Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

Aslında güzel yaklaşım. Boşanmanın vehametini ve olası durumlarını espriyle yumuşatıyoruz

topicte espri yapma cesaretini dranastan alıyoruz :)

Canım benim iş yerinde bir ablam var ablam diyorum çünkü bana hep ablalık yapar. Biraz felsefi yönü ağır biridir ondan çok şey öğrendim bana hep en kötü anında bile bir şeylerden mutlu olmaya bak der ve ben kötü yaşadığım bir çok olayda hep bir şekilde espri yaparak kendime gülecek bir şey bulurum aslında topik biraz sohbete döndü dün kayınvelidemin yaptığı davranışa bir başkası ağlar sızlar ama ben nedense gülüyorum. Bak bugün kayınvalidem kızımı almaya gelmiş evde ablam var içerde biraz oturmuşlar ablama dediğini aynen aktarıyorum aralarında eğitim farkı olduğu için anlaşamadılar oğlum benim için güzelliğine vuruldu ama işte güzellikte bir yere kadar mesela benim buna üzülmem lazım ama ben nedense çok komik buluyorum.

en güzeli,her söyleneni tak tak nereye kadar???

bir de ben becerebilsem :26:

egitim farki var mi yok mu bilmiyorum ama kalite farki oldugu apacik...

madem cok egitimli bir insanmis oglusu, kadina nasil davranilmasi gerektigini, saygiyi, paylasmayi, sevgiyi ve en önemlisi aldatmamayi cok cok iyi bilmesi gerekmezmiyidi???

cidden çok komik, neyine üzüleceksin ya

sanki adam okumuş da sen ilkokul terksin.. kontese bak ya.. iyi o zaman alsın aldatma eğilimli sapkın oğlunu, eğitim seviyesi oğlundan üstün biriyle evlendirsin becerebiliyorsa..

ayrıca oğlu seni boşamıyor, sen onu boşuyorsun, birileri bu ayrımı sevgili kontese söylese iyi olur..

Ailece o kadar komikler ki artık beş yıldır yaptıklarına söylediklerine gülüyorum
Annem benim çocuğumu dört dörtlük besledi büyüttü annemi neler söyleyip kırdı yani bu insanlar için üzülmeye gerek yok
Ablam kayınvalideme bilimli der gerçekten de öyle herşey hakkında bilgi sahibi ben mesela çok kitap okurum kayınvalidem de okur bir kaç kitabını istemiştim siyasi kitaplardı o kitaplar sana ağır gelir dedi tabi ben kötü iki yıl okul okudum ya aramızda çok kalite farkı var

Bu kadar rahat olmamın sebebi iyi bir işim olması bir evim olması yani sonuçta boşansan maddi sıkıntı içine düşmeyeceğim sadece sürekli beni mutsuz eden ve ona karşı sevgimin bittiği bir insanı hayatımdan çıkarmış olacağım. Bunun tam tersi olsaydı işim gücüm olmasaydı ailemin yanına sığınacak bir durumda olsam tabi ki boşanmayı yüz kere düşünürdüm ve o zaman gerçekten depresyona girerdim üzüntümün sebebi de düştüğüm durum olurdu.

aman sevsinler ya onun entelektüel seviyesini.. önce insan olsun.. insani yaklaşımlarını oturtsun belli bir seviyeye, sonra o bilgi birikimi ile övünmesinin kendisini ne kadar aciz gösterdiğini idrak etsin, sahip olduğu "özsüz özgüven"den bir an önce kurtulsun.. ya da neyse, bırakalım kendi hayal dünyasında kalsın. elden ayaktan düşünce falan derin siyasi konuları hatmettiği kitapları bakar ona..

hmm, ne diyorlardı böylelerine: okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır :)

Son düzenleme:

O günü hiç unutamam hani bana özel mesj attın ya adamın adıyla ben şok elim ayağım titremişti o telaşla senin adını göremiyorum bu kişi bu siteyi okuyor ve bana mesaj göndermiş gibi düşünüyorum sonra senin adını görünce rahatlamıştım

kontes en azından güzel olduğun gerçeğini kabul ediyor:))

bizimkiler onu da tam kabul edemediler:))nişanlandığımızda bir kaç kilo fazlam vardı 38i zorluyordum (şu anda 36)

nişanda bir allahın kulu çok güzel oldun demedi..

