Boşanılan Eşe Bir Şans Daha ?

Eski eşiniz, affetmenizi, sizinle barışmayı ve eve dönebilmeyi tabiki ister. Adamın bütün konforu elinden gitti. Aileyede rezil oldu. Bir nevi ortada, öylece kalakaldı.
Bütün bu pisliği neden yapmış?Gül gibi karısı, mis gibi çocukları, huzurlu, mutlu bir hayatı varken, neden?
Çünkü, bülbül güle, karga çöplüğe aşıktır da ondan.
Kendi kendinize, bir daha evlenmem zor falan diye düşünüp, umutsuzluğa kapılmayın. Hayat bu. Her zaman, her şey olabilir.
Eski eşinize karşı içinizde bir sevgi, saygı kalmamışsa, düşünmenize ve kafanızın karışmasına gerek yok.

Bir insan bir kere yaptığı hatayı tekrar yapacaktır bu kadar yol almışsınız geriye bakmayın.

boşandıktan sonra neden affedesiniz ki?okyanusu geçip derede boğulmayın.aldatan adam tekrar yapacaktır.çocuklarda zamanla alışır istikrarlı olun.çocuklara en çok zarar veren şey tutarsızlık.

Tekrar evlenseniz en fazla 1 sene sonra yine yapacağını yapar. Mayası bozuksa pişmanlığı geçicidir.

Boşanmak zor bir süreç. Siz bu süreci atlatıp hayatınızı kurmuşsunuz. Huzurlusunuz. Neden tekrar eskiye dönüp aldatılma şüphesiyle dolu bir hayatı kabul edeceksiniz. Tekrardan evlenirmisiniz bilemem ama aldatma sebebiyle boşanmışsınız. Aldatmak bir hastalık bence ve düzelmez.

Yapan yine yapar elbette ki.

Tani gördü tek kalmamın zorluğunu ailesinin kıymetini anladı Pişmanlık ayaklarına yatıyor.
Eğer gercekten pişmansa zamana bırakın kendini ispat etsin ama gözlemleyin.
Acı olacak ama pişman olduğunu da pek sanmıyorum.
Bu arada yasınız henüz çok genç 2 çocukla mutlu da olursunuz yeter ki hayattan enerjinizi çekmeyin.
Bir işiniz varmış kendinizi geliştirin sosyalleşin.
Hersey kısmet.
Değer bilecek biri de Çıkabilir Karşınıza illa eski eşe mecbur değilsiniz.

Benden büyük birine tavsiye vermeyi sevmem akabinde yaşanan yıl dolayısıyla tecrübesinden kaynaklı hadsizlik görürüm. Ama örnekle anlatmaya çalışayım annemle babam boşanmıştı babamın sorumsuzluğu yüzünden annrm de verdi ikinci şansı katlamayla devam etti babam. Bizzat şahidim yaşananlara annemin en yakın arkadaşıyla 7 senedir aldatarak alıyor boşanmanın intikamını bizzat kendi söyledi bunu bana. Üstelik alemlerdr gezmekten alkolil oldu kendisi. Demem o ki aynı kitabı yüzlerce kez okusanızda hikaya hiçbir zaman farklı bitmeyecek.

Siz tamamen yalnızlık korkusuyla böyle düşünüyorsunuz bence. Ama yalnız değilsiniz çocuklarınız var aileniz var. Duygusal bir birliktelik elbette bunlardan çok farklı ama romantik anlamda yalnız olmak bu adamla olmaktan çok daha iyidir bence, nihayetinde bu adam da duygusal, romantik ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak. Daha 29 yaşındasınız ilerde yalnız kalırım korkusuyla sakın bu hataya düşmeyin. Çocuklarınıza da iyilik yapmış olmazsınız ayrıca. Mutsuz bir anneyle büyümektense bekar ve huzurlu bir anneyi defalarca tercih ederim. Lütfen nolur şans falan vermeyin. Lütfen

Bence kendiniz için soruyorsunuz. Hayatın baharında. Daha 30 bile değilken yalnız kalmak çok zordur.gozunu açtın eski eşini gördün. Bunu düşünmen normal. Ama ailen haklı. Bu adam aldattığı kadınlardan hastalık kapar sana bulaştırırsa? Tekrar tekrar aldatırsa. Ayrıca aklı başına yeni mi gelmiş. Baktı evde ses yok, çekip çeviren yok o zaman düşündü aaa benim evde karım çocuklarım vardı.. Çok ta sevdiğinden değil. Ayrıca hayat bu. Ne istersen ne düşünürsen o olur. Güzel düşün güzel olsun

Olmaz olmaz .Burnu sürtmüştür rahatı bozulmuştur .Yemek temizlik çamaşır zor gelmiştir.Sevseydi hiç yapmazdi .
Kesin bir dille aslaaa böyyle birşey olmayacak peşimi bırak de bakalım görürsün çirkefliğini.

Sakin ol geleceği düşünme şu an iyi anların aklına gelse de günde bir kere eski konularını oku kendine gel....kendine sans ver biliyorum asla başkasıyla olmaz olsada mutlu olmam diyorsun ama inan bana olabilir...dünyaya bir kere geliyoruz ..

Alıntıdir ...Bir evlilik denemesi hayatın tamamı değildir. İki, on, yirmi defa bile deneyebilirsiniz. Her tuttuğunuz altın olacak değil ya! Kesinlikle araştırmaya devam edin. Tekrar tekrar deneyin. Hayat, bıkıp korkanların yaşayabileceği kadar kolay değildir. Sabredin ve yılmayın.

Alıntı yaptığım yeri iyi okuyun bende asla derdim evlendim sakin olun

Bikere yapan yine yapar bu maalesef değişmiyor...

Yapmayın bunu kendinize...Sakın...Ne güzel kopmuşsunuz o pişman ve suçlu tabi ki hep arıcak yalvarıcak...Bidaha aynı şeyleri yaşamayı nasıl göze alabiliyorsunuz..Ve nasıl olsa boşansa bile bana döndü diye daha da rahat ve pişkin yapıcak dönerseniz emin olun...

Lütfen bu iki mesajınızı siler misiniz. Kimliğim ifşa olacak. Rica ediyorum .
Ya hâlâ kimliğim ifşa olacak diyorsunuz, sizi burda çoğu kişi biliyor, mune konularinizi da kapatmıştı ama yeniden risk alıp konu açıyorsunuz. Tabii ki böyle birileri çıkıyor sizi hatirlatan. Zaten kendiniz de konuyu hatırlattiniz herkese. Ne diyeyim, sizi de anlıyorum yalnizsiniz sıkıntılısınız ama, bence bu konuyu da kapattırin

Çok şey duydumda böylesini ilk kez duydum, çocukların ve kendin için bu sapık adamdan uzak dur, yeni bir hayat kurmuşsun hayatına yeni insanlar tabiki girecek ama biraz çocuklarına ve kendine odaklan bu acele niye, ailene de kızma zorlanıyor olabilirler zamanla herşey rayına oturacak merak etme ,dua et sabir et kendi hayatiniza odaklan geçmişi geçmişte bırak

Kangren olan kol iyileşmez, hem neden yeni biri olmasın ki. Bekleyin, hayatın sizin için daha güzel planları vardır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…