Boşandım diyelim,peki sonra ?

Evet, 4 4 luk evlilikler cok az sayida olabilir veya hic olmayabilir ama burda onemli olan sorunun ne oldugu.. Kaldirilacak sey var cekilmeyecek sey var..

annem şiddet aldatma hakaret yok sayma hepsini Yaşadı ve kendi durumuyla Kıyaslayınca Herkrs çok masum geliyor ona
Anladim. Siz annenizi babanizi etrafı bilmemneyi degil de,kendinizi düşünün. Zaten gördüğüm kadariyla da kendinizi ve daha çok evladınızı düşünüyorsunuz. Allah bağışlasın
Bu evlilikten hicbirsey olmaz. Adam terbiyesiz. Kompleksli ve ezik. Esyalarin hepsi sizinmis bir de ona şok oldum. Siz merak etmeyin,evet evi terk etmek suc deniliyor ama eger es evden kovarsa evde siddet varsa psikolojik ya da fiziksel sorun olmuyor diye biliyorum mahkemede.
Hicte korkmayin boşanmaktan. Zaten öğretmenmissiniz. Çalışır cocugunuza ve kendinize bakarsınız. O evden ve o adamdan kurtulun

Evet, 4 4 luk evlilikler cok az sayida olabilir veya hic olmayabilir ama burda onemli olan sorunun ne oldugu.. Kaldirilacak sey var cekilmeyecek sey var..
Ben yapım gereği alttan alan bir insan değilim Esimin keyfi yokken morali bozukken onu alttan alabilirim. Ama sadece esimin. Cevresindekilerin bana yaptiklarini unutamiyorum ve selam bile vermiyorum bu da onun zoruna gidiyor. Gitsin...tabi baska sorunlarda var. Allah herkesin yardımcısı olsun..

Bir film vardı o geldi aklıma " kocan kadar Konuş " sanki evlilik bir zorunluluk.

Aynen öyle. Kızları baştan ezik yetiştiriyorlar. Ne olsan ol ama evli ol gibisi. Hicbir insan 4/4 lük olamaz ama 0/4 le de kalmamak lazım

Anneniz yanılıyor. Mutlu ve huzurlu evlilikler var. Insan ilk önce kendine deger verecek. Tabi evi çekip ceviren en cok kadın,ama kimse köle muamelesi görmek zorunda değil. Eşler her konuda birbirine destek olmali. Heleki cocuk varsa. Annenizin zamanında kadınlar el mahkum dizini kırıp oturuyordu. Sanki kadinlar cile cekmeye cok meraklı. Hicbirimiz 4/4 insanlar değiliz, ama değer görmeye her eş hak ediyor.

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Allah korusun ben aldatılsam,annem der ki aman kızım erkekler böyle bilmemne o aman kızım lafindan nefret ediyorum zaten onun. Yine bana arka çıkmaz yani.
Kesinlikle deger gormeyi her es hakediyor. Anneannem boyle bir insan degil bu arada 85 yasinda kadin annem neden boyle domestik hic bilmiyorum

Türk kadını kolay kolay boşanmaz. Çok ciddi bir sebep olsa bile boşanmaz.

(Aldatmayan erkek yoktur, kocamla ilgilenemedim gözü dışarı kaydı ... bahaneleri bile boşanmak istemeyen kadınların yarattığı hikayelerdir)

Böyleyken boşanmış (hem de cocuklu)bir adamla evlenmek için insanın yürek yemiş olması gerekiyor.

Ve en önemlisi "inandın mı? Sen cahil misin" cümlesi. Çok isabetli bir cümle. Biz kadınlar güzel şeyler duymaya ne kadar merakliysak artık. . Her duyduğumuza inanıuoruz. (Ben neyseki inanmadim)

Boşanmaktan başka çareniz olmadığını biliyorsunuz. Anne babalarımız birini beğenmiyorsa o adamdan da korkarım ben.

