Boşandımmmmm..........

Benden boşanmayı çok istiyordu şimdi canı cehenneme....Ama eminim şuan beni yakalasa öldürür sırf tazminat kazandım diye

BULAMADIM,kurtulmuş olmana çok sevindim.
Umarım bundan sonrası senin için daha güzel olur.
Konularından biliyorum eski eşinin ve ailesinin para konusunda ki
hassasiyetlerini.Onlara çok iyi olmuştur.Şimdi senden aldıkları
altınlarla bulup buluşturup ödesinler bakalım.Oh olsun onlara.

Konularını biliyorum canım :)) Nasıl bir oohhhh ! çektim bilemezsin..İyi olmuş o şeref yoksunu erkek müsvettesine..

Tazminat olayı epeyi koymuştur ona şimdi :)) İçimin yağları benim bile burada eridi kimbilir sen nasıl sevinmişsindir..

Çooook iyi olmuş ona çok :)) O parayı al güzel bir birikime at gitsin kalsın öylece :)

Yeni hayatında başarılar !

Hakkında hayırlısı olsun, umarım bundan sonra dilediğin gibi olur herşey..

Her şeyin hayırlısı valla.. Özellikle de insanın...Kendi yolunda mutlu ve huzurlu olmanı dilerim. Allah yolunu bahtını açık etsin..

Eski konularınızı bilmiyorum ama sizin bu kadar mutlu olmanıza çok sevindim. Bundan sonra rabbim hep güldürsün yüzünüzü. Hemen araba alın ve güzel bir tatil yapın :)

Bu gibi durumlarda ne denir, hangi sözleri söylemek doğrudur bilemedim, geçmiş olsun mu denir, Allah kurtarmış mı denir :44:

İnşaAllah hakkınızda hayırlısı olur, bundan sonra hayat size daha güzel davranır İnşaAllah.

hadi geçmiş olsun bundan sonra hakkında hep hayırlısı olsun arkadaşım özgürlüğün tadını çıkart:)

Çok teşekkür ederim canım benim İnsan boşandığına sevinirmi ama ben seviniyorum...Çünkü çok acılar çektim...Şimdi sıra onda...O parayı iyi değerlendireceğim kesin

Valla canım inşallah koymuştur 20.000 :) İnan okadar sevindim kii parayı kazanmaktan çok haklılığımın ispatlanması güzel oldu :) İyi dileklerin için çok tşk şekerim

Kızlar iyi dilekleriniz için sonsuz tşk iyiki varsınız...Hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum...Bu süreci atlatmama siz vesile oldunuz yoksa ben kafayı yerdim...Psikolojik destek almadan sizlerin sayesinde toparlandım.Siz en güzel desteği verdiniz bana çünkü...İyi ki varsınız...İnş bundan sonra burada mutluluğumla ilgili haberler yazarım... Hepinize sonsuz tşk ve kucak dolusu sevgiler...

tşk canım benim...Eve para konusunda çokk hassaslardı hatta almadığım altınlar için bile hırsız olmuştum...Şimdi altın parası kadar tazminat ödeyecekler hahahaha....

cnm konularını biliyorum senin için umarım hayırlısı budur iyi ki çocuğun yok..umrarım mutlu olursun...gülen yüzün hiç solmasın...

geçmiş olsun diyeyim canım İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun :)

bir şey merak ettim ben bu tazminatı ne için aldın? Dayak, aldatma vs. için mi ve nasıl ispatladın acaba. Bir de tazminatın dışında evlendikten sonra edindiğiniz mallar, eşyalar ve en önemlisi düğünde takılan takılar konusunda hakimin kararı ne oldu? Özellikle takıları merak ediyorum canım. bu arada olmuş bitmiş, bunları sorarak canınız sıktıysam özür dilerim.

bundan sonra kocaman mutluluklarrrr kadınlar isterlerse ne kadar güçlü olabiliyorlar işte. Rabbim güzel günler nasip etsinnnn

kızımla aynı dönemde döndünüz babaevine....darısı kızımın başına ...çok sevindim inan kızımın olayı kadar derinden etkilemişti beni yorum yapmasamda sürekli takip ediyordum konunu...hayırlı olsun yavrum senin için... ailen için...

hayırlı olsun canım.
sonunda kurtuldun.
bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah.
20.000 lira için de ayrıca sevindim

darısı kızınızın basına ALLAH kurtarsın amın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…