Bizim bilkentli burslu okuduysa bile aselsanda parayı götürmüştür
Aristokrat değilse bile öle gibi davranır bizim şansımıza
Yok canım burslu değil internette okuduğu anadolu lisesinde aldığı puan bile internette çıktı o yılda aldığı puanla ancak hacettepe mühendisliğe yerleşirdi bilkent burslu imkansız.
ahahah :))
ben yazmadan sen yazmışsın :)
o puanla bursluya gidemezdi, sıradan bir devlet üni.nin bilg. müh. olurdu anca..
biz adamın tüm şeceresini döktüğümüz için dranasla, artık kolay yargılarda bulunabiliyoruz, google amca sağolsun :))
Aslında benim eşimde matematik bölüm mezunu ankara üni. sonra tanıştığımızda ankara üni. hukuk okuyordu üstüne bir de matematik alanında yüksek lisans bu kadar okumuş ama adam olamamış bunlardan ziyade kişiliği çok daha önemli tabi bunu yeni anladım çünkü o zamanlar eşimin bu kadar zeki olması beni çok etkilemişti. Eşimde garip bir şey var tartışmaya gireriz ben haklı olduğum halde beni haksızllığa ikna eder adamın ağzı laf yapıyor ben ise kendimi bile ifade edemiyorum
Asude haklı evliliği yürütebilmek için duygusal zeka gerekli. Bilkentli kalkülüsümüzün tekerini patlatabilirsin yarın sabah bir sabotaj olursa
Asude haklı evliliği yürütebilmek için duygusal zeka gerekli. Bilkentli kalkülüsümüzün tekerini patlatabilirsin yarın sabah bir sabotaj olursa
hele bir sabatoj yapsın, aselsana rezil rüsva ederiz onu, 2 tane nitelikli plan yapmamıza bakar, dranasın arkasında koskoca kk var
Benim kocamda da duygusallık sıfır maalesef
Yok canım ya otoparkta kameralar var kabak gibi ortaya çıkarım.
Canım ya yoksa sen de o gün kimden bahsettiğimi anladın sanırım resmini faaln gördün mü az daha adamı o gün deşifre ediyordum:26::18:
Anladım :) Resmini gördüm, yüksek lisansını bile gördüm adamı azcık deşifre ettin. Google ı nasıl kullanacağını bilen biri bulabilir ancak :)
Doğru kodlar[/QUOT
Umarım başıma bir iş açılmaz sizlerin görmesi önemli değil canım ama cidden tam bir salaklık yaptım.
Anladım :) Resmini gördüm, yüksek lisansını bile gördüm adamı azcık deşifre ettin. Google ı nasıl kullanacağını bilen biri bulabilir ancak :)
Doğru kodlar[/QUOT
Umarım başıma bir iş açılmaz sizlerin görmesi önemli değil canım ama cidden tam bir salaklık yaptım.
Editledin mi yazdığın şeyleri. Ne iş açılacak başına şeker. Birşey yazmadın ki. Arabanın arkasına park eden düşüncesiz bir komşu alt tarafı.
Sıkma canını böyle şeylerle lütfen. Hassas kantar kocana kanalize olmamız lazım
Doğru kodlar[/QUOT
BENDE SANA DESTEK OLDUM,İSTEMEYEREK
Editledin mi yazdığın şeyleri. Ne iş açılacak başına şeker. Birşey yazmadın ki. Arabanın arkasına park eden düşüncesiz bir komşu alt tarafı.
Sıkma canını böyle şeylerle lütfen. Hassas kantar kocana kanalize olmamız lazım
Evet sağolsun asude uyardı hemen sildim ama o rada görenler anlamıştır
düşünsene onu tanıyan biri çıksa şaka gibi rezillik diz boyu:18:
BENDE SANA DESTEK OLDUM,İSTEMEYEREK
Yok canım olur mu öyle şey hemen sildin valla bu iyiliğinizi unutamam
evt canım ortada sorun olacak hiçbir şey yok..
bakalım kontes kayınvalideciğin kızının resmini nasıl çizmiş
Yok canım olur mu öyle şey hemen sildin valla bu iyiliğinizi unutamam
O ANDA DÜŞÜNSEM ALINTI YAPMAZDIM,TABİ Kİ SİLİCEM :26:
Offf ben de bir gün torunuma resim çizmek isterdim ama ben çizsem çocuk bunalıma girer yazıkDünyası kararır kesin; babaannem beni ucubeye benzetmiş diye
ahahah :)
o adamın profilinden herşey olur; ancak dedektif olmaz canım kusura bakma da adam gayet elit bir insan :)
Bu hiç aklıma gelmemişti ama niye böyle bir şey yapsın ki beni takip ettirmek istese özel dedektifler var seyyahalemi ya benim içime şimdi kurt düşürdün:44:
Bu arada daha önce görmedim bizim sitede öğrenci bekar çok oturur odtü bilkent falan yakın olduğu için apartman 15 katlı zaten kimse kimseyi tanımaz.
benim torun da hayata küser valla, "anne babaannem neden beni cin aliye benzetmiş ki" diye sorgular gördüğü görüntüyü..
resim güzel bir sanat, ama vermeyince mabud, neylesin mahmut, çöp adamda kaldı bizimki
kontes nasıl çizecek merak ediyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?