Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

Rumuzumu bilmiyor canım ben eskiden eşim evdeyken hiç buraya girmiyordum bilgisayarda bile ne yaptığıma bakardı okuduğum kitapların içeriğine bile bakardı hatta bir kere bir kitap okuyordum çarpık ilişkilerin anlatıldığı kitabı alıp yırtmıştı.

Değişik bir ruh hali içindeyim bunu kimseye anlatamam en yakın arkadaşımı aradım istanbul'da mali müşavir üniversiteden ev arkadaşımdı ona bile söyleyemedim ki her şeyimizi birbirimize anlatırız. Sana bir plaka vereceğim kime kayıtlı olduğu ve adres lazım dedim. Niye diye sorunca abim soruyor sanırım bir kaza olmuş falan dedim tamam dedi. Garip bir şey adını bile bilmiyorum ama sürekli onun hakkında her şeyi öğrenmek istiyorum altı üstü iki kere gördüm ve doğru dürüst yüzünü bile hatırlamıyorum.

dranas cnm yanlışmı hatırlıyorum eşin barışmak istemiyormuydu ne oldu. hemen evlenme lafını ediyor. bence seni kıskandırmaya calışıyor

dranas cnm yanlışmı hatırlıyorum eşin barışmak istemiyormuydu ne oldu. hemen evlenme lafını ediyor. bence seni kıskandırmaya calışıyor

tabi eğer araç gizemli bilkentlinin kendi üstüne kayıtlıysa bunu öğrenebileceksin :)

Anladım canım hayırlısı olsun ,işte kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor bundan sonraki hayatında inşallah mutlu olursun..

onun üzerine olmasa bile heralde babasının falan üstünedir neyse öğreneceğiz bakalım ne işime yarayacaksa...

bi işine yaramaz şu aşamada canım tabii, sadece kafana taktığın için araştır bence, kaybedecek bişey yok.

maksimumu face profili varsa, bi bakarsın falan odur yani, ne olacak..

Birinin hakkında bilgi edinmek ne kadar kolaymış bilkentlinin nerdeyse hayatını öğrendim hakkında yorumlar bile var çok enterasan
Sonra eşimi sorgulattım bir arkadaşlık sitesinde kaydı var badoo diye bir site ilk defa duydum ama son bir yıldır giriş yapmamış
Dedim ya bir ara internete çok takılıyordu diye
Kendi adımı sorgulattım hiç bir şey çıkmadı sanırım ben internet dünyasında bir hiçim...

kimmiş,neymiş peki????

Bu arada benim eşimde Badoo diye bir siteye kayıtlıymış resmi yok ama diğer özellikleri tutuyor

eğitim kurumlarındaki kayıtlar, başarılı veya başarısız bulunan sınavlar, kurumsal yerde çalışılması, meslek odasına kayıtlı olmak gibi faktörler internette daha çok isminizin geçmesini sağlıyor..

yalnız siz de bütün özelliklerini yazdınız:)) bi adı soyadı eksik kaldı zaten..

bir de.. facebook kullanmaması hayatında biri olduğu anlamına gelebilir mi acaba??

bekar olup da facebook kullanmayan yok gibi.. ama evli veya nişanlı olup facebook kullanmayan çok...

o kadarını da deşifre etmeyim bari ama şöyle bir şey aselsanda çalışan binlerce mühendis vardır kendisi okuyor desem anlamaz heralde
O kadarını bilmiyorum işte parmağında yüzük falan yok ama gerçi ben de evliyim ama parmağımda yüzük yok yanlız okuldan dolayı proje arkadaşlarının face var ama tabi profiller kapalı ama bunun cidden facenin olmaması çok enterasan benim yaşımda evli ise burada niye yanlız yaşıyor ki bekar gibi bir havası var.
Kızlar Badoo nasıl bir site ben ilk defa duyuyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun mu denir bilemedim
umarım ruhunda derin yaralar kalmadan atlatırsın
anladığım kadarıyla çiğdem mah oturuyorsun
dikmen keklik civarında belediye kreşi falan var yada nevzat ayaz kız meslek lisesinin fiatlar çok uygun düşünürsen bi araştır
ben oğlumu ulus taki ve arjantin caddesindeki kız mes lis kreşlerine gönderdim çok memnundum

badoo'da facebook gibi arkadaşlarını bulabileceğin ama aynı zamanda yeni arkadaş edinebileceğin bir sohbet sitesi diye biliyorum ama benim üyeliğim yok,yanlışım varsa düzeltsin bilgisi olan arkadaşlar..

Son düzenleme:
badoo'da facebook gibi arkadaşlarını bulabileceğin ama aynı zamanda yeni arkadaş edinebileceğin bir site diye biliyorum ama

benim üyeliğim yok,yanlışım varsa düzeltsin bilgisi olan arkadaşlar..

anlamadım ama çöp çatanlık sitesi gibi bir şey eşimin profili mi diye kayıt olmam gerekti bir sürü absürk mesaj geldi yani tanışma mesajları....

3-4 sene önceydi herhalde.. benim de o dönemde erkek arkadaşım üyeydi bu badoo denen siteye uyduruk bir isimle üye olmuştum merakımdan ama bir kere baktım bir daha da bakmadım.. mail adresi de öyle uyduruk bir şeydi zaten.. şifre mifre hatırlamıyorum.. arkadaşlık sitelerinden biri işte.. yonja gibi siberalem gibi bir şey sanırım..

ha tabi baktım bizim "erkek arkadaş" badoo madoo geziyor eski oldu haliyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…