hayırlısı artık canımcım, belki de senin için bu süreçte başka birşeye odaklanman için yaratıcı tarafından sunulan bir varlık. yani tanışma olmayacak, sana fiziksel, maddesel anlamda bir katkısı olmayacak; ancak varlığı senin algı dünyanda farklı bir pencere açtığı için sana bir nevi katkı sağlayacak bu süreçte vs bilemeyiz.
insan olduğumuz için hayal ve tasavvurlarımız görebildiğimiz kadarıyla, geleceği tahmin edebiliyoruz sadece..
eşin buradaki rumuzunu falan bilmiyor, değil mi? biliyorsa, kötü şeyler olabilir Allah korusun. (bence ortada etik dışı bir durum yok; ama Türk erkeklerinin bakış açısı malum.. kendileri yüzsüzce nikahlı karısını aldatır da karısının bir erkeğe bakmasını bile namus meselesi haline getirirler..)
Rumuzumu bilmiyor canım ben eskiden eşim evdeyken hiç buraya girmiyordum bilgisayarda bile ne yaptığıma bakardı okuduğum kitapların içeriğine bile bakardı hatta bir kere bir kitap okuyordum çarpık ilişkilerin anlatıldığı kitabı alıp yırtmıştı.
Değişik bir ruh hali içindeyim bunu kimseye anlatamam en yakın arkadaşımı aradım istanbul'da mali müşavir üniversiteden ev arkadaşımdı ona bile söyleyemedim ki her şeyimizi birbirimize anlatırız. Sana bir plaka vereceğim kime kayıtlı olduğu ve adres lazım dedim. Niye diye sorunca abim soruyor sanırım bir kaza olmuş falan dedim tamam dedi. Garip bir şey adını bile bilmiyorum ama sürekli onun hakkında her şeyi öğrenmek istiyorum altı üstü iki kere gördüm ve doğru dürüst yüzünü bile hatırlamıyorum.
tabi eğer araç gizemli bilkentlinin kendi üstüne kayıtlıysa bunu öğrenebileceksin :)
Haklısın canım ama çalış diyen eşim nedense son bir yıldır çalışmamdan memnun değildi. Evden erken çıksam sen niye erken gidiyorsun diye söyleniyordu. Kıskanmak mı bilmiyorum ya da eşi olduğum için de olabilir beni gerçekten ilk zamanki gibi sevse böyle yapmazdı diye düşünüyorum. Ben vajinusmus olduğum için bir yıl ilişkiye giremedik o bir yıl bana kötü davrandı ama yine de eşim dedim seviyorum dedim devam ettim hatta bir doktor bu tedavi altı ay sürer demişti bana söylediği altı ay bekleyemem ben sana evlenmeden önce yapalım dedim demişti benim şimdiki aklım olsaydı o anda boşanırdım ama o zamanlar çok salaktım. Beni nişanlıyken ve evlenince annesinin yanında kaç kere bağırdı o kadar küçük duruma düştüm ki. Öyle büyük kavgalar yaptık ki kafasını duvarlara vurdu hiç suçum yokken ben hamileyken başka kadınlarla yazıştı ben ortaya çıkarınca inkar etti evi terk ettim hamile halimle iki gün kuzenimde kaldım geldi kuzenime bağırdı çağırdı. Daha yazmadıklarım var benim ona karşı sevgim gerçekten bitti sadece kızım olduktan sonra bir ara düzelir gibi oldu işe başlayınca yine başa döndük. Sonuçta ben de ara sıra değişik ruh hailen girebilirim her gün onunla yatmak zorunda değilim ama son zamanlarda bunu takıntı haline getirmişti. Evlilik zamanla oturur derler ya bizde tam tersi oluyor.
onun üzerine olmasa bile heralde babasının falan üstünedir neyse öğreneceğiz bakalım ne işime yarayacaksa...
birinin hakkında bilgi edinmek ne kadar kolaymış bilkentlinin nerdeyse hayatını öğrendim hakkında yorumlar bile var çok enterasan
sonra eşimi sorgulattım bir arkadaşlık sitesinde kaydı var badoo diye bir site ilk defa duydum ama son bir yıldır giriş yapmamış
dedim ya bir ara internete çok takılıyordu diye
kendi adımı sorgulattım hiç bir şey çıkmadı sanırım ben internet dünyasında bir hiçim...
kimmiş,neymiş peki????
vay beee bir araç plakasından neler çıkmış neler
hiç sorma canım ya yeter ki öğrenmek iste
yanlız benim hakkımda hiçbir şey çıkmadı...
eğitim kurumlarındaki kayıtlar, başarılı veya başarısız bulunan sınavlar, kurumsal yerde çalışılması, meslek odasına kayıtlı olmak gibi faktörler internette daha çok isminizin geçmesini sağlıyor..
yalnız siz de bütün özelliklerini yazdınız:)) bi adı soyadı eksik kaldı zaten..
bir de.. facebook kullanmaması hayatında biri olduğu anlamına gelebilir mi acaba??
bekar olup da facebook kullanmayan yok gibi.. ama evli veya nişanlı olup facebook kullanmayan çok...
Ben heyecandan sormayı hep unutuyorum nafakayı kim belirliyor eşimin aylık geliri ne kadar bilmiyorum sonuçta avukat kazancı belli olmuyor.
Kreş parasını söyledim o ödeyecek ben zaten hem kreş hem evi karşılayamam
bende başka kreş araştırmadım ankaranın en iyi kreşlerinden biri dediler
badoo'da facebook gibi arkadaşlarını bulabileceğin ama aynı zamanda yeni arkadaş edinebileceğin bir site diye biliyorum ama
benim üyeliğim yok,yanlışım varsa düzeltsin bilgisi olan arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?