- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Yoğurdum ekşi demezler tabi, ele güne karşı oğlumuzu boşadı dedirtmesinler de gerisi önemli değil, el kızı eziyet görürse görsün ne olacak. Sakın ama sakın barışmayın, kalan ömrünüzü korku ve huzursuzluk içinde geçirirsiniz.aminnnnn
benim ailem çok çok üzgün onunkilerde
ama onunkiler yine barışmam taraftarı çocuklar var diyip duruyorlar....
Aynen ben de bunu yazacaktim. Sevgi falan degil bu!Bunların boşanmama sebebi sevgiden değil
Ya erkeklik gururuna dokunuyor.
Ya da kim yapavak yemek temizlik diyr düşünüyor.
Seven adam dövmez
O sevgiden değil psikopatliktan. "Sen kimsin ki beni boşayacaksın, ben istersem boşarım ancak" kafasıE Allah'ın dengesizi, bu kadar boşanmamamdan şikayetçisin demek ki seviyorsun e o zaman huzur versene... Allah akıl versin gerçekten.
Yanlış olmasın ama sanırım can güvenliğinden endişe ettiğinizi belirterek tayin istemeyi düşünüyorsanız, bu hafta yapmalısınız. Geçen gün haberlerde izlemiştim. Tarihleride kontrol edin tabi ki. Kaçırmamış olursunuz...Can guvenligi tayinlerinde isteyin tayin.Uzaklastirma aldi mi ?
hakim bu psikopata, bosanmak istemiyosun demek ha tamam oglum ozaman sizi bosamiyorum falan der mi saniyosunuz?aldım hepsini aldım ama boşanmaz illaki...
Canım nasıl bir durumdasın bilmiyorum ama inatlaşma kavga ile bir şey olmaz onun anlayacağı şekilde konuş onu dinlediğini belli et iki çoçuğunuz var o da dinleyecektir seni ikna edersin ikiniz için de doğru kararın boşanma olduğuna inandırırsın inşşu an annemin evindeyim 2 çocuğum var kendisi öğretmen
bende memurum asla boşanamazsın öldürürüm diyor
şiddet gördüm yumruk yedim öylelikle polise sığıdım 3 gün sığınma evlerinde kaldım
nasıl kurtulabilirim bu adamdan bana akıl verin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?