Boşandım diyelim,peki sonra ?

Hocam kararinizdan donmeyin.Aileniz arkanizda ne guzel herkes sizin kadar sansli olamiyor.Neler okuduk burda.Mesleginizde var gül gibi.
Ilerde dersiniz ki niye cektim bu adami.Bir an once kurtulum size saygisi olmayan kocanizdan.
Allah yardimciniz olsun.

Boşandım diyelim, peki sonra ne olacak, demişsiniz ya... Sonrası asla bundan kötü olamaz bence. Adam leş bir zihniyet, üstelik üzerinizde ciddi bir psikolojik şiddet var.

Tez zamanda kurtulup, yeniden yaşadığınızı hissedin inşallah.

Sizden sonra ki kurban kim olacak bakalım?
Kadın evlat yuva kıymeti bilmeyen biri keşke yapayalnız ölse gitse, kimseyi mağdur etmese.
Hiç sizi uyaran olmadı mı konu sahibi ?
2 kere evlenmiş ayrılmış vukuatlı demek ki adam eski Eşleri ya da bir yakını vs hiç uyarmadı mı kimse ?
Sizde sonraki kurbanı kesinlikle uyarın. Başkasının da Basını yakmasın.

.durumunuza cok uzuldum ams guclu olun ve siz terk etmeyin evi o etsin o evden cikinca bosanma davasi acin ve polise gidip siddet uyguliyor die uzaklastirma cezasi verdirin ailenizide cagirin gelsin dursun yaninizda biyle bi adam heleki cuzdaninda onu tasimasi dedim tamam yani pis biri size evladiniza yakisir biri olamaz siz iyi bir anne olacaksiniz ama kesinlikle siz evi birakip gitmeyin o gitsin

Bebeğiniz ilerde sizi gitmeseydin diye suçlar mı bilemem ama mutsuz bi evlilikte dahada mutsuz olur. Büyüyüncede neden bu adamı boşamadın niye benim için katlandın derdi. Mutsuz sorunlu giden evliliklerde çocuklar da sorunlu büyüyolar evde hep bi gerginlik oluyo. Mesleğinizde varmış daha fazla kendinize ve bebeğinize bunu yaşatmayın.

Bence bu işi yapacaksan en uygun zaman bu canım doğrudan bu şekilde büyümüş olur baban da yanınızda olduğu için çok sıkıntı yaşamazsın ama iki üç yaşına geldiğinde babayı biliyor koparmak daha zor olur

Amaaan annenizde. Su "her adam kötü" "hepsi böyle" diye kafa ütülemenin anlamı ne var. Anneniz acaba bu adamı bir ay ceker mi? Ben kolay kolay bosan demem kimseye. Aile terapisi felan öneririm. Ama esinizin bu evliliğe zerre kiymet verdiği yok. O ev onun evi ise sizin de eviniz. Ezige bak hamile kadını evden kovuyor. Ya siz çocuğu öne sürüyorsunuz da, ama siz bu evlilikte mutlu değilken devamli kavga olduğu ortamda çocuk nasıl mutlu büyüsün? Mantıklı düşünün. Açın bir kac pedagoji kitaplari ve bakın bir böyle evlilikler çocuğa ne yapıyor. Herseyi sebeb olarak kabul ederim, ama cocuga bu yükü daha doğmadan yükleyemezsiniz.

Adam birak hatasini gorup telafi etmeyi, evliliginde geçimi saglamayi, surekli "isine gelirse, ben buyum" modunda.. Ne kadar yol alinabilir boyle bi insanla, bilemedim..
Boşanmış erkeklere bi onyargim var iste bu yuzden.. Normal bi kadin kolay kolay (hele ki cocuklu) göze almiyor bosanmayi, tak etmeden bitirmiyor.. Demek bu sekilde huysuz oldugu icin ayrıldılar diye dusundum ben hemen..
Ailesi filan nasil, senin ailene karsi nasil?

Aynen.eşlerini de kendisi terk etmişbabadı ölmüş annesş başkasıyla evli mesafeliler yeni torunu merak bile etmiyor düşünün

Umarim siz anneniz gibi biri olmazsınız,çocuğunuza karşı. Size en guzel duam budur.
Benim annemde böyle birisi ve artik nefret asamasindayim.

Umarim siz anneniz gibi biri olmazsınız,çocuğunuza karşı. Size en guzel duam budur.
Benim annemde böyle birisi ve artik nefret asamasindayim.
annem şiddet aldatma hakaret yok sayma hepsini Yaşadı ve kendi durumuyla Kıyaslayınca Herkrs çok masum geliyor ona

Bir sorum var : eşyaları boşanmadan önce evden çıkarmam suçmuş öyle mi ?

Benim annemde böyle bir insan ve bana gore bu eziklik. Herseye karşı böyle. Sinire kaldım ogün bağırdım. Bagirmakta istemezdim ama babamda onu susturmaya çalıştı. Öyle eski usul seyler kalmadı dedi. Ona gore kimsenin evliligi 4 4 luk değilmiş çalışsan da evine dönünce evinin "hizmetcisi"ymissin birde. Çıldırdım. Ben dedim çalışırsam bana kimse ahkam kesemez ne demek hizmetci

Bi de bu çıktı.. "Amaan iyi koca mi var" diye diye kizlari önlerine sunulan sevgi veya iyilik kırıntısına mahkum olacak, onu bi sey sanacak sekilde yetistiriyorlar.. Nisanlilik, sevgililik surecinde her sey ortada iken doludizgin devam ediyor ayni kizlar ve sonrasinda gelen buyuk mutsuzlugu da kabullenip, bir de kendilerini suclu sanip hayatlarina devam ediyorlar..
Şaka gibi..
Neden iyi erkek olmasin ya? Ha iyi erkek denk gelmediyse de evlenmek zorunda mi mesela bu kiz?
Kendine deger vermeyene kimse deger vermiyor, cok net..
Benim bazi akrabalarimda da bu vardir, "aman basinda kocasi olsun da isterse o evde gebersin" zihniyeti.. Şükür ki ailem filan boyle degil.. Dusundukce sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…