Benden boşanmayı çok istiyordu şimdi canı cehenneme....Ama eminim şuan beni yakalasa öldürür sırf tazminat kazandım diye
Kızlar bugün boşanma davamda son celsem görüldü ve boşandım...20.000 tazminat almaya hak kazandım ve aylık nafaka.Ama nafaka almayacağım çünkü işe giriyorum....1 yıldır neler yaşadım neler çektim ama bitti.Yaram belki kanamıyor ama kabuk bağladı.Umarım tüm boşanan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olur.......YENİ BİR SAYFA AÇTIM MERHABA :):):)
daha dur bu dünyada 20 binle yırttığını zannederse yanılır daha hem bu dünyada hem de diğer tarafta yanına kalacak mı sanıyosun ? ateş onu çağırıyorrr
boşver artık hatırlamamaya çalış 20 bine de bi araba al gez fıldır fıldır ohh ananın ak sütü gibi helal mutluluklar dilerim bundan sonraki hayatında
Konularını biliyorum canım :)) Nasıl bir oohhhh ! çektim bilemezsin..İyi olmuş o şeref yoksunu erkek müsvettesine..
Tazminat olayı epeyi koymuştur ona şimdi :)) İçimin yağları benim bile burada eridi kimbilir sen nasıl sevinmişsindir..
Çooook iyi olmuş ona çok :)) O parayı al güzel bir birikime at gitsin kalsın öylece :)
Yeni hayatında başarılar !
BULAMADIM,kurtulmuş olmana çok sevindim.
Umarım bundan sonrası senin için daha güzel olur.
Konularından biliyorum eski eşinin ve ailesinin para konusunda ki
hassasiyetlerini.Onlara çok iyi olmuştur.Şimdi senden aldıkları
altınlarla bulup buluşturup ödesinler bakalım.Oh olsun onlara.
kızımla aynı dönemde döndünüz babaevine....darısı kızımın başına ...çok sevindim inan kızımın olayı kadar derinden etkilemişti beni yorum yapmasamda sürekli takip ediyordum konunu...hayırlı olsun yavrum senin için... ailen için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?