Boşandım diye...

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Bu ülkede kadın olmak çok zor kadın boşanır toplum tarafından birçok muamelere maruz kalır erkek boşanır hemen hiç evlilik yapmamış kadın arayışlarına girer.. çok var böyle yobazlar...

Hahahah güldürdü bu

Uzme kendini adam gibi adam olan boyle seyleri sorun etmez. Zaten sana o sekilde konusan kiran uzen birinden de koca olmaz. İkinci bir hüsran i yine evlendikten sonra yasayacagina basta gormen enniyisi.
Boyle hoduk insanlar icin hic o guzel canini sikma salla gitsin.

Teşekkür ederim, darısı konu sahibinin başına...

Ya adam haklı, sen onun seviyesinde değilmişsin ki. Bırak bulsun dengini... Bu kafadaki bir adamla olmak mı istersiniz, yoksa sizin boşanmanızı asla sorun etmeyen çok daha karakterli bir 'adam' la mı ?? Burada geçen benzer bir konu vardı, çok güzel hikayeler okuduk orada boşanma sonrasına dair, bir göz at derim. Hayat boşandıktan sonra evet zor, ama daha olgun, daha sağlam, daha tatlı. İnşallah size 'denk' biri çıkar en kısa zamanda karşınıza..

Yaşamadan konuşunca böyle oluyor, boşanmış biri olamaz bunu söyleyen. Elaleme ne, üstelik tanıştığım herhangi bir adama neden 'bak ben boşandım' diyeyim, neden 'hani belki bişiler olursa' mesajı vereyim, neden 'aranıyor' diye düşündüreyim değil mi?..

karşıdan adım atılana kadar söylememeli, asla eksiklik olarak görmemeli ve kimsenin peşine düşmemeli boşanmış bir kadın.

Benim karşıma henüz biri çıkmadı ama çıkarsa ben de baştan söylerim ona göre ben de yoluma bakayım karşımdaki de baksın baştan herşey belli olsun. Allah karşımıza iyi niyetli insanlar çıkarsın kötü niyetlilere fırsat vermesin inş

O yorumu yazan arkadaş ayıp bişey olduğunu söylemiyor zaten, ayıp bişeymiş gibi neden saklayasın diyor. Açıkçası ben de böyle düşünüyorum. Olur olmaz her yerde 'merhaba ben X, boşandım' demek değil kastettiğim, biriyle bir yola girip de boşanmış olduğunu saklamak bence kendini korumak değildir. Kişiler ilişkiye başlarken birbirine şeffaf olmalı, tabi karşımdakinden de aynısını beklerim. Velev ki karşımdaki fırsatçı çıktı, ee napıyım yol veririm gider nihayetinde. Silah zoruyla ilişki yaşayacak değilim ya.

Ben de boşandım ben de bu durumun zorluklarını yaşıyorum ama şimdiye kadar gerekli olan her yerde boşanmış olduğumu söyledim elhamdülillah söyledim diye bir sıkıntı da yaşamadım.

Toplumda maalesef buyle bir sorun var bekar biri boşanmış biriyle evlenmek istemez ozelikle bosanmis bir kadin için çok zor o yuzden bosanirken iyi dusunulmeli şiddet ve aldatma yoksa küçük sorunlar icin bosanilmamali

herkes kendi dogrusunu soyler. Siz de kendi dogrunuzu tavsiye edin benden alintilamaniza gerek yok ki. Herkese bosan yaziyolar herkes kosa kosa kk bana bosan dedi diye mahkemeye mi gidiyor

Bi sakin.

okudugunuzu anlamadan saldirmayin bi sakin sakin
Aciklayacak halim yok herkes ne yazdigimi goruyor!

Şuanda ben de ayni durumdayım tek bir farklı aileye kabul ettirmeden evlilik düşünmeyen bir sevdiğim var tamam mı devam.mi ne yapacağımı bilmiyorum. Vazgeçeyim diyorum sevseydi kabul ettirirdi diyorum.2yil oldu.ama hala bir sonuç yok.

