- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
ama o dranasın adamı deşifre ettiği gün çok komikti yalnız,
ben bir yandan dranasa mesaj atıyorum, bir yandan noreeye yazıyorum, bir yandan da adamı araştırıyorum, bulduğum profilleri inceliyorum merakımı gidermek için :)
neyse ki noree dışında kimse alıntı yapmamıştı da kolayca halloldu :))
ama o dranasın adamı deşifre ettiği gün çok komikti yalnız,
ben bir yandan dranasa mesaj atıyorum, bir yandan noreeye yazıyorum, bir yandan da adamı araştırıyorum, bulduğum profilleri inceliyorum merakımı gidermek için :)
neyse ki noree dışında kimse alıntı yapmamıştı da kolayca halloldu :))
Ben de merak etmiyor değilim
Ne rahat insanlar var yahu. Biz boşansak annelerimiz mahallede yas ilan eder; kontes resme vurdu kendini
Temiz kalpli kız ya, ne bulduysa yazmış ben ilk gördüğümde adını da yazsaymış keşke dedim D:
şaşırıp eşimle tartıştığımızı falan söylesem (bir kaç kere söylemek zorunda kaldığım durumlar oldu) kayınvalidenin başına ağrı giriyor, sabaha kadar uyumuyor (ya da bana öyle söyleniyor bilemeyeceğim :) en sonunda hastanede iğneyi dayıyolar uyutuyolar, cuma günü hemen bizim için kuran okutuyor bilmem ne..
Dranas kocasından boşanıyor, kontes resim derdinde.. Bizde olsa, gider kayınvalideyi tımarhaneden toplarız :)
dranas'ın kocasının kime çektiği belli sanırım
aile cok önemli işte. Kontes kazmaya yaptığı yanlışı gösterse karısına doğru adım atmasını, dağıttıklarını toparlamasını öğütlese bu iş buralara gelmeyecekti belki de.
Aile cok önemli işte. Kontes kazmaya yaptığı yanlışı gösterse karısına doğru adım atmasını, dağıttıklarını toparlamasını öğütlese bu iş buralara gelmeyecekti belki de.
hayır bence öyle değil. kontes ne kadar doğru yönlendirmeler yaparsa yapsın, dranas yine bu noktaya gelecekti.
dranasın temel sorunu eşinin ilgisizliği dolayısıyla evliliklerinden soğumaları. ve inan hiçbir dış müdahele düzeltemezdi bu durumu.. hele bir "kaynana" asla..
Teşkkür ederim canım ama psikolağa gitmek istemiyorum açıkcası maddi anlamda da şu an ona para harcayacak durumda değilim ama kendimi iyi hissediyorum akşamları kitap okumak çok iyi geliyor şu bir ayın içerisinde dört beş kitap okudum sadece eşimin ara sıra duygusallığı beni sarstı ama dün sarf ettiği sözler beni çok kırdı artık hiçbir şekilde geri adım atmam.
Bu bilkentlinin garip hareketleri var mesela dün ben eve altı buçuk gibi gittim arabayı otoparka koydum akşam ablam kızımı yatırdı ben de mutfağı toplarken camdan onun arabasını gördüm otoparkta o kadar boş yer olmasına rağmen gelip benim arabamın arkasına park etti. Ben arabayla çıkmak istesem çıkamam. Heralde tekrar çıkacak diye umursamadım ama bir daha evden çıkmadı. Sabah ben erken çıktım evden onun arabası hala duruyordu benim de o çıkmadan çıkmama imkan yok. Arabasının sileceklerini kaldırdım bir de not yazdım sayenizde işe geç kaldım diye. Aslında kapıcıya gitsem sahibini bulur arabayı çektirirdim ama arabayı bıraktım işe dolmuşla geldim. Bu notun üstüne gelip benimle konuşur mu bilmiyorum ama gerçekten tuhaf bir hareket.
bu adamı daha önce hiç görmemiş miydin sitede o kadar çok şey okuduk ki burda ne bilim kocanla alakası olamaz eğil mi hani tanıdığı arkadaşı falan seni izlemek için ne bilim
Evet sağolsun asude uyardı hemen sildim ama o rada görenler anlamıştır
düşünsene onu tanıyan biri çıksa şaka gibi rezillik diz boyu:18:
ya aslında önermen doğru tabi ki de; ne bileyim işte kendi annelerimiz gibi düşünüyorum.
ben şuna inanıyorum tatlım,
kocanın ailesi, gelinlerinden şikayetçi ise isterse bir evliliği mutsuz hale çok güzel getirebilir; ancak mutsuz bir evliliği gelinlerine bayılsalar bile düzeltemiyorlar.. düzeltmek isteseler de, çabaları akim kalıyor.
(tabi bu dediğim ailesine düşkün bir erkek için geçerli, yani türk erkeğinin %90lık kesimi..)
kesinlikle katılıyorum çok doğru bir tespit..
arkadaşım 2 aydan fazla oldu annesinin yanında.. kayınvalidesi kılını kıpırdatmıyor üstüne bir de arkadaşımı suçluyor bırakıp gitmiş de bu ne saygısızlıkmış filan falan..
ben şuna inanıyorum tatlım,
kocanın ailesi, gelinlerinden şikayetçi ise isterse bir evliliği mutsuz hale çok güzel getirebilir; ancak mutsuz bir evliliği gelinlerine bayılsalar bile düzeltemiyorlar.. düzeltmek isteseler de, çabaları akim kalıyor.
(tabi bu dediğim ailesine düşkün bir erkek için geçerli, yani türk erkeğinin %90lık kesimi..)
Bu ne kadan güzel bi tespit böyle :) Ben çöpsüz üzüm olduğum için bilmiyorum kim kayınvalide kim kayınpeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?