- 18 Şubat 2011
- 408
- 390
- 303
Gerçekten bişey istemiyorum ondan yaparsa da yapmazsada kendi vicdanı ihtiyacım yok çok şükür
Benim yapamayacağım kadar sağduyulu ve abartılı medeni geldi kusura bakmayın ...başka biri olacak küçücük çocuğum olacak açıkçası ben bu kadar medeni olamam ihtiyacım olup olmaması değil o babasiysa cocuğa karşı Madden manen sorumludur ve bu benim vazgeçebilecek bı konum değildir bu konunun hak sahibi çocuktur ben onun adına karar veremem ...siz çocuğun hakkı olan şeylerden çocuk adına vazgeçemezsiniz bence...Tsk ederim hayatında biri olduğuna eminim zaten ne kadar inkar da etse bunun etkisiyle ayrildigimizı biliyorum çünkü hiç çaba sarfetmedi eğer kendini maddi yönden toparladiginda yardımı olmazsa nafaka talebinde bulunacağım tabi ki şimdi sadece hayatımdan çıksın istedim
Kızımın etkilenmemesi için fazla çaba sarfettim gerçekten medenice oldu çok şükürNe kadar medenice ayrılmışsınız. Bu boşanmada çocuğunuz da yıpranmaz arada kalmaz gibi duruyor, inşallah öyle de olur. Hem de siz daha huzurlu olursunuz. Ama yine de evliliği kurtarmak için bir adım atmamışsınız gibi geldi bana, ikiniz de. Bunları düşünmemek için mi böyle duygularınızı kapatmış nötr hissediyosunuz acaba kendinizi
Benim yapamayacağım kadar sağduyulu ve abartılı medeni geldi kusura bakmayın ...başka biri olacak küçücük çocuğum olacak açıkçası ben bu kadar medeni olamam ihtiyacım olup olmaması değil o babasiysa cocuğa karşı Madden manen sorumludur ve bu benim vazgeçebilecek bı konum değildir bu konunun hak sahibi çocuktur ben onun adına karar veremem ...siz çocuğun hakkı olan şeylerden çocuk adına vazgeçemezsiniz bence...
Ayrılma sebebimiz başkası değil daha bosanmadan birini bulduğu için çaba sarfetmedi yani başta istemiyordu sonra hemen kabullendiBenim yapamayacağım kadar sağduyulu ve abartılı medeni geldi kusura bakmayın ...başka biri olacak küçücük çocuğum olacak açıkçası ben bu kadar medeni olamam ihtiyacım olup olmaması değil o babasiysa cocuğa karşı Madden manen sorumludur ve bu benim vazgeçebilecek bı konum değildir bu konunun hak sahibi çocuktur ben onun adına karar veremem ...siz çocuğun hakkı olan şeylerden çocuk adına vazgeçemezsiniz bence...
Ne diyim sizin ve çocuğunuz için hayırlısı olsun ama adımlarınizi duygusallikla atmayın ilerde pişmanlık duymamak için...mutlu olmanız dileğiyleAyrılma sebebimiz başkası değil daha bosanmadan birini bulduğu için çaba sarfetmedi yani başta istemiyordu sonra hemen kabullendi
esiniz sizi aldattıysa allah onu bildiği gibi yapsın maddi durumu düzelsin düzelmesin bebeğiniz için alin o nafakayı bir bankada biriktirin 18 yaşına geldiğine ne yapması gerektiğine o karar versin. Çocuğunuzun hakkını ona bırakmayın simdi duygusal davranıyorsunuz. Zaman geçsin herşey düzelecek...Tsk ederim hayatında biri olduğuna eminim zaten ne kadar inkar da etse bunun etkisiyle ayrildigimizı biliyorum çünkü hiç çaba sarfetmedi eğer kendini maddi yönden toparladiginda yardımı olmazsa nafaka talebinde bulunacağım tabi ki şimdi sadece hayatımdan çıksın istedim
Avukat gerekmiyor basvurduktan sonra 1 hafta sonrasına gün verildi 2 dk da bittiKonuyla ilgili yorumum haricinde ne kadar sürede boşandınız? Anlaşmalı boşanmak için illa bi avukat gerekiyor mu bi de? Cevaplarsanız sevinirim.
Belki de haklısınız duygusal düşünüyo olabilirim savsaklarsa bu durumu kesinlikle açarım nafaka davası şimdi de verdiği parayı biriktirmeyi düşünüyorum kızım için zatenesiniz sizi aldattıysa allah onu bildiği gibi yapsın maddi durumu düzelsin düzelmesin bebeğiniz için alin o nafakayı bir bankada biriktirin 18 yaşına geldiğine ne yapması gerektiğine o karar versin. Çocuğunuzun hakkını ona bırakmayın simdi duygusal davranıyorsunuz. Zaman geçsin herşey düzelecek...
Çok sağolun hep merak ediyordum, benim de basımda var o dert de umarım dediğiniz gibi kısa sürer.Avukat gerekmiyor basvurduktan sonra 1 hafta sonrasına gün verildi 2 dk da bitti
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah anlasmali olduğu zaman 2 dk da bitiyor ne olduğunu anlamıyor bile insan ilk ayrılık sürecinde insan boşluğa düşüyor evet ama hata yapıp eşine dadanma bu süreçte güçlü ol güçlü görün söylemesi kolay evet yaşaması zor inşallah bir an önce atlatirsin sendeÇok sağolun hep merak ediyordum, benim de basımda var o dert de umarım dediğiniz gibi kısa sürer.
Biz de böyle anlaşarak ayrılmayı düşünüyoruz, hatta beni hemen yalnız bırakma filan diyorum dava bitince. Boşluğa düşücem çünkü biliyorum kendimi.
Eşime bi duygum kalmadı, yani evliliğin devamı için gereken duyguları kastediyorum.
Umarım hepimiz kendimize yeni bi hayat kurarken zorlanmayız, Allah yardımcımız olsun.
Sizin kadar cesur olup başlatabilseydim bi de şu süreci keşke...
Kendi işini yapıyor ne sigortası var ne bag kuru ne kadar nafaka bağlarlar bilmiyorum açıkçası eğer yardımcı olmazsa açmayı düşünüyorum tabi ki öyle bi hakkım varmış zaten velayet bende olduğu sureceOldu, sorumsuzluk yapsın, boşanın, boşanırken de sorumsuzluk yapsın. Çöpsüz üzüm gibi gezsin. Sizin talep etmediğiniz nafakayı başkalarıyla yesin. Çocuğunuzun iyiliği için nafaka istemeliydiniz. Hala dava açıp isteyebilirsiniz diye biliyorum.
Bir avukata danışın. Çocuğunuz ileride neden babamdan gelecek parayı almadın demesin. Enflasyon oranında artacak şekilde ayda 750 TL alsanız, hiç dokunmadan kızınız adına açtığınız bir hesaba yatırsanız, 18 yılda 162,000 TL olur. Çalışmaya başladığında krediye girse, kira öder gibi ev sahibi olur. Eski eşinizle konuşun, anlaşın, tekrar dava açın, resmi olarak ödemeye başlasın. En azından bir düşünün derim.
Aynen canım daha bosanmadan bi de bana zaman verelim ne acele ediyosun diyodu3,5 ay içerisinde mi başkasını bulmuş
Başka birini okuyana kadar bende acele etmişsiniz,belki maddi sıkıntılar çözülürse düzelir diyecektim aslında ama bu olmamış yaniAynen canım daha bosanmadan bi de bana zaman verelim ne acele ediyosun diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?