Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

bende lisede okurken bir çocuk görmüştüm rüyamda.2 gün sonra okula yeni bir çocuk geldi,baktım o gözlerime inanamadım

Sonraki günler benim de gözlerim hep o çocuğu aradı durdu okulun bahçesinde,anlıyorum seni gerçekten enteresan çünkü :44:

umutsuz ev kadınları diye bir dizi var bilmem izler misin, oradaki yasemini hatırlattın bana :)

Ben bu kişinin adını öğrenmem lazım ama nasıl öğreneceğim bilmiyorum.

hangi dairede oturduğunu biliyorsan belki faturalardan falan öğrenebilirsin..tabi faturalar kendi üstüne ise..

Neden öğrenmek istiyorsun ki :44:

Ben de bilmiyorum ama merak ediyorum dairesini bilmiyorum bizim apartmanda bir katta 12 daire var dün asansörde 10.kata bastı ama hangi kanat daire bilmiyorum postadan takip edemem

evet psikolojik anlamda cok cok gerekmedikce ilac kullanmaya ben de karsiyim...hem bobrekleri cok yipratiyor...kisinin ilaci kendidir, atlatirsin elbet...eger icini dokmek istersen psikologa gidersin canim...

annenin dediklerine itibar etmemen cok iyi...cunku sen dogruyu yapiyorsun suan, bunun bilincinde olman cok guzel...
ne guclu kadinmissin Dranas vallahi bak seni bir kere daha tebrik ederim...
forumdaki aldatilip ta kocasina boyun egenlerin senden ornek almasi gereken cok sey var...

kocandan nafaka alirsin cocugunu istedigin krese gonderirsin insallah canim, zaten krese gondermesen bile nafaka al derdim...cocugun icin birikim olurdu...

Son düzenleme:
evet psikolojik anlamda cok cok gerekmedikce ilac kullanmaya ben de karsiyim...hem bobrekleri cok yipratiyor...kisinin ilaci kendidir, atlatirsin elbet...eger icini dokmek istersen psikologa gidersin canim...

Şu an kendimi iyi hissediyorum dün avukat arkadaşımla görüştüm karşıklı anlaşma olursa bir protokol hazırlayalım dedi mal mülk paylaşımı için ben de tamam dedim ben eşinle konuşurum dedi ne oldu bilmiyorum ama tuhaf bir şey ama kendimi bunlara rağmen sakin görüyorum. Bence acı çeken eşim benim vicdanım rahat aslında benim evliliğimde son bir ayda yaşanılanlar değil beşyılda yaşadığım şeyler bu son olayla patladı anlatmadığım bir çok şey var mesela ben hamileyken eşim internetten kızlarla konuşuyordu ben bilgisayara casus program yerleştirmiştim ama hep inkar

Ben heyecandan sormayı hep unutuyorum nafakayı kim belirliyor eşimin aylık geliri ne kadar bilmiyorum sonuçta avukat kazancı belli olmuyor.
Kreş parasını söyledim o ödeyecek ben zaten hem kreş hem evi karşılayamam
bende başka kreş araştırmadım ankaranın en iyi kreşlerinden biri dediler

Vergi Beyanlarına göre belirlenir herhalde.

Kreş ve Tuna için nafaka durumuna itiraz edeceğini zannetmiyorum canım. Kazma ama hassas kazma

Vergi Beyanlarına göre belirlenir herhalde.

Kreş ve Tuna için nafaka durumuna itiraz edeceğini zannetmiyorum canım. Kazma ama hassas kazma

Genelde kızıyla ilgili şeyleri hemen yapar para esirgemez gerçekten çok hassas bir kocam var

Dranascım ben epeydir foruma giremedim en son ablanla ilgili konuşmuştuk sonuçlarıa göre eşim ameliyat olsa iyi olur demişti veya düzenli takip edilsin demişti ne yaptınız ameliyat oldu mu? Bu arada o casus programı sanırım benim eşimde benim için yükledi öyle tahmin ediyorum artık bana güvenmiyor neyse canım konuyla ilgisi yok kusura bakma psikolog bana ağır depresyondasın psikiyatrise gitmen gerek dedi ama gitmiyorum o ilaçlar adamı mallaştırıyor. Kendi kendine aşabilirsin ben bol bol kitap okuyorum. Bilkentli adam senin baya ilgini çekmiş bunda yanlış bir şey yok kendini suçlama ama fazla kapılma her şey Allahtan bu kişinin boşanma sürecinde karşına çıkması senin depresyona girmeni bile engelleyebilir. Arabasının plakasından araştırabilirsin tabi araç onun üstündeyse ama emniyetten bir tanıdık bulman lazım.

