- 12 Eylül 2023
- 36
- 26
- 8
- 32
- Konu Sahibi tepetaklak22
-
Bı tanidigim spor hocasiydi yanında calisan ile karısını aldatmış ve bebekleri daha kirkini çıkarmadan boşanmışlardi. Adam o kızla gününü gün etti 2 3yil takıldi kız artık evlenmek isteyince kızdan ayrıldı daha sonra tekrar eski karısı ile baristi kadın iki çocuğu vardı ve çocukları babasını istiyordu şuan tekrar evliler mutlu gözüküyorlar tabi ama kadının içinde kopan fırtınaları kimse bilemez Allah kimsenin başına vermesin zor bı durum ama aldatılmak birde yatakta fotoğraflar görmek inaninki kolay sineye cekilcek. Bİse değil her an aklının köşesinde o
Allah korusun böyle bir şey yaşamak istemem hele 2-3 yıl sonra hiç istemem ben en azından gözümle görmedim yattığını ama eminim mesajlarda belli konusmalarda bu yetti yaniBı tanidigim spor hocasiydi yanında calisan ile karısını aldatmış ve bebekleri daha kirkini çıkarmadan boşanmışlardi. Adam o kızla gününü gün etti 2 3yil takıldi kız artık evlenmek isteyince kızdan ayrıldı daha sonra tekrar eski karısı ile baristi kadın iki çocuğu vardı ve çocukları babasını istiyordu şuan tekrar evliler mutlu gözüküyorlar tabi ama kadının içinde kopan fırtınaları kimse bilemez Allah kimsenin başına vermesin zor bı durum ama aldatılmak birde yatakta fotoğraflar görmek inaninki kolay sineye cekilcek. Bİse değil her an aklının köşesinde o durum kalcak.
Siz öyle sanın, erkeğin elinin kiri olur, kadını iyi ki afişe etmemişsiniz, belli ki adamı eninde sonunda affedeceksiniz, hikayede yasak aşk yaşayan iki kişi, erkek olan elini yıkayıp geçti, kadın olan kolay kurtulamaz damgalanmaktan.Bende onunmemleketinde rezil ettim merak etmeyin kızlarama onlar yine kız evi terketti gitti sebepsiz demişler bende gazımı alamadım fotograf attım herkeese konusmanın sadece kadının kocasına söylemedim onun cocugu var cocuğu düşündüm annesi için kötü düşünmesini istemem
Kadın inanın zerre umrumda değil çocuğu olmasaydı bir sn düşünmezdim öyle bir rezil ederdimkiSiz öyle sanın, erkeğin elinin kiri olur, kadını iyi ki afişe etmemişsiniz, belli ki adamı eninde sonunda affedeceksiniz, hikayede yasak aşk yaşayan iki kişi, erkek olan elini yıkayıp geçti, kadın olan kolay kurtulamaz damgalanmaktan.
Eski eşimin akrabasının başına gelmişti bence affetsin demiştim kadın aldatmıstı ortada iki çocuk vardı kadın gidince ev bomboş kaldı adam yıkıldı görükçe içimden keşke affetse falan dedim çok pişmanım veya affetmesin demekte aynı şekilde böyle bir şey başına gelmeden ne hissedip nasıl yorum yapmak gerektiğinide bazen bilmiyoruz yorum yapmak yaşamayana çok basit affet demek ama affet demekte aslında kadını değersizleştirmek olan hep çocuklara oluyorKadın inanın zerre umrumda değil çocuğu olmasaydı bir sn düşünmezdim öyle bir rezil ederdimki
geri dönersen eğer dönüşmüş olarak döneceksin her yaptığından bi anlam çıkarmalar şüpheler telefon karıştırmalar kuşku paranoyak düşünceler bu sfeer o koşarak uzaklaşacak sindiremeyeceksin çünkü sana yapılanları duygular değişmiyor resmen dönüşüyorBarışsanız bile o evde huzurla yaşayamazsınız yani.hiçbir kadın yapamaz bence bunu. Her kavga ettiğinizde yüzüne bunu vuracaksınız. Sonuç; ayrı ayrı anne ve babasıyla görüşüp ikisini de aynı derecr seven bir çocuğunuz olabilecekken sürekli olarak kavgayla büyüyen ve bu evliliğin zorunlu sebebi olarsk göreceğiniz bir çocuğunuz olacakİyi larar vermeniz lazım. Bana kalırsa çocuk için sağlıklı olan ayrı kslmsnız.
