Başka birini okuyana kadar bende acele etmişsiniz,belki maddi sıkıntılar çözülürse düzelir diyecektim aslında ama bu olmamış yani
Adam evliliği flört sanmış herhalde
Hic uzulmeyin yuva yikanin yuvasi olmaz... O kadin daha evli olan cocuklu bi adama yanastiysa iki gun sonra zengin birini bulunda da sizin eski kocayi postalar... Simdi esinize hersey guzel geliyor ama o kadin gidimce sizde kizinizda yoksunuz artik hayatinda bosluga dusup perisan olcak olan kendisi... Benim davam 5nisandaydi 17 mayisa kaldi... Cocugjm yok nafaka alamiyorum ama anlasmali kabul etmedim bana cok cektirdi tazminat davasi actim...
Bugüne göre hareket etmemelisiniz. Bugünün yarını da var. Ne olursa olsun çocuğunuz için nafakanızı alın. Bugünden sonra güzel bi hayat diliyorum kızınıza ve size
3.5 aydır ayrıyız zaten sorumsuzluğu fazlaydı birden değişti zaman verelim birbirimize dedi belirsizlik istemedim maddi yönden de sıkıntıya girince hep beni suçlamaya başladı sen beni adam yerine koymuyosun hiç alttan almiyosun falan yani bence bahaneler ne zamaninda fatura öder ne doğru dürüst çocukla ilgilenir lafa gelince çok seviyorum ben kızınca suçlu oldum
Konularınıza bi göz attım.bu kadar çocuk isteyen bi adam neden çocukla ilgilenmez.ama neden bilmiyorum yani belki düzelebilirdi.neden hemen ayrıldınız.hemde severek evlenmişsiniz.
Bunları düşünmek için daha çok erken.inşallah kızınız içinde sizin içinde hayırlısı olur.bi kadın kolay kolay vazgeçip yuvasını yıkmaz.kim bilir neler yaşadınız.allah yardımcınız olsun.
Eski konularında baktimta ne garip okuma suresi kadar zaman gecirmissiniz gibi geliyo insana burdan nisanlilik evlilik çocuk ve bosanma allahım hakkınizda hayirlisi ni versin her serde bir hayır vardir
boşanmanız çok aceleye gelmiş. bence birden bire olmasının sebebi o kadın. ona güvenmese bu kadar çabuk kabullenmezdi. sizin bu olgunluğunuzu hakedecek biri değilmiş eşiniz. kimse için bu kadar iyi niyetli olmaya değmez. bence zamanla pişman olacaksınız hiçbirşey talep etmediğiniz için.
Tsk ederim hanımlar o ne beni ne de kızını haketti allah biliyor ya elimden geleni yaptım değer bilmedi çocuk için can atıyordu sorsanız çok ilgilidir ama lafta allah büyük yanına kalmayacak birine güvenip yuvasını yıktı söylediğine göre durumu çok kötüymüş aileside dagiliyomus kardeşi şehri değiştirmiş annesi de babasından ayrilacakmis daha dur dedim benim hakkım helal değil kime geçtiyse allah yanına birakmasin