sessiz sedasız konuyu takip edenlerden biriyim Dranas..bu son yazdığın mesaj gerçekten çok üzdü beni
Sağlam bir duruşun var hep,herkes farkında bunun ama nihayetinde kadın ve anne olmanın verdiği hassas bir yan herbirimizde vardır muhakkak ve bir zaman ortaya çıkabiliyor işte böyle..o kadar yılın hatrı olsa gerek sende hala,insan pek çok şey yaşadığı insanı bir anda atıp çıkaramaz sanıyorum,istediği kadar nefret etsin,sevmiyorum desin..sizin olayınız saman alevi gibi oldu,gerçi geçmişte de bir takım şeyler yaşamışsınız...kararlarının arkasında dur tabi ama o kadar çok dış sese maruzsun ki burda:26: biraz kendini dinlesen,bir fırsat bulsan mesela 2 gün kafanı dinlesen..eşinin evlenme fikri bana hiç olası bişiy gelmedi açıkçası...neredeyse her okuduğumda birlikte dışarı çıktık diyorsun...o bence sadece kızını görmek istemiyor,içinde şuan derin bir acı var..erkekler neden böyle bir halt yer inan bilmiyorum ama o da farklı duygular yaşamıyor olsa gerek....inşallah hayırlısı olur diyorum.....hepiniz için..
gel gitler içerisindeyim ya çok üzgünüm ya da çok mutluyum. Evet eşim de çok kötü görünüyordu haline üzüldüm. Kızımı almaya gelince kızım ben olmadan gitmiyor ağlamaya başlıyor ben de mecburen yanlarında gidiyorum ama keşke dün akşam gitmeseymiş eve geldiğimde çok ağladım
Gel gitler içerisindeyim ya çok üzgünüm ya da çok mutluyum. Evet eşim de çok kötü görünüyordu haline üzüldüm. Kızımı almaya gelince kızım ben olmadan gitmiyor ağlamaya başlıyor ben de mecburen yanlarında gidiyorum ama keşke dün akşam gitmeseymiş eve geldiğimde çok ağladım
dranas
bugün nasılsın???
Sinirden patlamak üzereyim dün üzgün olan adam bana bugün aklımın ucuna gelmeyecek laflar söyledi
Dışardaydım yeni geldim biraz hava aldım yoksa sinirden birilerini kırabilirdim.
Sinirden patlamak üzereyim dün üzgün olan adam bana bugün aklımın ucuna gelmeyecek laflar söyledi
Dışardaydım yeni geldim biraz hava aldım yoksa sinirden birilerini kırabilirdim.
Ya dün yanımda mutsuz gezinen adamın bugün ağzından çıkanları bir duysaydınız beni resmen o...u yerine koydu.
Benim çalıştığım yerde bir arkadaşım var ama hani uzaktan arkadaş dışlarda aynı ortamda karşılaşırsak görüşürüz yoksa bir samimiyetim yok. Bu arkadaş üç ay önce kocasından boşandı boşanma sebebine gelirsek tırıı vırı lüzumsuzluk ortada ne bir aldatma ne bir sevgisizlik neymiş kocası çok kıskanıyormuş, adam evini aldı karısının altına araba çekti. Boşandığı için çok kızdık çok güzel bir kadın bir oğlu var ama sanırım güzelliğine güvenerek bunu yaptı çünkü altı üstü benim gibi kötü bir memur neyse boşanır boşanmaz ayrıldığı kocası bir avukatla nişanlandı bu bunalıma falan girdi boşanma davalarına benim eşim girmişti o yüzden iç durumlarını en iyi ben biliyorum ayrıldığı kocası eşimle uzaktan arkadaş. Bu ayrılan arkadaşım her hafta ayrı bir erkekle çıkmaya başaldı bizim kızdığımızı bildiği için bizden iyice uzaklaştı hiçbir şey anlatmıyordu ama sağdan soladan ne yaptığını duyuyorduk. Sürekli internetten birileriyle yazışıyordu. Geçen gün internetten tanıştığı bir adamla akşam geç bir vakitte bizim arkadaş buluşmuş adam eve bırakırken evi de lojman yani kurumun içerisinde artık evin önünde niye tartıştılarsa bilmiyorum bağrışmalara falan güvenlik görevlileri gelmiş adam onlarla kavga etmeye başlamış biizm arkadaşın yanındaki neydiği belirsiz adam bizim kızı kolundan zorla tutarak bağıra bağıra ben şimdi s.... götürüyorum diye bir laf söylemiş tabi bu haber ertesi gün tüm kurumda çalkalandı ben onla artık görüşmeyi kestim eşim muhtemelen eski eşinden duydu beni arayıp neler söyledi allahım sen de mi onun gibi olacaksın dedibana söylediklerinin tamamını yazmıyorum ama beni öyle bir kadınla eşleştirdi ya inanamıyorum sinirle kendimi dışarı attım iki üç saat bir kafede oturdum şimdi sakinim ama artık eşim affedilmeyi hiç hak etmiyor.
Sakinleştim daha hale boşanma kağıdım gelmedi bu kağıt ne zaman gelir sizce iş yerinden biri istiyorsan işlemleri hızlandıralım demişti ama ben de boşver akışına bırakalım dedim ama bu kağıdın geleceği yok. Acaba ilk duruşma ne zaman olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?