Boşandımmmmm..........

cnm senin için yeni başlangıç ve gördüğüm kadarıyla artık eskisi gibi değilsin daha güçlüsün ve hep böyle ol diyorum bol mutlu başarılı günler diliyorum sana

Canım eski konularımabaktığımda ne duygular yaşamışım Az gözyaşı dökmedim.Ama şimdi inan hiçbişey hissetmiyorum.Bitti gitti.Ama Allahım inş onu bin pişman eder.Ama sanmıyorum aslında pişman olacağını pişman olacak adam 1 yıl oldu çoktan olurdu.Yanlış anlaşılmasın pişman olsun derken barışma umudu değil benimki.Sadece pişman olsun işteee :):):)

hayırlı olsun artık geçmişi unut ve önüne bak. o 20 bin lirayı iyi koymuş mahkeme keh keh keh

yeni hayatında başarı mutluluk eksik olmasın inşallah. kurtulmana çok sevindim tazminatı da çatır çatır al ohhh helali hoş olsun :))))

yeni hayatında başarı mutluluk eksik olmasın inşallah. kurtulmana çok sevindim tazminatı da çatır çatır al ohhh helali hoş olsun :))))

Canım çok tşk ederim....Onun parasında değildim ama birşeylerinde bedeli olmalı diye düşündüm ....

Geçmiş olsun diyeyim o zaman. Yeni hayatınızın hep mutluluk getirmesini, hep iyi insanlarla karşılaşmanızı dilerim.

Kızlar iyi ki varsınız...desteğiniz için sonsuz tşk...sizleri çokk seviyorum :):):)

koymuştur tabii dert olmuştur içine

öyle kolaymı canım insanların hayalleriyle, umutlarıyla oynamak neler yaşadım ben bu 1 senede... O naptı heryerde gezip dedikodumu yaptı...şimdi gülme sırası bende ...

öyle kolaymı canım insanların hayalleriyle, umutlarıyla oynamak neler yaşadım ben bu 1 senede... O naptı heryerde gezip dedikodumu yaptı...şimdi gülme sırası bende ...

daha dur bu dünyada 20 binle yırttığını zannederse yanılır daha hem bu dünyada hem de diğer tarafta yanına kalacak mı sanıyosun ? ateş onu çağırıyorrr

boşver artık hatırlamamaya çalış 20 bine de bi araba al gez fıldır fıldır ohh ananın ak sütü gibi helal mutluluklar dilerim bundan sonraki hayatında

önceki konularını bilmiyorum ama evliliğin sana mutluluk vermemiş ki şimdi boşandığın için böyle mutlusun.
hayırlı olsun. dilerim hep mutlu olursun.

sabreden derviş muradına ermiş :)

ALLAH'ım sizi büyük bir imtihanla sınamış ve o 1 yıllık süreçtee çok şey yaşatmışş

ama selamete kavuşmuşsunuz
dilerim rabbimden çoookk ama çooook mutlu olursunuz..

özgürlüğün tadını çıkar

ALLAH'ıma hamd olsun kii hemcimsin olarakk cok sevındım senın bu denli mutlu olmana

.........

inşallah benim durumunda düzelirrr...ayrılmak konusu bana çok koyuyor ama geçinemediğiniz bir insanlada ömür geçmiyorr

tek dileğim düzelir inşallah ama hiç umudum yokk

........

RABBİM herzaman hakkımızda hayırlısını versinn..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…