Birde dönersem sonuçta eve gurursuz olarak dönmüş olucam bunuda hiç bir şey değiştirmeyecekgeri dönersen eğer dönüşmüş olarak döneceksin her yaptığından bi anlam çıkarmalar şüpheler telefon karıştırmalar kuşku paranoyak düşünceler bu sfeer o koşarak uzaklaşacak sindiremeyeceksin çünkü sana yapılanları duygular değişmiyor resmen dönüşüyor
devam edecek yaptıklarına katlanıyorsun çünkü bile bile lades diyorsun adama bu ona cesaret verir kendine bunu yapmaBirde dönersem sonuçta eve gurursuz olarak dönmüş olucam bunuda hiç bir şey değiştirmeyecek
Çocuk kendini de paralasa dava bitene kadar annede kalması yasal haktı. Ne diyeceğimi bilemedim ama bahsettiğiniz şey gayet istisna, çocuk 7 yaşına gelsin de baba velayet davası açarsa o zaman düşünürsünüz barışmayı, şimdiden o zamanın yasını tutmayın. Bütük ihtimalle öyle bir şey olmayacak çünküÇocuğu kaçırdı polisle almaya gittiğindede çocuk gelmek istemedi çünkü orda ona kimse özel ders tutmuyor oku demiyor başı boş geziyor bende cocuk olsam bende dönmezdim 7-8 yas bence hala oyun cağı cocukta bu rahatlığa alıştı şuan telefon elinde ve annesine sende gel burda yaşa diyor
Avukatta öyle diyor çok şaşırdı vermelerine kaç saatlik yoldan sadece dava için geldiler üstelik 3 sene ve babaya verilince şaştık hepimiz dava yine aynı yerde muhtemel aynı hakimle açılacak umarım 7 yıla evlenmiş ve cocuklu olur belki biraz empati yapabilir daha sağlıklı düşünebilirÇocuk kendini de paralasa dava bitene kadar annede kalması yasal haktı. Ne diyeceğimi bilemedim ama bahsettiğiniz şey gayet istisna, çocuk 7 yaşına gelsin de baba velayet davası açarsa o zaman düşünürsünüz barışmayı, şimdiden o zamanın yasını tutmayın. Bütük ihtimalle öyle bir şey olmayacak çünkü
Çünkü maddi gücüm yoktu. Ailemin de maddi gücü yoktu. Çocuklarım küçüktü. Biri yeni doğmuştu daha. Aileler araya girdi. Klasik şeyler işte.Sonrasında çalıştım atandım ve aileme bile fikrini sormadan boşandım.Neden şans verdin peki ?
Evet 11 aylık başlatmıştım ben çok şükür herşey yolundaKonuyla alakasız ama 2,5 yaşındaki kreşe mi gidiyor benim de 2 çocuğum var küçüğü 2 yaşında boşanıyorum annem bakıyor ama bu ara kreşe versem mi diye düşünüyorum
O kadın için de "Kadın özür diledi daha naaapsın?" diyen bir aile olduğu gün siz de düşünürsünüz.Eski eşimin akrabasının başına gelmişti bence affetsin demiştim kadın aldatmıstı ortada iki çocuk vardı kadın gidince ev bomboş kaldı adam yıkıldı görükçe içimden keşke affetse falan dedim çok pişmanım veya affetmesin demekte aynı şekilde böyle bir şey başına gelmeden ne hissedip nasıl yorum yapmak gerektiğinide bazen bilmiyoruz yorum yapmak yaşamayana çok basit affet demek ama affet demekte aslında kadını değersizleştirmek olan hep çocuklara oluyor
Aynen öyle neye inandı neye düştü umrumdada değil kızım olduğu için çok şanslı hissediyorum ama tek endişem bu olaylar onu etkilemesin çünkü kimse onu benden daha çok düşünemez ben babasınınkötülemem ama onların annen bizi ayırdı diyeceğine eminimSahsen aldatma olayini "bir kere hatacik" olarak görmüyorum. Ailesi öyle demeye calisiyor ya. Yatak olayina gelene kadar tanisiyorsun, numarani veriyorsun, gizli görüsüyorsun, gizli bulusuyorsun ve sonuna yatagi girip bu aldatmayi sürdürüyorsun. Yani sizi bir kere aldatmadi. Tüm o sizi ve bebeginizi yok sayan kararlari basli basina bir aldatma zaten. Bu aldatma olaylari "oh pardon ayagim kaydi icine düstüm" olayi degil ki. Hep "ne olmus bir kere aldarmissa" ya getirenler de hepyiyenin tarafindan veya sorumluluk almaya korkanlardan geliyor. Esiniz sizin baska bir erkekle yatakta görüntülerinizi yakalasa ailesi o sözleri söylermiydi, yoksa "Acil dna testi isteyip boşa bu o**" mu derdi?! Coktan baska gelin adayi bakarlardi.Yani orda bir dursunlar.
Ihaneti affeden kadinlar var, ama ondan sonra huzurlari da olmuyor, cünkü artik güven duygusu gitmis oluyor. Benim psikolojim ne olucak öyle bir durumda? Sirf es dedigim kisina sahip cikamadigi icin? Hadi ordan millete. Cocugunu aldatirken düsünmeyen herif simdi duygu sömürüsü yapamaz
Ona rol model olacaksınız siz. Onu çatır çatır aldatan birini devamlı affetmesine dayanabilir misiniz?Aynen öyle neye inandı neye düştü umrumdada değil kızım olduğu için çok şanslı hissediyorum ama tek endişem bu olaylar onu etkilemesin çünkü kimse onu benden daha çok düşünemez ben babasınınkötülemem ama onların annen bizi ayırdı diyeceğine eminim
Erkek milleti budur, kendi yapınca hiç sıkıntı yok, kendine yapılınca wowowo, gelsin depresyonlar gitsin sinir krizleri.O aldatılan adam bile yazdı affet çok pişmanmış diye bende sen affedersen ben aynı gün eve gelirim dedim bir şey diyemedi
Devamlı mııı ? Bir kere bile istemem inşallah gücüm yeterse böyle bir şey yaşadığında onun dönebileceği ayrı bi hayat vermek için çabalayacağım kendi kararını kendisi versin ama hiç bir zaman istemem heralde ilerde böyle bir şey yaşarsam bu olayların travması olarak damadımı öldürebilirimOna rol model olacaksınız siz. Onu çatır çatır aldatan birini devamlı affetmesine dayanabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?