Tancım biyopisiyi yapan doktor kesinlikle ameliyat dedi senin eşin de aynı şeyi söyledi. Biz de bri prof. randevu aldık gittik sonucu gösterdik doktor açıkcası senin eşinin ve biyopsiyi yapan doktorun görüşünü çürüttü. Prof. dediki belli bir yaştan sonra heriki kadından birinin başına gelebilen bir durum miyomlar büyük değil dedi o zaman sokaktan geçen ikii kadından birini ameliyat etmemiz lazım dedi. Miyomlar büyük olur rahimden dışarı taşar adet dışında aşırı kanama yaparsa o zaman ameliyat gerekebilir. Bir de miyomlar asla kansere çevirmezmiş kitleler tehlikeliymiş ama doktor senin eşinin dediği gibi altı ayda bir kontrol dedi. Açıkcası ameliyat olmadığına sevindim.
Bilkentli çocuğa gelince plaka hiç aklıma gelmemişti ama 05 plaka ankaralı değil adıyaman heralde ama dün akşam gözlerim sürekli onu aradı ama karşılaşmamız pek parlak olmadı.

eşinin maddi konularda anlaşmazlık çıkaracağını hiç sanmıyorum. öyle olsa, arabayı sana vermezdi.. onun derdi seni kaybetmemek. eğer bir itiraz olursa, ondan olur, hani anlaşmalı boşanma tek celsede bitiyor da çekişmeli uzuyor, o babta.. süreci uzatmak isterse, maddiyattan kısacağından değil, seni kaybetmemek için ister.

bu arada diyorsun ya, yazmadığım şeyler var vs.. zaten senin bu kadar sakin ve kararlı olmandan, bu zamana kadar bu evliliğin çoktan kafanda bittiğini bizler hissediyoruz. aldatılmaya bile çok takılmadın sen. senin için zaten uzatmalar oynanıyormuş, aldatılma ile hakem düdüğü çalmış oldu..

sanırım Allah da boşanmanızı istiyor.. baksana karşına yeni bir heyecan sundu, seni daha güçlü kılmak için. öyle ya da böyle, gizemli bilkentli sana iyi gelecek bu süreçte

Bunların bir çoğunu bende düşündüm hatta Dranasa gerçek mi diye dokunmak istedim seven bir kadının ve evliliğini yürütmek isteyen bir kadının hayal kırıklığını göremedim ,normalde aldatılma durumundaki kadınların bir çoğunu burda okuyoruz hiçbirisi yok Dranasta ..Tabi bilemem her insanın fıtratı farklıdır ,tepkileri farklıdır ama yinede bu kadar sakinliğe şaşırdım ,daha önceki konusunuda okumuştum mesela eşi Dranası kıskanıyordu hatta çalışmasını bile istemiyordu ve Dranasın kendisiyle ilgilenmediğinden şikayetçiydi ,ben böyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam lütfen uyar Dranas ..

Haklısın canım ama çalış diyen eşim nedense son bir yıldır çalışmamdan memnun değildi. Evden erken çıksam sen niye erken gidiyorsun diye söyleniyordu. Kıskanmak mı bilmiyorum ya da eşi olduğum için de olabilir beni gerçekten ilk zamanki gibi sevse böyle yapmazdı diye düşünüyorum. Ben vajinusmus olduğum için bir yıl ilişkiye giremedik o bir yıl bana kötü davrandı ama yine de eşim dedim seviyorum dedim devam ettim hatta bir doktor bu tedavi altı ay sürer demişti bana söylediği altı ay bekleyemem ben sana evlenmeden önce yapalım dedim demişti benim şimdiki aklım olsaydı o anda boşanırdım ama o zamanlar çok salaktım. Beni nişanlıyken ve evlenince annesinin yanında kaç kere bağırdı o kadar küçük duruma düştüm ki. Öyle büyük kavgalar yaptık ki kafasını duvarlara vurdu hiç suçum yokken ben hamileyken başka kadınlarla yazıştı ben ortaya çıkarınca inkar etti evi terk ettim hamile halimle iki gün kuzenimde kaldım geldi kuzenime bağırdı çağırdı. Daha yazmadıklarım var benim ona karşı sevgim gerçekten bitti sadece kızım olduktan sonra bir ara düzelir gibi oldu işe başlayınca yine başa döndük. Sonuçta ben de ara sıra değişik ruh hailen girebilirim her gün onunla yatmak zorunda değilim ama son zamanlarda bunu takıntı haline getirmişti. Evlilik zamanla oturur derler ya bizde tam tersi oluyor.

Şu anki durum uzatmayacak gibi duruyor ama benim bu adamla ilgili düşüncelerimi bilse şu satırları okusa adım gibi eminim uzatır olay çıkarır.
Maddi anlamda şöyle böyle diyemem hiç bir zaman para kısmadı hatta para sıkıntımız olduğu dönemlerde kendine almaz bana alırdı
Aslında ben bu kadından şüphelenmiştim boşandığını dıuyduğum anda çünkü uzun bir süreç birlikte olmuşlar o zaman içime doğmuştu malum şimdi facebook sayesinde öğrenilmeyen şey yok.
Bu adam gerçekten benim için çok gizemli bir hale geldi...

hayırlısı artık canımcım, belki de senin için bu süreçte başka birşeye odaklanman için yaratıcı tarafından sunulan bir varlık. yani tanışma olmayacak, sana fiziksel, maddesel anlamda bir katkısı olmayacak; ancak varlığı senin algı dünyanda farklı bir pencere açtığı için sana bir nevi katkı sağlayacak bu süreçte vs bilemeyiz.

insan olduğumuz için hayal ve tasavvurlarımız görebildiğimiz kadarıyla, geleceği tahmin edebiliyoruz sadece..

eşin buradaki rumuzunu falan bilmiyor, değil mi? biliyorsa, kötü şeyler olabilir Allah korusun. (bence ortada etik dışı bir durum yok; ama Türk erkeklerinin bakış açısı malum.. kendileri yüzsüzce nikahlı karısını aldatır da karısının bir erkeğe bakmasını bile namus meselesi haline getirirler..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…