Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

Bizim bilkentli burslu okuduysa bile aselsanda parayı götürmüştür

Aristokrat değilse bile öle gibi davranır bizim şansımıza

Yok canım burslu değil internette okuduğu anadolu lisesinde aldığı puan bile internette çıktı o yılda aldığı puanla ancak hacettepe mühendisliğe yerleşirdi bilkent burslu imkansız.

Yok canım burslu değil internette okuduğu anadolu lisesinde aldığı puan bile internette çıktı o yılda aldığı puanla ancak hacettepe mühendisliğe yerleşirdi bilkent burslu imkansız.

ahahah :))

ben yazmadan sen yazmışsın :)

o puanla bursluya gidemezdi, sıradan bir devlet üni.nin bilg. müh. olurdu anca..

biz adamın tüm şeceresini döktüğümüz için dranasla, artık kolay yargılarda bulunabiliyoruz, google amca sağolsun :))

Aslında benim eşimde matematik bölüm mezunu ankara üni. sonra tanıştığımızda ankara üni. hukuk okuyordu üstüne bir de matematik alanında yüksek lisans bu kadar okumuş ama adam olamamış bunlardan ziyade kişiliği çok daha önemli tabi bunu yeni anladım çünkü o zamanlar eşimin bu kadar zeki olması beni çok etkilemişti. Eşimde garip bir şey var tartışmaya gireriz ben haklı olduğum halde beni haksızllığa ikna eder adamın ağzı laf yapıyor ben ise kendimi bile ifade edemiyorum

üni.de başkalarının "zor" diye nitelediği bir bölümü ben kolaylıkla okudum. kasmadan. kafam çalışır yani az çok şükür :)

üni hayatım boyunca tıp okuyan da dahil, yaklaşık her bölümden insanla aynı yurtta kaldım. bunlar arasında benim zorluk algıma göre iki tane zor bölüm oluştu kafamda, birincisi matematik, ikincisi de hukuk. matematik tartışmasız zor bir bölüm; hukuk da iğrenç bir şekilde ezber ve sürekli çalışma gerektiren bir bölüm olduğu için zor..

eşinin sıradan bir zekası olduğunu sanmıyorum. iqsu ortalamanın oldukça üzerindedir..

ama evlilikte iq çok işe yaramaz.. önemli olan "eq" derecesi, ki bu eşinde oldukça düşük bence :)

Asude haklı evliliği yürütebilmek için duygusal zeka gerekli. Bilkentli kalkülüsümüzün tekerini patlatabilirsin yarın sabah bir sabotaj olursa

Asude haklı evliliği yürütebilmek için duygusal zeka gerekli. Bilkentli kalkülüsümüzün tekerini patlatabilirsin yarın sabah bir sabotaj olursa

hele bir sabatoj yapsın, aselsana rezil rüsva ederiz onu, 2 tane nitelikli plan yapmamıza bakar, dranasın arkasında koskoca kk var

Benim kocamda da duygusallık sıfır maalesef
Yok canım ya otoparkta kameralar var kabak gibi ortaya çıkarım.
Canım ya yoksa sen de o gün kimden bahsettiğimi anladın sanırım resmini faaln gördün mü az daha adamı o gün deşifre ediyordum:26::18:

Anladım :) Resmini gördüm, yüksek lisansını bile gördüm adamı azcık deşifre ettin. Google ı nasıl kullanacağını bilen biri bulabilir ancak :)

Doğru kodlar

evt canım ortada sorun olacak hiçbir şey yok..

bakalım kontes kayınvalideciğin kızının resmini nasıl çizmiş

evt canım ortada sorun olacak hiçbir şey yok..

bakalım kontes kayınvalideciğin kızının resmini nasıl çizmiş

Offf ben de bir gün torunuma resim çizmek isterdim ama ben çizsem çocuk bunalıma girer yazık Dünyası kararır kesin; babaannem beni ucubeye benzetmiş diye

Offf ben de bir gün torunuma resim çizmek isterdim ama ben çizsem çocuk bunalıma girer yazık Dünyası kararır kesin; babaannem beni ucubeye benzetmiş diye

benim torun da hayata küser valla, "anne babaannem neden beni cin aliye benzetmiş ki" diye sorgular gördüğü görüntüyü..

resim güzel bir sanat, ama vermeyince mabud, neylesin mahmut, çöp adamda kaldı bizimki

kontes nasıl çizecek merak ediyorum ama :)

ahahah :)

o adamın profilinden herşey olur; ancak dedektif olmaz canım kusura bakma da adam gayet elit bir insan :)

adamın profilini kaçırdım maalesef de dedektif aklıma gelmemişti sadece tanıdık falan olabilir 24 sat izle dememiştir de bakın görünce demiş midir acaba ???bilemedim yani

yeni gözüm açıldı diyorsun yani =)) ee kadınlar böledir hayatlarında biri varken gözü dünyayı görmez ama erkeklere bak işte bi yeşil ışığa kanar gider

ne bilim benim de aklıma gelmezdi de işte kkdan paranoyak olunca aklıma geldi nerden çıktı bu adam diye ama dedektif değildir yani

Ben de merak etmiyor değilim

Ne rahat insanlar var yahu. Biz boşansak annelerimiz mahallede yas ilan eder; kontes resme vurdu kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…