Size de tecrübe oldu. Hayat işte . Zorla ögretiyor. Allah evladinizi bağışlasın.

Durma kac cocugunuzda buyuyunce sorarsaneden diye bu paylasiminizi okutursunuz

Gırtlakta borç, 2 kere boşanmış dikiş tutturamayan çocuklu bir adam...bu abi altından yapılmaydı sanırım bu güzel tabloya rağmen evlendiğinize göre

Borçları sana mı ödetti bu. Avukata danış uzaklaştırma aldır o çıksın gitsin .evden çıkma. Bu adam sana kredi falan çektirir pek tekin değil bu adam. Olan olmuş artık önüne bak. Bu adamdan hayır gelmez gibi.

üşenmedim eski konularını okudum.adam muhtemelen bağlanma sorunu ve ilave kompleksleri olan psikolojik olarak sıkıntılı biri.iş bu raddeye kadar gelmişken yolları ayırmak konu sahibin menfaatine gibi görünüyor.sıfırdan başlayan bir ilişkide bile ne hallere gelmişler bu raddeye kadar gelen berbat giden bir evliliğin toparlanıp mükemmel olacağını sanmıyorum açıkcası..İsitisnalar da vardır elbet.eşinizin istisna olup olamayacağını da en iyi siz bilirsiniz.

Çocuk ilerde illaki soracaktır ne oldu nasıl oldu diye bu gayet doğal.harfi harfine anlatırsınız yaşadıklarınızı anlayacağı şekilde.ve abisinide örnek gösterirseniz sadece kendisisnin değil abisini de bu hale getirdiğini yani babalık yapmayan biri olduğunu gördikçe o anlayacaktır zaten eğriyi doğruyu merak etmeyin.

Ayrıyeten yarın ne olacağımız belli değilken yıllar yıllar sonrasını düşünüpte niye kendinize eziyet ediyorsunuz.Varmı sizin açıklayamayacağınız bir durum şu yaşadıklarınızda ? yok
varmı bu evlilikte bir ayıbınız ? yok.
Çocuğunuzu maddi manevi yoksunluk çektirecek bir annemisiniz? o da yok...eee ozman dert edecek birşey kaldı mı?

Ne ayıplı ayrılıklarla ayrılan kadınlar bile sizin onda biriniz kadar düşünmüyordur emin olun.Kendinize sevdiklerinize manevi eziyet etmeyin.herşey gönlünüzce olsun bundan sonra inşallah.

Mesleğin var, arkanda ailen var, sakın çekme daha fazla bu kişinin derdini.

Adam hasta zaten ilk iki evlilikte Dikiş tutturamamış olması da bu Davranışları da bunu belgeliyor.

Ben kadın olsun erkek olsun boşanmış insanlara önyargı ile bakmam çünkü boşanmak evlenmek kadar normal ve herkes mutlu olmak için ikinci şansı hak eder. Ilk evlilikte talihsizlik yasamış Olabilir. Bu onun kötü biri ya da sorunlu biri olduğu anlamına gelmez. Ama konu sahibinin eşi belli etmiş zaten kendini hamilelikten önceki Davranışları ile de.

Bu noktadan sonra ayrılmak en doğrusu gibi görünüyor. Hem Çocuğunuz daha sağlıklı bir ortamda büyür hem de mutlu bir anneyle büyür.

Babasını da görür ayrılmak o kadar kötü birşey değil. Bu noktadan yardım da alırsınız.

İşiniz var mesleğiniz var aileniz var. Belki bunu Söylemek icin çok erken ama belli mi olur belki ilerde yeniden birini sever mutlu da olursunuz.

Hersey gönlünüzce olur Inşallah

Evet çok doğru zaten bana yapıyor yapacağını çocuğa ilgili çocuğu kendine taraf bile yapar bu insan baba bilmeden ayrılmak en iyisi ki zayen başka türlüsü mümkün görünmüyor

Evet eşyaları ben aldım.evlilikte Erkeğe acımayacaksın verici de olmicaksın şımarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…