Boşandım

Allah korusun böyle bir şey yaşamak istemem hele 2-3 yıl sonra hiç istemem ben en azından gözümle görmedim yattığını ama eminim mesajlarda belli konusmalarda bu yetti yani

Siz öyle sanın, erkeğin elinin kiri olur, kadını iyi ki afişe etmemişsiniz, belli ki adamı eninde sonunda affedeceksiniz, hikayede yasak aşk yaşayan iki kişi, erkek olan elini yıkayıp geçti, kadın olan kolay kurtulamaz damgalanmaktan.

Kadın inanın zerre umrumda değil çocuğu olmasaydı bir sn düşünmezdim öyle bir rezil ederdimki

Kadın inanın zerre umrumda değil çocuğu olmasaydı bir sn düşünmezdim öyle bir rezil ederdimki
Eski eşimin akrabasının başına gelmişti bence affetsin demiştim kadın aldatmıstı ortada iki çocuk vardı kadın gidince ev bomboş kaldı adam yıkıldı görükçe içimden keşke affetse falan dedim çok pişmanım veya affetmesin demekte aynı şekilde böyle bir şey başına gelmeden ne hissedip nasıl yorum yapmak gerektiğinide bazen bilmiyoruz yorum yapmak yaşamayana çok basit affet demek ama affet demekte aslında kadını değersizleştirmek olan hep çocuklara oluyor

Gururunuzla bosanmissiniz tebrik ederim de neden barisasiniz ? Aileniz arkanizda ne guzel ne gerek var aldatan kocayla ayni evi paylasmaya ?? Bosanmissiniz ne diye konusuyosunuz

geri dönersen eğer dönüşmüş olarak döneceksin her yaptığından bi anlam çıkarmalar şüpheler telefon karıştırmalar kuşku paranoyak düşünceler bu sfeer o koşarak uzaklaşacak sindiremeyeceksin çünkü sana yapılanları duygular değişmiyor resmen dönüşüyor

Birde dönersem sonuçta eve gurursuz olarak dönmüş olucam bunuda hiç bir şey değiştirmeyecek

Çocuk kendini de paralasa dava bitene kadar annede kalması yasal haktı. Ne diyeceğimi bilemedim ama bahsettiğiniz şey gayet istisna, çocuk 7 yaşına gelsin de baba velayet davası açarsa o zaman düşünürsünüz barışmayı, şimdiden o zamanın yasını tutmayın. Bütük ihtimalle öyle bir şey olmayacak çünkü

Avukatta öyle diyor çok şaşırdı vermelerine kaç saatlik yoldan sadece dava için geldiler üstelik 3 sene ve babaya verilince şaştık hepimiz dava yine aynı yerde muhtemel aynı hakimle açılacak umarım 7 yıla evlenmiş ve cocuklu olur belki biraz empati yapabilir daha sağlıklı düşünebilir

Sahsen aldatma olayini "bir kere hatacik" olarak görmüyorum. Ailesi öyle demeye calisiyor ya. Yatak olayina gelene kadar tanisiyorsun, numarani veriyorsun, gizli görüsüyorsun, gizli bulusuyorsun ve sonuna yatagi girip bu aldatmayi sürdürüyorsun. Yani sizi bir kere aldatmadi. Tüm o sizi ve bebeginizi yok sayan kararlari basli basina bir aldatma zaten. Bu aldatma olaylari "oh pardon ayagim kaydi icine düstüm" olayi degil ki. Hep "ne olmus bir kere aldarmissa" ya getirenler de hep yiyenin tarafindan veya sorumluluk almaya korkanlardan geliyor. Esiniz sizin baska bir erkekle yatakta görüntülerinizi yakalasa ailesi o sözleri söylermiydi, yoksa "Acil dna testi isteyip boşa bu o**" mu derdi?! Coktan baska gelin adayi bakarlardi.Yani orda bir dursunlar.
Ihaneti affeden kadinlar var, ama ondan sonra huzurlari da olmuyor, cünkü artik güven duygusu gitmis oluyor. Benim psikolojim ne olucak öyle bir durumda? Sirf es dedigim kisi na sahip cikamadigi icin? Hadi ordan millete. Cocugunu aldatirken düsünmeyen herif simdi duygu sömürüsü yapamaz

O kadın için de "Kadın özür diledi daha naaapsın?" diyen bir aile olduğu gün siz de düşünürsünüz.

Aynen öyle neye inandı neye düştü umrumdada değil kızım olduğu için çok şanslı hissediyorum ama tek endişem bu olaylar onu etkilemesin çünkü kimse onu benden daha çok düşünemez ben babasınınkötülemem ama onların annen bizi ayırdı diyeceğine eminim

Ona rol model olacaksınız siz. Onu çatır çatır aldatan birini devamlı affetmesine dayanabilir misiniz?

O aldatılan adam bile yazdı affet çok pişmanmış diye bende sen affedersen ben aynı gün eve gelirim dedim bir şey diyemedi
Erkek milleti budur, kendi yapınca hiç sıkıntı yok, kendine yapılınca wowowo, gelsin depresyonlar gitsin sinir krizleri.

Ona rol model olacaksınız siz. Onu çatır çatır aldatan birini devamlı affetmesine dayanabilir misiniz?
Devamlı mııı ? Bir kere bile istemem inşallah gücüm yeterse böyle bir şey yaşadığında onun dönebileceği ayrı bi hayat vermek için çabalayacağım kendi kararını kendisi versin ama hiç bir zaman istemem heralde ilerde böyle bir şey yaşarsam bu olayların travması olarak damadımı öldürebilirim

Ne güzel dik duruş sergileyip boşanmışsınız işte daha ne kafanızı karıştırmasına izin veriyorsunuz.
Sizinle bu şekilde duygusal konuşup zayıf noktanızdan vurmasına izin vermeyin.
Çocuğu bahane etmeyin lütfen.Bu tip adamlar zaten en geç bir kaç yıla birini bulup evlenir çocuk ayağına bağ olsun istemez.
Sakın geri dönmek gibi bir hata yapmayın daha kötü şeyler yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…