım 27ymişsin. millet 30dan sonra evleniyor artık. geçmişe takılmadan geleceğine bak.

annemin arkadaşı, 10 yaşında kızı vardı, dul kalmıştı, 3 sene sonra bekar bir beyle evlendi. o bey, o kızı el üstünde tuttu. kız da ona baba diyor. onu en iyi okullarda okutuyor. annesinden bile iyi davranıyor.

Bu ne kadan güzel bi tespit böyle :) Ben çöpsüz üzüm olduğum için bilmiyorum kim kayınvalide kim kayınpeder

Bu ne kadan güzel bi tespit böyle :) Ben çöpsüz üzüm olduğum için bilmiyorum kim kayınvalide kim kayınpeder

tatlım o konuda sana çok özeniyorum zatii :))

gerçi ben kaynana-kayınpeder faktörünü sıfıra, hmm hatta pozitife çevirmeyi başardım sanıyorum ama kendimi bu kadar zorlamak zorunda kalmasaydım daha cici olardı :)

merhaba,

kizmayin lütfen ama bu konuyu okurken ben üzülemiyorum...

ne bileyim, böyle kontesler, kazmalar, aristokratlar, bilkentliler, rüyalar... havada ucusuyor ve ben hep gülümseyerek okuyorum ...

Dranascim, insallah hakkinda hayirlisi olur... bundan sonra cok mutlu olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…