Boşandım

Düşünmüyorum düşünmek istemiyorum engelledim her yerden ama o bir yolunu bulup instadan falan başkalarından yazıyor kızım için konusucam deyip hep konuyu barışmaya getiriyor eskiden yapmadığı yapmak istemediği her şeyi yapacagından bahsediyor sadece gülüyorum artık kızı için bile görüştürmüyorım telefonda sonucta kız bir yasında isterse ben burdayım iki haftada bir gelsin görsün

Bu arada ben sordum aynı şeyi ben yapmış olsaydım ya da sadece telefonla görüştüğümü duysaydın beni affedermiydin diyorum affetmezdim ama sen büyüklük yap ne dersen de ne olur affet diyor kendinin kab edemeyeceği şeyi insan nasıl karşısından bekler bu bence bencilliktir

Aileden görmek çok farklı oluyor, temiz bir aile hayatın varsa öyle az buçuk abukluğa gelemiyorsun zaten, kabul ettiremiyor sana kolay kolay kimse. Erkeklerin meşhur lafı var mesela "Babanın evinde ... gördüğün mü vardı, ananın evinde de her gün ... yapıyodun de mi?" diye. En ufak sıkışsalar edecekleri fiks laflardan biri. Hele de sende karşılığı olduğunu bilirlerse tamam o iş.

Bazen düşünüyorum empati yapmaya çalışıyorum böyle bir gaflete düşmüş olsaydım ne yaşadıysamda bu olaya girmiş olsaydım ve karım duysaydı ne yapardım diye öncelikle karıma laf söyletmezdim çünkü hata büsbütün benim karşı tarafa özür dilemek affet demekle çözülebilecek bir şeyin olmadığını bilirdim ama ne yapardım ne ederdim bilmiyorum iyi ki böyle karaktersiz değilim

Büyüklük hiç iyi bişey değil, sorumluluk hep sende olacak, ben senin şımarık çocuğun olacam demek bu. Büyüklük iyi bişey olsa kimseye yedirmezler.

Ingliz kralice elizabethin mesur "Memories may vary" diye bir sözü var. Onlar kiziniza öyle aktarmaya calisabilir, ama zamani gelince yasina uygun neden ayrildiginizi anlatirsiniz. Zaten davaniz da kanitlar bunu. Ben de yuvalarin yikilmasini istemem, ama burda hata sizin degil, cilesini neden siz cekeceksiniz ki. Kadinlara cile cekmeyi büyük erdemlik gibi sattilar hep, ama kimse sonunda gelip sana "aferim hayatinin icine ettim, al sana madalyan" diye birsey takmiyor. Siz yasadiklarinizla kaliyorsunuz. Herkes eve gidip kapisini kapatiyor. Esinizin ailesi de sadece ayibini örtmek derdinde.

Evet beni geri getirip aldatma yok deme peşindeler

Bunun altinda ne yatiyor biliyormusunuz. Üniversitede bir türk cocuk demisti: "Kadin ve erkeklerin arasindaki fark basit. Erkekler s***, kadinlar s**lir". Onlara göre onlar 100 kadinla yatsa problem yok. Ama kadin baskasiyla yatsa kullanilmis oluyor ve bunu egolarina yediremezler tabi kendileri aynisini yapmis olsa bile. Hastalikli kafalar ama bunlar böyle düz kafasiz.

Boşanmak zor bir olay.
Haklı olarak boşandığında bile "Neden bunlar benim başıma geldi" diye düşünüp, illa ki üzülür insan bir süre sonra.
Hele çocukla boşanmak çok daha zor.
Siz bunu kısa zamanda yapabilmişsiniz ve umarım geri dönmezsiniz.
Erkeklerin çoğu boşanmaların ilk zamanlarında çocuğu almak ile tehdit ederler. Birkaç yıl sonra çocuğu bile doğru düzgün görmeye gelmezler. ( tabi çok üzücü bir durum).Çocuğu alır diye korkmayın bu yüzden.
Çocuğu anne - baba bir arada olmadan büyütmekten korkuyor olabilirsiniz. Buna bir şey diyemeyeceğim.
Şimdi siz geri dönerseniz, ilerde yine aldatılacaksınız çok büyük ihtimalle. Ve o zaman aileniz, çevreniz "eee biz sana demiştik" diyecekler. Aynı cesareti nasıl bulursunuz bilmiyorum.
Hani barışma gibi bir niyetiniz vardıysa, keşke hiç o resimleri görmemiş gibi yapsaydınız, telefonunu karıştırmasaydınız vs. Şimdi tüm bu olanlara rağmen barışırsanız, hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Seni suclayan ailesine bi sor bakalim, ogullarini suclamak akillarina gelmemis mi.
Bir kere aldatan bir daha aldatir

Herifi boşamışsın eş ailesi ile de çocuk harici görüşmene gerek yok bile bence. Erkek aileleri çocuklarını paklamaya yer arıyor zaten.

Doğru karar verip uygulamışsınız, kafanızı karıştırmasına fırsat vermeyin, kararınızdan dönmeyin

Ya ileride benden almaya kalkarsa kızımı
Nereye alıyor kızını hiç Bi hakim çocuğu anneden almaz. Ne güzel cesaret etmiş başarmışsın geri dönme. Aldatılmayı sindirebilecek olsan 2 Yıllık evliliği 11 aylık bebekle bitiremezdin. Affetmek için bahaneler arardın. Zamanla alışacaksın iyi ki diyeceksin şuan zorlanman kafanın karışması normal düzenin bozuldu hayatın değişti sonuçta.

Öyle mi oluyor bilmiyorum ama niye 7 yaşına kadar büyüttüğün çocuk hafta 1 gördüğü babasını tercih etsin ki? 7 yaşındaki çocuğun anne yerine maddiyatı seçeceğine inanmıyorum. Ama ben senin yaptığını da yapmazdım. Aldattıysa aldattı o ikimizin arasında çocuğu görmesin diye uzaklara gitmek falan. Aksine babasıyla sürekli görüşsün isterdim çocuğun iyiliği için. Böyle inatlaşmalar çok yanlış geliyor ortada çocuk varken en ılımlı şekilde boşanılmalı gibi.

Gitmeseydim iyi olamazdım sadece evi terketmiş olurdum burda kimse beni tanımıyor daha iyi hissediyorum ama memleketimi çok özledim tabiki hiç bir yer oranın yerini tutmaz orda kalsam daha kötü olurdu benim için ona iyi olurdı gelirdi istediği zaman görürdü ne masraf yapardı ne bir şey şimdi en azından görmek için para harcaması gerekiyor kızım için diyorsa gelsin görsün işte

Dönmem için midemi ve beynimi aldırmam gerekir
Bana kızdınız ama gerçekleri de gördünüz. Erkekler asla yakalanmadan önce pişman olmazlar. Ben sana, aileme böyle bir şey yaptım affet demezler. Yalnız boşandıktan sonra kızımı görmemesi için 13 saat uzağa taşındım demenizi yanlış buldum. Siz boşandınız çocuğunuz değil, babasıyla aranızda geçeni çocuğunuza yansıtmak doğru olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…