Boşandım diye...

Ya tabi ki merhaba ben bosandim demek tuhaf olur ama ne bileyim. Zaten farkli bir amaci varsa muhakkak anlarsiniz.
Tavri kesinlikle cok cirkin. Boyle hassas bir sey bu sekilde dile getirilmemeli.

10 yil bu tur gorusmeler yaptim.en son ben evlenip bosandim dedigim adam banane bundan demisti iste o adamla evlendim iki de cocuk dogurdum.o seni bulacak sabret

Yuh artik ne futursuzmus

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ,mutlaka alıp okuyacağım kitabı :)

Ne güzel , Allah hep mutlu mesut inşallah...

Gerçekten o kadar imrendim ki anlattıklarınıza , Allah benim ve isteyen bütün kardeşlerimin karşısına hayırlı birini çıkarsın inşallah..

Teşekkür ederim :)

Kesinlikle düşüncelerimiz aynı bende hayatıma alacağım insanla alakalı sizin gibi düşünüyorum.Macera arayacak , benimle gönül eğlendirecek insan hep uzak olsun benden diye dua ederim hatta..

Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm gerçekten.
Ama bir çok arkadaşımız ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olmuşlar , onlar bize ümit olsun inşallah :)

Tabi ki de kaderimizde olmaya bilir Allah bilir orasını ama ben buraya yorum yapan ve fikirlerini belirten arkadaşlardan sonra bizi de doğru bir insanın bulabileceğini düşünmeye başladım açıkçası :)
Zor günler geçirdik evet ama nefes alıyorsak her zaman için bir ümit vardır diyorum ben artık...

Zaten ayrılırken bir de iyi temennilerde bulunurlar ya asıl o deli ediyor insanı.
Sen çok iyi birisin ama..... ile devam eder cümleler hep..

herkes kendi dogrusunu soyler. Siz de kendi dogrunuzu tavsiye edin benden alintilamaniza gerek yok ki. Herkese bosan yaziyolar herkes kosa kosa kk bana bosan dedi diye mahkemeye mi gidiyor

Bi sakin.
Çok fazla söyleniyor bu yonde soylemler onu farkettim.
Benim izlenimim:Rahat rahat söylenmemeli bu konu ulu orta heryerde onu anladım ben.Tip tip insan var çünkü.Cok özele giriyor o.Evlenmedigi halde bakire olmamak gibi.
Tamam fırsatçı olursa yol verirsin ama kendini kötü hissediyor insan.Bunu yaşamak tiksinc birşey,psikolojini bozuyor adeta..Hersekilde denedim ben.En son buna karar verdim:)O kişiden emin oluncaya kadar söylenmemeli.Soyleyince vazgecerse napalim.Onu da goze alacaz..Hem seni önyargısız tanıyor iyi oluyor.

Kimsenin de "ama gerçeği söylemelisin kandirmamalisin enbastan "bik bik demeye hakki yok. (Kuzenlerim yadirgardi bu tavrimi ayak yaptigimi dusunurlerdi ama onlar bosanmis degil benim yasadiklarimi yasamadilar)

Guvenirsen söylersin.Tutup da herkese en baştan söyleyecem diye kasmanın anlamı yok.mihail sana da bunu tavsiye ederim ama senin de bileceğin iş.Belki sana ağır gelmez bilemem.Olcup tartsın herkes kendini.

Son düzenleme:
Dua at öküzün birinden kurtuldun.ne yani insanlar boşanamaz mı her şey kizlik zarından mı ibaret?
Hayatından bir ayı geçti diye düşün ve unut.
Hakkinda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…