Boşandımmmmm..........

YENI YASAMINNNN insallahhh tummm guzelliklerii sana getirsin arkadasimmmm ise giriyo olman senin adina cok guzellll yeni yasaminla herseyini yenile spora yazil kafani olumsuz dusundurecek herseyden uzak dur
Allah yolunu acik etsin insallah yeni yasaminda hep mutlu ol..veee guclu olll..
seni hic tanimiyorum ama bunlari yazmak icimden geldi nedense .....
hiccbi zaman arkayada bakmaa unutmak arkaya bakarak yolunda yurursen onundeki taslara takilir dusersnn hep onune bakkkkk ileriyeee yeni umutlara ve mutluluklara ..
mutlu ol mutlu kal .....

cnm çok sevindim bundan sonra herşey daha güzel olacak konuştuklarımızı hatırla

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞLHH yepyeni bir yaşam seni bekliyor iyi değerlendir

adımlarını dikkatli at benden sana tavsiye

kız vallahi çok büyük sürpriz oldu bana.bu kadar zaman boşuna dümen çevirmişler demek ki..karar açıklanınca yüzlerini görmek isterdim hemşom..

inşallah böylece çevreye de rezil kepaze olurlar..kaynanan artık kahkaha dolu facebook profil fotoları koyar mı bakalım:)

güzel haberler arka arkaya...hadi Allah yolunu açık etsin:)

Geçmiş olsunYeni bir hayat var önünde..
Bundan sonrası emin ol çok daha güzel olacak.
Kafanı toparlayıp,yenilenmiş olarak döneceksin hayata..
Kulübümüze hoşgeldin(bkk)

ohhh hayırlı olsun canım darısı başıma her şeyin bedeli var yok öle yağma şimdi hayatında yeni bi dönem başlıo inş sana değer veren insanlarla karşılaşırsın

Canım ben zaten 1 yıldır ailemleydim.Ve bu 1 yıllık süre zarfında ne kendisi nede ailesi 1 kere bile aramadılar.Sadece bir boşlukta hissediyorum kendimi.Ama inan gözümden tek damla yaş süzülmedi.

ağır şeyler yaşadıktan sonra garip bir boşluk dışından fazlası gelmez canım çünkü sevgiyide silebiliyor yaşananlar, emektir sevgiyi genç tutan, yaşatan, sonuçta o emek olmayınca yerine kabalık ve haksızlık birsürü şey geçince yavaşça silinir geçer zaten. hayırlısı olsun cnm gözün aydın

konularını biliyorum canım tazminat aldığına sevindim
hayatında yeni bir sayfa açıldı mutluluk ve sağlık diliyorum senin için

çok çok geçmiş olsun canım ve size hem üzüldüm yaşadıklarınız için, hemde çok sevindim kurtulmuşunuz böyle bir ömür geçermi hiç anlayış olmadan ,saygı olmadan ,sabır olmadan
rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün bundan sonra mutlu ve güzel bi aşk yaşayacagınız kişi çıkarsın inş

Tüm dertlerin,acıların,bir adamla beraberken yaşadığın iki kişilik yalnızlığın bitti gözünaydın tatlım....... yolun,bahtın açık olsun..

Umarim bundan sonra hersey daha güzel olur ve mutlu olursunuz.

Acizane bir kac tavsiyem olacak.
Lütfen bir süre kendinizi dinleyin ve en az bir sene yakin bir iliski yasamayin.
Cogu kadinin yaptigi en yaygin hatalardan biri bosanmanin verdigi boslugu baska
biriyle doldurmaya calismaktir. Buda daha büyük hatalar yapmalarina sebebiyet verir.
Suan mutlusunuz, ama bir kac hafta sonra farkli bir ruh haline girebilirsiniz,
lütfen bu süreci daha kolay atlatmak icin psikologtan destek almaya cekinmeyin.
Kendinizi bol bol simartin :)

Allah yolunuzu acik etsin.

canım hatırladım seni konuşmuştuk hakkında hayırlısı olsun tazminatta almışsın iyi olmuş artık yeni hayatlarımızda çok mutlu oluruz inşallah.

Yeni bir sayfa acmana, ve bu kadar sevincli olmana cok sevindim canim..
Bundan sonra herseyin hayirlisi olsun senin icin, hersey gönlünce olsun :)

tatlım gunaydın
tazmınat alabılmene ve o adamdan kurtulmana cok sevındım
neler oldu mahkemede anlatsana

Evet o adam surat ifadesi nasıldı ? Kudurdu mu sinirden ?

Kayınvaliden şimdi ayılıp bayılıyordur teselli etsinler bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…