- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
- Konu Sahibi tepetaklak22
-
Uzaklara değil memleketine gitmiştir kadın. Çocuğunu göremesin diye de yapmamış. Adamın başını mı bekleyecekti, hatta kapısına falan da götürseydi al bebeğimizi gör, diye. Adam boşanmaya zemin hazırlarken düşünmedi de kadın babasından uzak büyümesin buraya yerleşeyim mi diyecek. Yok öyle bir zorunlulukÖyle mi oluyor bilmiyorum ama niye 7 yaşına kadar büyüttüğün çocuk hafta 1 gördüğü babasını tercih etsin ki? 7 yaşındaki çocuğun anne yerine maddiyatı seçeceğine inanmıyorum. Ama ben senin yaptığını da yapmazdım. Aldattıysa aldattı o ikimizin arasında çocuğu görmesin diye uzaklara gitmek falan. Aksine babasıyla sürekli görüşsün isterdim çocuğun iyiliği için. Böyle inatlaşmalar çok yanlış geliyor ortada çocuk varken en ılımlı şekilde boşanılmalı gibi.
Ama aile yapısı tamda beni kötüleyip çocugu çekmeye çalısacak bir yapı orda kalsaydım kendimde iyi olamayacaktım hep aynı konu her geldiklernde fırsatla bana laf sokmalar konusmaya calısmalar bosanma sürecinde aynıları oldu bunları bir ömür yaşamakta vardı o yüzden o anki düşüncemle hemen taşındımBana kızdınız ama gerçekleri de gördünüz. Erkekler asla yakalanmadan önce pişman olmazlar. Ben sana, aileme böyle bir şey yaptım affet demezler. Yalnız boşandıktan sonra kızımı görmemesi için 13 saat uzağa taşındım demenizi yanlış buldum. Siz boşandınız çocuğunuz değil, babasıyla aranızda geçeni çocuğunuza yansıtmak doğru olmamış.
Yalnız bunu avantaj olarak görüyorsunuz ama yarın bir gün evlenirse veya başka çocuğu olursa kızınızı görmeye gelmeyebilir. Sadece bu da değil, aşırı iş yoğunluğu olur, yol parası fazla tutar (13 saatlik yol uçakla gelip gitmesi lazım) Çocuğun babasıyla sağlam bağ kuramaması sizin de hatanız olur ve geri dönüşü de zor. Benim için orada kalmak kötü olurdu diyorsunuz ama kızınız için de düşünmeliydiniz. Babası sonuçta, evet o pislikleri yaparken düşünmemiş ama bu ikinizin arasında, çocuğu da cezalandırıyorsunuz.Gitmeseydim iyi olamazdım sadece evi terketmiş olurdum burda kimse beni tanımıyor daha iyi hissediyorum ama memleketimi çok özledim tabiki hiç bir yer oranın yerini tutmaz orda kalsam daha kötü olurdu benim için ona iyi olurdı gelirdi istediği zaman görürdü ne masraf yapardı ne bir şey şimdi en azından görmek için para harcaması gerekiyor kızım için diyorsa gelsin görsün işte
Peki biz ordayken başka biriyle evlenip çoluğa çocuğa karışıp kızımı dışlasaydı kızım için nasıl olurdu yanlış anlamayın bunlar hep kafamda kendime sorup cevapladığım şeyler o yüzden sizede soruyorum. O zaman kızım kendini nasıl hissederdi ? Sonuçta hiç bir eski eş çocuğu için gel yavrum senin okul masraflarını ben karşılayayım seni kreşe ben göndereyim demiyor istisnalar vardır tabi kızım ileride eski eşimin kendi ailesi için yaptıklarını görünce üzülmeyecekmiydi olurda olursa yaparsa bence bu saatten sonra evlenirse daha iyi bir eş olmak ister daha iyi bir aile kurar sağlam çünkü bir kere evlendi ayrıldı aynı damgayı yemek istemez ben nasıl hissederdim bunları görünceYalnız bunu avantaj olarak görüyorsunuz ama yarın bir gün evlenirse veya başka çocuğu olursa kızınızı görmeye gelmeyebilir. Sadece bu da değil, aşırı iş yoğunluğu olur, yol parası fazla tutar (13 saatlik yol uçakla gelip gitmesi lazım) Çocuğun babasıyla sağlam bağ kuramaması sizin de hatanız olur ve geri dönüşü de zor. Benim için orada kalmak kötü olurdu diyorsunuz ama kızınız için de düşünmeliydiniz. Babası sonuçta, evet o pislikleri yaparken düşünmemiş ama bu ikinizin arasında, çocuğu da cezalandırıyorsunuz.
