Boşanılan Eşe Bir Şans Daha ?

Amacım polemik yaratmak değil ama konu iğrenç bir şekilde aldatan eski eşe bir şans verip vermemekle ilgili olduğu için, eski durumlar gündeme geliyor olabilir mi acaba? Konu sahibi tamamen başka içerikte bir konu açsa ve bu durum gündeme getirilse haklısınız diyeceğim ama konu zaten o iğrenç eşi affetmek, insanlar neyden konuşsunlar?

Olayın ne olduğunu bilmeyenler, fikir verebilmek için boşanma sebebini soruyor doğal olarak.

Aldatılma ve boşanma sürecini takip edip, olayı tüm ayrıntısıyla bilen üyeler de, eski eşin iğrençliğini konu sahibine hatırlatıyor. Konu sahibinin kafası karışıp, böyle bir konu açtığına göre unutmuş belli ki.

Konularinizi biliyorum,siz normal bir şekilde bosanmadiniz o adam bir sapik, bir sapikla nasıl guvende olabilirsiniz,siz ve cocuklariniz,yapmayın ve acilen psikiyatriye gidin,gerekirse ilaç falan kullanırsınız terapi alırsınız ama bir şekilde hayatınıza bakin o adamdan size hayır falan gelmez

Benim dediğim o değil yalnz, ama boşverin

Yalvaracak tabiki de son şanslarını deniyor. Çocuklarıyla görüşebilir bunu biliyorsunuz. Ay ben ürperdim böyle bir insana geri dönmeyi düşünmeyin lütfen. Şu an size yalvarırkem aynı anda başkalarına da iş atıyordur buna emin olun.

Bir kere yapan yine yapar .Insanlar değişmez. Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

sevgi saygının bittiği ve aldatmanın vuku bulduğu bir evlilikte geri dönüş yaparsanız en büyük işkenceyi çocuklarınız çekecek.... boşanmaya varana kadar neler yaşandı kimbilir geri dönüş demek tükütdüğünü yalamak ve bile bile lades demek olacak asla ve asla dönmeyin...
sadece çocukları babası ile daha çok görüştürün haftasonları baba da kalsınlar mesela...

Galiba cokta guzel ustesinden gelmisken " yok olmadi bu, aci lazim bana aci,ben urfaliyam " gibi dusunup illada aci hissetmek istiyorsunuz. Sebep?

Ve neden 2 erkek cocukla tekrar evlenilmesin? Ben oysaki "kiz cocuguyla tekrar evlenmek akil isi degil" sozunu duyarim. Onunda sebebi kiz cocuk- uvey baba dusuncesi. Sizn erkek cocuk teorisini ilk kez duydum.

oturun ve düşünün bu adama tekrardan güvenebilir misiniz. Oğlunuz her agladığında eski eşinizin neden yanınızda olmadığını hatırlayıp çocuklarınızı öyle bir adamdan uzakta tuttuğunuz için şükür edin

ben sizin gibi kadınları asla anlayamayacağım...

Eşiniz sapık. Barışmayı aklınızdan geçirmeyin lütfen.

Aklıma senin eşin geldi, sapık bir adamla olma senin eski eşin sapık

Ben aldatilmis ve bosanmis bir kadinim senin gibi. Bosandiktan uc yil sonra ailemi ozledim ev cok ıssız, tencere sesi bile yok dedi. Oglum icin tekrar gorustuk hafta sonlari. Ucumuz beraber yemeklere falan gittik. Tam 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina dondu. Anladim ki birsey bittiyse bityigi yerde kalmali. Kimse degismiyor. Yine ayniydi cunku.
Iki cocukla bundan sonra evlenemem demissiniz de bu gozler iki cocukla yeniden evlenip mutlu olanlari da gordu. Hayatin oyle bir matematigi yok.
Evladinizin aglamadi da baba figuru aradigindandir. Hafta sonlari babasiyla gorussun. O da alisacaktir. Alisiyorlar.
Annenizi dinleyin yeniden denemeyin. Ilk yaptiginiz da hadi adamin ne oldugunu bilmiyordunuz. Ikinci kez ayni adamla evlenip degismedigini gorurseniz neden yaptim diye kendi kendinize vok kizacaksiniz bu kez. Aileniz de biz sana demistim diyecek.

Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
Gorisme. Telefonlarina cevap verme. O aradiginda buyuk cocugunbacsin telefonu. Baski yapmasina musade etme. Net olmadigin icin o da baski yaparak ikna edecegini saniyor.
Tekrar denesen olmadigink gordugunde kendini affedebilecek misin? Adam o kadar ailesine duskunse yapmaya cesaret edemezdi. Hersey seni ikna edene kadar. Sonra aynen devam edecek. Icin icini kemire kemire o suphelerle o evliligi yurutecek misin? Hayir. Guven bitti. Yeniden de kazanilmiyor.
Net tavrini koyman gerekir. Yoksa yumusak oldugun surece senibikna icin daha cok uzerine gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…