kayınvalidem gününde nişan resimlerimizi gösteriyor gün arkadaşlarına ben de (ilk ve son kez) kayınvalidemin gününde bulunuyordum ve diyalogu duyuyorum "biraz fazlası var ama".. üzülemedim.. sadece çok şaşırdım..

halbuki gelinimin de mesleği şu.. şurada çalışıyor.. maşallah çok güzel filan demesi gerekirdi.. di mi yani:))))

ben de çok çaba sarf ettim.. artık laf sokmayacak kıvama getirdim kayınvalidemi.. ama kayınpeder için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:))

ooo sen benim ilk doğum yapığım zamanı görecektin 44 beden giyiyordum emzisiryorum diye umursamadım ama ne laflar bir göreceksin eşim bile benimle birlikte olmak istemiyordu benimde çok umrundaydı ya şimdi 38 bedenim ne bir iltifat ne bir güzel söz hep kötü olan yüze vurulur.

Sevgili kaynana, kültürlü oğluna eşini aldatmaması gerektiğini, evine eşine bağlı olması gerektiğini hissettirmemiş demekki... eşeklikleri bakî kalmış....

Boşver napcan kör cahil okumuş insanlar işte

Evin, işin, kızın, umudun olması çok güzel...

Güzel günler sizinle olsun...

benim kaynana da bana bir kere düğünde vs de "güzel oldun" yahut bilmem kimler seni ne kadar beğenmiş demedi, ama kendisinin, oğlunun, kızının aldığı iltafları üşenmeden 30 kere anlattı..

gerçi anlattığında x şöyle dedi diye spesik bir isim kullanmaz, "heeerrrkessss" diye başlar. o herkesin kim olduğunu henüz teşhis edemedim. çok sıradan bir tip olan kocamı dünya yakışıklısı, sıradan bir genç irisi görümcemi dünya güzeli, çok itici kadın olan kaynanamı dünyanın en iyi kimsesi sanan bu "herkes" ne içiyorsa, aynısından içmek istiyorum..

ilk başlarda inanıyordum, ya bunun çevresi hep buna ve oğluna, kızına, kendine mi iltifat ediyor, kimse bana bişi demedi mi diye üzülmüştüm. sonra kaynananın en yakın arkadaşlarıyla zamanla kaynaşınca, anladım ki, kaynananın hayal dünyasının mahsülü bu "herkes".. iltifat edecekse, yakın arkadaşlar eder.. kırk yabancı gelip sana oğlunu, seni, kızını methedecek değil, değil mi :)

(bizatihi yaşanmıştır)
kaynanın kankası: asude_bahar düğünde muhteşemdi..
kaynana: oğlum çok yakışıklıydı. herkes dedi ki "hmm dünyada böyle bir yakışıklı damat görülmemiştir". (bir "herkes" var ama bunları diyebilecek tüm yakın kankaları zaten o odada, kim o "herkes" anlayamıyoruz)
kaynanın diğer kankası: asude_baharın şu yüze bak, sanki kalemle çizilmiş maşallah tütütü
kaynana: herkes düğünde dedi ki x (görümce) ne kadar güzel olmuş.. kızım su gibi maşallah.. çok da nazar alıyor yavrum, Allah kem gözlerden korusun.. ("herkes" çok sıradan bir kızı, su gibi görüyorsa, bizlere bayılmıştır, bu güzel haber.)
kaynanın başka kankası: asude_baharın beline bak incecik..
kaynana: ben stresten ne kilolar verdim düğün öncesi, ne kilolar.. eridim aktım yemin ederim. bak, göbek möbek herşey eridi aktı gitti (kendine neyi dert edindiğini bilmiyoruz da, xxl bedenden xl bedene düşmesine biz de sevinmiştik)

Bir gün kayınvalidemin arkadaşları düğün albümlerine bakmışlar herkes gelinin çok güzel demiş kayınvalidem de güzellik sofraya konup yenmiyor demiş çok gülmüştüm buna
Bana sürekli oğlumla evlendiğin için çok şanslısın diyip dururdu hatta eşimi isteyenler bile olmuş bizi hiç isteyen olmadı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…