merhaba,
kizmayin lütfen ama bu konuyu okurken ben üzülemiyorum...
ne bileyim, böyle kontesler, kazmalar, aristokratlar, bilkentliler, rüyalar... havada ucusuyor ve ben hep gülümseyerek okuyorum ...
Dranascim, insallah hakkinda hayirlisi olur... bundan sonra cok mutlu olursun....
Aslında güzel yaklaşım. Boşanmanın vehametini ve olası durumlarını espriyle yumuşatıyoruz
merhaba,
ne bileyim, böyle kontesler, kazmalar, aristokratlar, bilkentliler, rüyalar... havada ucusuyor ve ben hep gülümseyerek okuyorum ...
Dranascim, insallah hakkinda hayirlisi olur... bundan sonra cok mutlu olursun....
merhaba,
Canım benim iş yerinde bir ablam var ablam diyorum çünkü bana hep ablalık yapar. Biraz felsefi yönü ağır biridir ondan çok şey öğrendim bana hep en kötü anında bile bir şeylerden mutlu olmaya bak der ve ben kötü yaşadığım bir çok olayda hep bir şekilde espri yaparak kendime gülecek bir şey bulurum aslında topik biraz sohbete döndü dün kayınvelidemin yaptığı davranışa bir başkası ağlar sızlar ama ben nedense gülüyorum. Bak bugün kayınvalidem kızımı almaya gelmiş evde ablam var içerde biraz oturmuşlar ablama dediğini aynen aktarıyorum aralarında eğitim farkı olduğu için anlaşamadılar oğlum benim için güzelliğine vuruldu ama işte güzellikte bir yere kadar mesela benim buna üzülmem lazım ama ben nedense çok komik buluyorum.
Canım benim iş yerinde bir ablam var ablam diyorum çünkü bana hep ablalık yapar. Biraz felsefi yönü ağır biridir ondan çok şey öğrendim bana hep en kötü anında bile bir şeylerden mutlu olmaya bak der ve ben kötü yaşadığım bir çok olayda hep bir şekilde espri yaparak kendime gülecek bir şey bulurum aslında topik biraz sohbete döndü dün kayınvelidemin yaptığı davranışa bir başkası ağlar sızlar ama ben nedense gülüyorum. Bak bugün kayınvalidem kızımı almaya gelmiş evde ablam var içerde biraz oturmuşlar ablama dediğini aynen aktarıyorum aralarında eğitim farkı olduğu için anlaşamadılar oğlum benim için güzelliğine vuruldu ama işte güzellikte bir yere kadar mesela benim buna üzülmem lazım ama ben nedense çok komik buluyorum.
Bak bugün kayınvalidem kızımı almaya gelmiş evde ablam var içerde biraz oturmuşlar ablama dediğini aynen aktarıyorum aralarında eğitim farkı olduğu için anlaşamadılar oğlum benim için güzelliğine vuruldu ama işte güzellikte bir yere kadar mesela benim buna üzülmem lazım ama ben nedense çok komik buluyorum.
Ailece o kadar komikler ki artık beş yıldır yaptıklarına söylediklerine gülüyorum
Annem benim çocuğumu dört dörtlük besledi büyüttü annemi neler söyleyip kırdı yani bu insanlar için üzülmeye gerek yok
Ablam kayınvalideme bilimli der gerçekten de öyle herşey hakkında bilgi sahibi ben mesela çok kitap okurum kayınvalidem de okur bir kaç kitabını istemiştim siyasi kitaplardı o kitaplar sana ağır gelir dedi tabi ben kötü iki yıl okul okudum ya aramızda çok kalite farkı var
ama o dranasın adamı deşifre ettiği gün çok komikti yalnız,
ben bir yandan dranasa mesaj atıyorum, bir yandan noreeye yazıyorum, bir yandan da adamı araştırıyorum, bulduğum profilleri inceliyorum merakımı gidermek için :)
neyse ki noree dışında kimse alıntı yapmamıştı da kolayca halloldu :))
kontes en azından güzel olduğun gerçeğini kabul ediyor:))
bizimkiler onu da tam kabul edemediler:))nişanlandığımızda bir kaç kilo fazlam vardı 38i zorluyordum (şu anda 36)
nişanda bir allahın kulu çok güzel oldun demedi..
kayınvalidem gününde nişan resimlerimizi gösteriyor gün arkadaşlarına ben de (ilk ve son kez) kayınvalidemin gününde bulunuyordum ve diyalogu duyuyorum "biraz fazlası var ama".. üzülemedim.. sadece çok şaşırdım..
halbuki gelinimin de mesleği şu.. şurada çalışıyor.. maşallah çok güzel filan demesi gerekirdi.. di mi yani:))))
ben de çok çaba sarf ettim.. artık laf sokmayacak kıvama getirdim kayınvalidemi.. ama kayınpeder için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:))
kontes en azından güzel olduğun gerçeğini kabul ediyor:))
bizimkiler onu da tam kabul edemediler:))nişanlandığımızda bir kaç kilo fazlam vardı 38i zorluyordum (şu anda 36)
nişanda bir allahın kulu çok güzel oldun demedi..
kayınvalidem gününde nişan resimlerimizi gösteriyor gün arkadaşlarına ben de (ilk ve son kez) kayınvalidemin gününde bulunuyordum ve diyalogu duyuyorum "biraz fazlası var ama".. üzülemedim.. sadece çok şaşırdım..
halbuki gelinimin de mesleği şu.. şurada çalışıyor.. maşallah çok güzel filan demesi gerekirdi.. di mi yani:))))
ben de çok çaba sarf ettim.. artık laf sokmayacak kıvama getirdim kayınvalidemi.. ama kayınpeder için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?