Onurlu ve gururlu davranışından dolayı tebrik ediyorum. İnanın ki hepsi geçecek ve siz şükür edeceksiniz . Şimdi böyle hissetmeniz çok normal geçecek emin olunMerhaba kızlar;
Ben iki yıllık evliyken eşim 40 yaşında evli bir kadınla yatıp beni aldatmıs biz 30 yasındayız bu arada bende ekran resmi gördüm orda bariz belli yattıkları silmiş ama son silinenlerde kalmış tesadüf gördüm..
Daha sonrasında inkar etti falan ben inanmadım arkadaşının sevgilisi olduğunu kadının ona asıldığını.. bizim 11 aylık bebeğimiz vardı bu olayları yaşadığımızda.
Sonrasında ben hiç bir şeye inanmadım afım kadar emindim kadınla yattıgına ne kadar inkarda etse boşandık ve oradan taşındım şimdi kızım 13 aylık ve ben doğru karar verip veremediğimden emin değilim 9 sene sevgili olduk 2 yıldırda evliydik bebeğimin babasız büyüyecek olması ve onun pişmanlığını dile getirip af dilemesi vs kafamı cok kurcalıyor cok üzülüyorum ailem kesinlikle barısmamı istemiyor ki zaten istesede ben aynı evde nasıl yapabilirim onuda bilmiyorum ama kızım için doğru olanı yapmak istiyorum evet şuan çok küçük ama büyüyünce babasını sorunca bunları düşündükçe daha kötü oluyorum sizce nasıl davranmalıyım
Hayır tam tersi, memleketimi bıraktım, hiç bilmediğim bir yere geldim annemi de aldım yanıma yazmış.Uzaklara değil memleketine gitmiştir kadın. Çocuğunu göremesin diye de yapmamış. Adamın başını mı bekleyecekti, hatta kapısına falan da götürseydi al bebeğimizi gör, diye. Adam boşanmaya zemin hazırlarken düşünmedi de kadın babasından uzak büyümesin buraya yerleşeyim mi diyecek. Yok öyle bir zorunluluk
Hep ihtimaller kötü olasılıklar üzerinden düşünüyorsunuz. Nereye vermiyor karşılamıyor kreş-okul masraflarını? Devlet ne nafaka belirlediyse ödeyecek. Siz neden her şeyi kişilerin insiyatifindeymiş gib algılıyorsunuz ki? Avukatsız mı boşandınız, nafaka belirlenmedi mi çocuğunuz için, inşallah gereksiz gurur yapıp hiç bir şey istemiyorum demediniz.Peki biz ordayken başka biriyle evlenip çoluğa çocuğa karışıp kızımı dışlasaydı kızım için nasıl olurdu yanlış anlamayın bunlar hep kafamda kendime sorup cevapladığım şeyler o yüzden sizede soruyorum. O zaman kızım kendini nasıl hissederdi ? Sonuçta hiç bir eski eş çocuğu için gel yavrum senin okul masraflarını ben karşılayayım seni kreşe ben göndereyim demiyor istisnalar vardır tabi kızım ileride eski eşimin kendi ailesi için yaptıklarını görünce üzülmeyecekmiydi olurda olursa yaparsa bence bu saatten sonra evlenirse daha iyi bir eş olmak ister daha iyi bir aile kurar sağlam çünkü bir kere evlendi ayrıldı aynı damgayı yemek istemez ben nasıl hissederdim bunları görünce
Dertleri etrafa oğullarının aldatmadığını kanıtlamak değil ki, oğulları bi karıya diş geçiremedi demesinler.
3000 tl nafaka verdi mahkeme sadece 3000 maalesef ülke şartlarında kadınlar boşanınca çocuğuda olsa haklıda olsa 3000 tl nafakayı hakediyor ve sonra kalkıp ben babalık yaptım diyebiliyorlar 3000 tl ile ne babalığıHep ihtimaller kötü olasılıklar üzerinden düşünüyorsunuz. Nereye vermiyor karşılamıyor kreş-okul masraflarını? Devlet ne nafaka belirlediyse ödeyecek. Siz neden her şeyi kişilerin insiyatifindeymiş gib algılıyorsunuz ki? Avukatsız mı boşandınız, nafaka belirlenmedi mi çocuğunuz için, inşallah gereksiz gurur yapıp hiç bir şey istemiyorum demediniz.
Gelecekte çocuğunuzun üzülüp üzülmemesi, sağlıklı bir çocukluk geçirmesi ikinizin elinde. Evlenebilir başka çocukları olabilir hatta sizin için de geçerli bu. Aynı evde yaşamıyorlar diye baba-kız sayılmıyorlar mı? Herkes boşanabilir, bu imkansız, kanun dışı, asla olmaz falan değil. Önemli olan her iki ebeveynin de çabasıyla çocuğa travma yaşatmamak. Biz ayrıldık ama seni çok seviyoruz hep annen baban olarak yanında olacağız, hatta özel günlerinde beraber olacağız vs çocuğunuzu böyle alıştırabilirsiniz. Bebekler görmeyince unutuyorlar, benim eşim iş gereği 2 ay yurt dışına gitti, geldiğinde kızım dudak büzdü ağladı gitmek istemedi babasına. Bunu yaşamasam aman nolucak niye unutsun babasını derdim.
