Boşandımmmmm..........

Merhaba :)) İnşaallah çok çok mutlu olursunuz.
..........
Bundan sonra attığınız her adıma daha özen göstermelisiniz.
Belki özel olacak ama tazminatınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bir ev peşinatı yapsanız girdiğiniz işlede taksit taksit ödeseniz zor mu olur ?

Nafaka çalışınca verilmiyor mu ?

Canım senın durumları en basından berı bılıyorumes namzetını haketmeyen o yaratıktan kurtulmana cok sevındım hakkında hayırlısı olsun canım bundan sonrakı hayatında mutluluklar dılerım yasadıgın evlılık evlılık degıldıumarım karsına adam gıbı adam cıkarda sana adam gıbı bır evlılık hayatı yasatır

Canım benim çok tşk ederim..Tazminat aldım çünkü şiddet ve ihanet vardı canım.Ve ben bunu belgelerle ispatladım.İhanetini bilgisayar çıktılarıyla şiddetinide doktor raporuyla...Canım ben zaten 10 ay evli kaldım ve eski eşimin üzerinede herhangi bir mal varlığı yoktu.Evlendikten sonrada bir yatırım yapmamıştık.Takılara gelince zaten bozup bankaya eşimin adına atmıştık çünkü hemen araba almayı planlıyorduk bir miktarda kredi çekicektik.Nolduysa eşim bankaya parayı attıktan sonra araba almaktan vazgeçti.Hesapta kalsın değerlendirelim dedi bana.Meğer 3 hafta sobra gidip çekmiş haberim yokken.Geçen ay banka kayıtları geldi hesapta para yok.Eve harcadık demiş ama yalan.Demekki parayı çekip ya ailesine verdi yada başka bişey haberim yok...Uyutmuş yani beni...

İnşallah kızınızda kurtulur ve çok mutlu olur.Evet bir yuvanın dağılması üzücü bir durum ama olmuyorsada yapacak bişey yok malesef...İyi dilekleriniz için çok tşk ederim..

Canım hiçbir duruşmaya katılmadılar.Farklı illerdeydik eşimle.Sadece avukatları gelmişti.Ama avukatları bile çok sinirlendi karara.Haklı çıktım tazminat kazandım evet ama kaynanam kesin etrafa tazminat kazandı falan demez :) Yine karalamaya devam eder.Hahaha evet face girsinde kahkaha dolu pozlar koysun

ohhh hayırlı olsun canım darısı başıma her şeyin bedeli var yok öle yağma şimdi hayatında yeni bi dönem başlıo inş sana değer veren insanlarla karşılaşırsın

Amin canım cümlemizi Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.İnş senin içinde herşey güzel olucak.

Desteğiniz ve önerileriniz için tşk.Hayatıma uzunca bir süre kimseyi almayı düşünmüyorum.Sadece bu halimden iyice arınmak istiyorum...Bu dönemde hayatıma birini alırsam çabuk yanılabilirim ve kanabilirim.Şuan biri canım, cicim dese azıcık ilgi gösterse kanabilirim.Çünkü sevgiye, ilgiye aç kalıyor insan.Ve dolayısıyla hata yapma oranım çok yüsek.Uzunca bir süre erkekler benden uzak dursun aman

tatlım gunaydın
tazmınat alabılmene ve o adamdan kurtulmana cok sevındım
neler oldu mahkemede anlatsana

Canım mahkemede hakim bana söz hakkı verdi.Bişey söylemek istermisin diye bende hayır karar sizin takdirinizdedir dedim.Tamam dedi.Eşimin avukatı söz hakkı aldı ve müvekkilim işten çıkartılmıştır nafaka oranı yüksek biraz indirilsin dedi.Hakim sonra karar dedi ve kararı açıkladı.20.000 tazminat ve aylık nafaka Nafakadan yırttı adam pzt işe başlıyorum çünkü.Bu duruma çk sevinicek ama olsun.Haklılığım ispatlandı ya bu bana yeter...

Evet o adam surat ifadesi nasıldı ? Kudurdu mu sinirden ?

Kayınvaliden şimdi ayılıp bayılıyordur teselli etsinler bari :)

Hiçbir duruşmaya katılmadılar zaten canım.Farlı illerdeydik çünkü.2 saatlik yol gerçi istese katılırdı davaya.Ama bence kudurmuşlardır karardan ötürü özelliklede kaynanam Ama yine kendini haklı çıkarmak için dedikodulara full devam ederler. Hatta adalete bile güvenmez torpil var derler Sırf millete beni karalamak için...

Bundan sonra artık,musmutlu ol inşallah..

Tşk canım benim.Evet bundan sonra çok dikkatli olmak lazım.Türkiyede kadın olmak zor.Tazminatımla canım araba almayı düşünüyorum.Taksitlendirme yapıyorlarmış.Şimdi istende çıkartılmış ya sözde bahanesi yerinde.Ama ödeyecek kaçarı yok..Canım nafaka sigortan başladığı an kesiliyor.Ben onun 2 kuruşluk nafakası için sigortamdan olmak istemiyorum.Evet bu duruma çok sevinicek biliyorum.Çünkü nafaka ona çok koymuştu.Azıcık sevindireyim garibi kızlar

Çok tşk ederim şekerim.Umarım adam gibi adam çıkar karşıma...Ama mutsuz olucaksam tekrar hayırsız olucaksa hiç evlenmiyim daha iyi.Çünlü tekrar aynı şeyleri yaşasam kaldıramam..

ay süpppeeeeerr
gerçekten çok sevindim yaa.
Erkeklere böle senin gibi okkalı tekmeyi vuran kadınlar lazım :)
Harikasın sen

Hayirli olsun ve hayirlara vesile olsun insallah. Umarim yeni yasamin mutlu ve huzurlu olur, yasadugin sikintilari unutup guzel bir hayat kurarsin kendine.

yeni hayatın sana huzur ve mutluluk getirsin arkadaşım

ay süpppeeeeerr
gerçekten çok sevindim yaa.
Erkeklere böle senin gibi okkalı tekmeyi vuran kadınlar lazım :)
Harikasın sen

Canım tşk ederim :) Ben eski eşimin birçok şeyini alttan aldım...Ama yok davamı açtım ve 1 yıldır bire kerede olsun öfkeme yenilip aramadım.Davamıda kazandım ya yeter bana :) Evet ben baya güçlüymüşüm...Halbuki onu çok seviyor ve asla onsuz olamam diyordum.Demekki olabiliyormuş.Şimdi naparsa yapsın...

Senin adini cok sevindim..
Ne kadar sanslisin bi karar vermissin ve sonuna kadar arkasinda durup nihayete erdirmisin.
Allah insallah bundan sonra ki hayatini guzelliklerde gecirmeni nasib etsin..

Senin adini cok sevindim..
Ne kadar sanslisin bi karar vermissin ve sonuna kadar arkasinda durup nihayete erdirmisin.
Allah insallah bundan sonra ki hayatini guzelliklerde gecirmeni nasib etsin..

Canım benim çok tşk ederim...Evet o zor kararı verdim ve arkasında durdum.Boşanma davasını ilk açtığımda ağlamıştım avukatla konuşurken Ama hepsi geçti gitti şükür...Şimdi yeni bir sayfa açtım kendime...Umarım bundan sonra herşey güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…