geçmiş olsun diyeyim canım İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun :)
bir şey merak ettim ben bu tazminatı ne için aldın? Dayak, aldatma vs. için mi ve nasıl ispatladın acaba. Bir de tazminatın dışında evlendikten sonra edindiğiniz mallar, eşyalar ve en önemlisi düğünde takılan takılar konusunda hakimin kararı ne oldu? Özellikle takıları merak ediyorum canım. bu arada olmuş bitmiş, bunları sorarak canınız sıktıysam özür dilerim.
kızımla aynı dönemde döndünüz babaevine....darısı kızımın başına ...çok sevindim inan kızımın olayı kadar derinden etkilemişti beni yorum yapmasamda sürekli takip ediyordum konunu...hayırlı olsun yavrum senin için... ailen için...
kız vallahi çok büyük sürpriz oldu bana.bu kadar zaman boşuna dümen çevirmişler demek ki..karar açıklanınca yüzlerini görmek isterdim hemşom..
inşallah böylece çevreye de rezil kepaze olurlar..kaynanan artık kahkaha dolu facebook profil fotoları koyar mı bakalım:)
güzel haberler arka arkaya...hadi Allah yolunu açık etsin:)
ohhh hayırlı olsun canım darısı başıma her şeyin bedeli var yok öle yağma şimdi hayatında yeni bi dönem başlıo inş sana değer veren insanlarla karşılaşırsın
Umarim bundan sonra hersey daha güzel olur ve mutlu olursunuz.
Acizane bir kac tavsiyem olacak.
Lütfen bir süre kendinizi dinleyin ve en az bir sene yakin bir iliski yasamayin.
Cogu kadinin yaptigi en yaygin hatalardan biri bosanmanin verdigi boslugu baska
biriyle doldurmaya calismaktir. Buda daha büyük hatalar yapmalarina sebebiyet verir.
Suan mutlusunuz, ama bir kac hafta sonra farkli bir ruh haline girebilirsiniz,
lütfen bu süreci daha kolay atlatmak icin psikologtan destek almaya cekinmeyin.
Kendinizi bol bol simartin :)
Allah yolunuzu acik etsin.
tatlım gunaydın
tazmınat alabılmene ve o adamdan kurtulmana cok sevındım
neler oldu mahkemede anlatsana
Evet o adam surat ifadesi nasıldı ? Kudurdu mu sinirden ?
Kayınvaliden şimdi ayılıp bayılıyordur teselli etsinler bari :)
Merhaba :)) İnşaallah çok çok mutlu olursunuz.
..........
Bundan sonra attığınız her adıma daha özen göstermelisiniz.
Belki özel olacak ama tazminatınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bir ev peşinatı yapsanız girdiğiniz işlede taksit taksit ödeseniz zor mu olur ?
Nafaka çalışınca verilmiyor mu ?
Canım senın durumları en basından berı bılıyorumes namzetını haketmeyen o yaratıktan kurtulmana cok sevındım hakkında hayırlısı olsun canım bundan sonrakı hayatında mutluluklar dılerım yasadıgın evlılık evlılık degıldı umarım karsına adam gıbı adam cıkarda sana adam gıbı bır evlılık hayatı yasatır
Kızlar bugün boşanma davamda son celsem görüldü ve boşandım...20.000 tazminat almaya hak kazandım ve aylık nafaka.Ama nafaka almayacağım çünkü işe giriyorum....1 yıldır neler yaşadım neler çektim ama bitti.Yaram belki kanamıyor ama kabuk bağladı.Umarım tüm boşanan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olur.......YENİ BİR SAYFA AÇTIM MERHABA :):):)
ay süpppeeeeerr
gerçekten çok sevindim yaa.
Erkeklere böle senin gibi okkalı tekmeyi vuran kadınlar lazım :)
Harikasın sen
Senin adini cok sevindim..
Ne kadar sanslisin bi karar vermissin ve sonuna kadar arkasinda durup nihayete erdirmisin.
Allah insallah bundan sonra ki hayatini guzelliklerde gecirmeni nasib etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?