Boşver söylemesin bendd söylemesini isteyerek büyük hata yapmışım. Benım aklıma tek gelen nüfus evragı cıkartıyorsun ya orda yazıyor ne zaman evlendigin ne zaman boşandıgın olurda o evrakı falan görürler diye. Sanki nasıl görüceklerse ben göstermeden :) cok saçma düşünmüşün. Eger söylemeseydi eşim düğünümüzde olur herseyide yaparlardı. Evlencegin insan senı oyle kabul ediyorsa geri kalan insanlara poh düşer. Kimseyi ilgilendirmez o senı oyle kabul etmiş.

O beni öyle kabul etmişti evet ama ben kendim söyledim canım hata mi yaptım doğru olan bu muydu bilmiyorum.gecen yaz söyledim hem de ablasına acildim vicdanen rahatsız ediyordu beni.karsimdakini insan zannedip acildim iste ne bileyim ben böyle olacağını.konusurken yüzüme güldü nolcak bisey olmaz dedi sonrasında da kardeşine 2 hafta süre vermiş benden ayrılması için.sonradan öğrendim.kardesi ayrılmadi benden.ve benim abla yerine koyduğum mustakbel görümcem anne ve babasına söyledi bizim iznimiz olmadan.offf çok karışık benim çok canım acıyor yönümü ne yapacağımı bilememek.arkadasin konusu vesile oldu.

Biz kendimizce dogru olanı yaptık aslında ama karsımızdakinin boyle anlayışsız oldugunu bilmiyorduk. Ben benı anlayacaklarını düşündüm. Cünkü eşimin babasıda evlenmiş boşanmış ve 1 cocugu olan bi kadınla evlenmiş.ama anlamadılar. Hatta arkamdan patlak falan demiş kayınpeder. Laflara bak. Ben bu lafları duyunca eşimden ayruıldım bile. O bana dediki onlar umrumda degil benım. Herkes kendi hayatını yasıyor bizim evde ben senınle evlenip mutlu olmak istiyorum dedi.

Ben de defalarca ayrildim biraktim cekip gitmek istedim.o bana hayatımızın sonuna kadar birlikte olucaz ben seni bırakmam diyor ama nikah nerde evlilik nerde bunu yapamıyor iste sıkıntı burda benim.boyle boş boş bende yaninda olurum.diyorum ona.bu bayram benim karar zamanım onun bulunduğu şehirde çalışıyorum.tayinimi isteyeceğim.28haziranda tayin ekranı aciliyor.ya biticek.yada bi karar verecek.

Bence boşanmış olmak hiç bir şekilde eksiklik değil, aksine hayat tecrübesi kazandıran karşıdakinden 1-0 önde olmanı sağlayan bir durum.

Geçenlerde iftar yemeğine davetliydim, 4-5 kişilik bir gruptuk. Ortamda 30 yaşında bekar biri vardı. Hep birlikte sohbet ederken konu eski sevgiliden açıldı:) o bekar arkadaş eski sevgilisi hakkında rahatsız olduğu bir konudan bahsederken "annem babam görse ne olacaktı" gibi birşey söyledi. Hııhhh dedim kaçmamız gereken erkek tipi!!! Basit bir mevzuda bile "annem babam görse ne olacaktı" diye tırsıyorsa kendi kararlarını alabilen, olgun bi adam değil demektir..

Şayet benim başımdan eski evliliğim geçmeseydi bu küçük detayı yakalayamayabilirdim:) tabii adamla sevgili falan olmaya niyetim yok ama etrafı ve kişileri daha iyi gözlemlediğimi düşünüyorum artık...

Siz de kendini baştan belli etmiş, yeterli olgunluğa ulaşmamış bu ergenin hayatında çıkmasına sevinin.

2 sene olmuş bencede artık bi adım atsın
Dddigin gibi oyle yanındayımla olmuyor. Biz 5 ayda evlendik.

Allah mutluluklarını daim etsin inşallah :)

Amin, inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…