takmamaya çalışıyorum ama dün sürekli akşam camdan arabasıının gelip gelmediğine baktım elimde olmadan rüyamda görmesem hiç farketmem bile ama elimde olmadan takılıyorum ama şu var ben kendimi iki güğndür çok daha iyi hissediyorum:26:
Hani deriz ya; sen bi şeye gebesin, içinde tuttuğun bişeyler var... Onun sıcaklığıdır
Polyanna mıyım neyim :44:
Bunalım takılıyor heralde muhtemelen içmiştir kızını görmek isteyen bu saatte arar uygun mu diye sorar değil mi
Bilkentli benim dünkü komik halime bakmıştır dün çöp atmaya inmiştim ayağımda şıpıdık terlikler çorap yok üstümde pijamalar
umutsuz ev kadınları diye bir dizi var bilmem izler misin, oradaki yasemini hatırlattın bana :)
bende lisede okurken bir çocuk görmüştüm rüyamda.2 gün sonra okula yeni bir çocuk geldi,baktım o gözlerime inanamadım
Sonraki günler benim de gözlerim hep o çocuğu aradı durdu okulun bahçesinde,anlıyorum seni gerçekten enteresan çünkü :44:
ben bu kişinin adını öğrenmem lazım ama nasıl öğreneceğim bilmiyorum.
hangi dairede oturduğunu biliyorsan belki faturalardan falan öğrenebilirsin..tabi faturalar kendi üstüne ise..
Neden öğrenmek istiyorsun ki :44:
Evlenirse evlensin hiç umrumda değil evlenirse de bu evlilikten pek hayır çıkmaz gibi geliyor kendisi bilir.
Doktora gidecektim ya vazgeçtim etrafımdaki tanıdıklarıma bakıyorum herkes depresyonda klasik depresyon ilaçları içiyorlar.
Doktorunda bana vereceği tek şey ilaç olacaktır o ilaçlara da başlayanları görüyorum bırakamıyorlar.
İlaç yerinde dışarı çıkıp gezmek dolaşmak kızımla bir şeyler yapmak daha mantıklı geliyor zaten yapı olarak da sakin birisiyim atlatacağıma inanıyorum.
evet psikolojik anlamda cok cok gerekmedikce ilac kullanmaya ben de karsiyim...hem bobrekleri cok yipratiyor...kisinin ilaci kendidir, atlatirsin elbet...eger icini dokmek istersen psikologa gidersin canim...
Ben heyecandan sormayı hep unutuyorum nafakayı kim belirliyor eşimin aylık geliri ne kadar bilmiyorum sonuçta avukat kazancı belli olmuyor.
Kreş parasını söyledim o ödeyecek ben zaten hem kreş hem evi karşılayamam
bende başka kreş araştırmadım ankaranın en iyi kreşlerinden biri dediler
Vergi Beyanlarına göre belirlenir herhalde.
Kreş ve Tuna için nafaka durumuna itiraz edeceğini zannetmiyorum canım. Kazma ama hassas kazma
Genelde kızıyla ilgili şeyleri hemen yapar para esirgemez gerçekten çok hassas bir kocam var
Dranascım ben epeydir foruma giremedim en son ablanla ilgili konuşmuştuk sonuçlarıa göre eşim ameliyat olsa iyi olur demişti veya düzenli takip edilsin demişti ne yaptınız ameliyat oldu mu? Bu arada o casus programı sanırım benim eşimde benim için yükledi öyle tahmin ediyorum artık bana güvenmiyor neyse canım konuyla ilgisi yok kusura bakma psikolog bana ağır depresyondasın psikiyatrise gitmen gerek dedi ama gitmiyorum o ilaçlar adamı mallaştırıyor. Kendi kendine aşabilirsin ben bol bol kitap okuyorum. Bilkentli adam senin baya ilgini çekmiş bunda yanlış bir şey yok kendini suçlama ama fazla kapılma her şey Allahtan bu kişinin boşanma sürecinde karşına çıkması senin depresyona girmeni bile engelleyebilir. Arabasının plakasından araştırabilirsin tabi araç onun üstündeyse ama emniyetten bir tanıdık bulman lazım.
eşinin maddi konularda anlaşmazlık çıkaracağını hiç sanmıyorum. öyle olsa, arabayı sana vermezdi.. onun derdi seni kaybetmemek. eğer bir itiraz olursa, ondan olur, hani anlaşmalı boşanma tek celsede bitiyor da çekişmeli uzuyor, o babta.. süreci uzatmak isterse, maddiyattan kısacağından değil, seni kaybetmemek için ister.
bu arada diyorsun ya, yazmadığım şeyler var vs.. zaten senin bu kadar sakin ve kararlı olmandan, bu zamana kadar bu evliliğin çoktan kafanda bittiğini bizler hissediyoruz. aldatılmaya bile çok takılmadın sen. senin için zaten uzatmalar oynanıyormuş, aldatılma ile hakem düdüğü çalmış oldu..
sanırım Allah da boşanmanızı istiyor.. baksana karşına yeni bir heyecan sundu, seni daha güçlü kılmak için. öyle ya da böyle, gizemli bilkentli sana iyi gelecek bu süreçte
Bunların bir çoğunu bende düşündüm hatta Dranasa gerçek mi diye dokunmak istedim seven bir kadının ve evliliğini yürütmek isteyen bir kadının hayal kırıklığını göremedim ,normalde aldatılma durumundaki kadınların bir çoğunu burda okuyoruz hiçbirisi yok Dranasta ..Tabi bilemem her insanın fıtratı farklıdır ,tepkileri farklıdır ama yinede bu kadar sakinliğe şaşırdım ,daha önceki konusunuda okumuştum mesela eşi Dranası kıskanıyordu hatta çalışmasını bile istemiyordu ve Dranasın kendisiyle ilgilenmediğinden şikayetçiydi ,ben böyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam lütfen uyar Dranas ..
eşinin maddi konularda anlaşmazlık çıkaracağını hiç sanmıyorum. öyle olsa, arabayı sana vermezdi.. onun derdi seni kaybetmemek. eğer bir itiraz olursa, ondan olur, hani anlaşmalı boşanma tek celsede bitiyor da çekişmeli uzuyor, o babta.. süreci uzatmak isterse, maddiyattan kısacağından değil, seni kaybetmemek için ister.
bu arada diyorsun ya, yazmadığım şeyler var vs.. zaten senin bu kadar sakin ve kararlı olmandan, bu zamana kadar bu evliliğin çoktan kafanda bittiğini bizler hissediyoruz. aldatılmaya bile çok takılmadın sen. senin için zaten uzatmalar oynanıyormuş, aldatılma ile hakem düdüğü çalmış oldu..
sanırım Allah da boşanmanızı istiyor.. baksana karşına yeni bir heyecan sundu, seni daha güçlü kılmak için. öyle ya da böyle, gizemli bilkentli sana iyi gelecek bu süreçte
Şu anki durum uzatmayacak gibi duruyor ama benim bu adamla ilgili düşüncelerimi bilse şu satırları okusa adım gibi eminim uzatır olay çıkarır.
Maddi anlamda şöyle böyle diyemem hiç bir zaman para kısmadı hatta para sıkıntımız olduğu dönemlerde kendine almaz bana alırdı
Aslında ben bu kadından şüphelenmiştim boşandığını dıuyduğum anda çünkü uzun bir süreç birlikte olmuşlar o zaman içime doğmuştu malum şimdi facebook sayesinde öğrenilmeyen şey yok.
Bu adam gerçekten benim için çok gizemli bir hale geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?