Yok zemheri eski eşin olduğu yer memleketiymiş. Kendi yazmış göremesin çocuğu diye buraya geldim diye. Yoksa tabi ki Kendi hayatını kurmak için neresi doğruysa oraya gitsin. Çocuğu göremesin diye yazdığı için o yorumu yaptım bunlara gerek yok bence. Aldatan koca belki benim düşmanım ama çocuğumun değil.Uzaklara değil memleketine gitmiştir kadın. Çocuğunu göremesin diye de yapmamış. Adamın başını mı bekleyecekti, hatta kapısına falan da götürseydi al bebeğimizi gör, diye. Adam boşanmaya zemin hazırlarken düşünmedi de kadın babasından uzak büyümesin buraya yerleşeyim mi diyecek. Yok öyle bir zorunluluk
O anda o duygularla ikimizide haketmediğini düşündüm kızı çok umrunda olsaydı böyle bir şeyi benim asla affetmeyeceğimi bilirdi ama şimdi belki bu konuda çok uzağa gitmek mantıklı olmadı diyebilirim ama ne yapıcam bilmiyorumYok zemheri eski eşin olduğu yer memleketiymiş. Kendi yazmış göremesin çocuğu diye buraya geldim diye. Yoksa tabi ki Kendi hayatını kurmak için neresi doğruysa oraya gitsin. Çocuğu göremesin diye yazdığı için o yorumu yaptım bunlara gerek yok bence. Aldatan koca belki benim düşmanım ama çocuğumun değil.
Yani bulunduğun yerde mutluysan unutmanı kolaylaştıracaksa orda kal. Ben tamamen çocuğu görmesin diye geldim yazdığın kısım için yorum yaptım. Sonuçta yakın olsanız çocuğun sorumluluğunu da daha çok alırdı diye düşünüyorum. Ama Önemli olan senin maddi manevi nerede hayatını daha iyi yaşadığın.O anda o duygularla ikimizide haketmediğini düşündüm kızı çok umrunda olsaydı böyle bir şeyi benim asla affetmeyeceğimi bilirdi ama şimdi belki bu konuda çok uzağa gitmek mantıklı olmadı diyebilirim ama ne yapıcam bilmiyorum
Henüz çok yeni olduğu için mutluda hissetmiyorum öyle boşluktayım sankiYani bulunduğun yerde mutluysan unutmanı kolaylaştıracaksa orda kal. Ben tamamen çocuğu görmesin diye geldim yazdığın kısım için yorum yaptım. Sonuçta yakın olsanız çocuğun sorumluluğunu da daha çok alırdı diye düşünüyorum. Ama Önemli olan senin maddi manevi nerede hayatını daha iyi yaşadığın.
Geçecek hepsi, yalnız sen barışmayı düşünme sakın, büyüdüğü zaman kızın bunu duyarsa kendini çok kötü hisseder çünkü senin barışarak mutlu olmayacağın ortadaHenüz çok yeni olduğu için mutluda hissetmiyorum öyle boşluktayım sanki
Bence herşey çok hızlı olmuş bu sebepten boşlukta gibisiniz. Bu durumda en iyi ilaç zaman.Henüz çok yeni olduğu için mutluda hissetmiyorum öyle boşluktayım sanki
Çok normal insan çalıştığı iş yerine iş arkadaşlarına bile alışıyor. Evin değişti düzenin değişti hayatın değişti. Bu eşine olan sevgi değil eski düzenini hayatını aramak alışkanlıkları bırakmanın sıkıntısı. Geçecek Bi kere cesaretli olmuşsun geri adım atma.Henüz çok yeni olduğu için mutluda hissetmiyorum öyle boşluktayım sanki
sizin durumda çocuk zaten babasını istemez, sık göreceği birisi olacak ki aklında iyice yer etsin. siz de güzelce yaşarsanız babasını falan istemez rahat olun. siz kızınızı mutlu edin yeter,zaten kocanızın da öyle bir niyeti yoktur, ailesi aklına sokarsa bilemem ama 7 yıla tekrar evlenir aldatır o, siz rahat olun.7 yaşında dava açtı şuan 11 yaşında çocuğu aldı pedagoglar evlere gitti çocukla görüştü çocuk babamda kalmak istiyorum dedi olay bitti avukatıda en yakın arkadaşım kuzeniminde arkadaşı iyide bir avukat kızda meslek sahibi adam çalısmıyor inanın o gerizekalı hakim verdi cocugu hiç düşünmeden dava kapandı bu sadece 1 ay önce oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?