boşanırsan öldürürüm diyen bir eş....

siz boşanmak istiyor musunuz? istedikten sonra boşanmaz diye bir olay yok.
öldürmesinden korkuyorum
ondan cesaretim kırılıyor
EVET ÇOK İSTİYORUM HEMDE
ama arkadaşlarımda memur kesiminde kolay kolay şiddet olmuyor için rahat olsun diyorlar ama
yinede tedirginim
tüm yorumlar içinde çok teşekkürler morçaatıda bizi 3 gün misafir ettiler

az öncede şönimden arandım ne durumda olduğum soruldu sağolsunlar
çok ilgileniyorlar

malesef kimseden korkmuyor

bukadar darp raporuna ragemen nasıl bosanmaz dıyebılıyorsunuz anlamıyorum onun ıstemesı onemlı degıl gerekırse cekısmelı olsun bıtırın sız davayı acın neyı beklıyorsunuz
?
sıgınma evınde kalmıssınız aılenızın yanına gıtmıssınız karakolluk olmussunuz bundan daha kotusu evet ölum oda bosanırsanız degıl hala evlı kalırsanız olacak cunku ucuncu sayfadakı o ölen kadınlar boyle tehtıte korkup tekrar barısan kadınlar cogunlukta bakın ıstersenız .

uzaklastırma alırsınız 3 ay o arada bosanırsınız avukatınız ılgılenır zaten olur bıter

guvenın kendınıze

Çok üzüldüm durumunuza umarım destek alarak bu durumu çocuklarınız ve kendiniz için en iyi şekilde çözebilirsiniz.

Şurada bile saçma sapan “sen istersen boşanırsın” bilmem ne diye kadının üstüne gitmeyin yahu, bir akıllı sizsiniz. Kadıncağız belli ki adam kafayı yiyip saldırır diye korkuyor. Dava çıkışı cinnet geçiren, boşandıktan aylar sonra saldıran çok var.

Önceliğiniz kesinlikle can güvenliğiniz ve çocuklarınızın can güvenliği olsun. Boşanmak sonra da halledilir zaten ayrısınız. Barışılacak bir durum yok ortada.

Eğer adamın ailesi de anlayışlıysa onlarla telefonda konuşun. Kendi annesini belki dinler. Başka bir adamın tehdit etmesi falan çözüm değil böyle zamanlarda.

Çocuklarına karşı da şiddet eğilimi var mı? Çocuklarla görüşüyor mu?

yanı ?
benı belkı oldurebılır dıye evlı kalıp evlenınce ne zaman öldurur dıye beklemeyeceksınız degıl mı
bosanmadıgı ıcın ölen kadın sayısı daha fazla dedım ben . o haberlerı secmelı algınız aslında.

Boşanmadığı için ölen kadın sayısının fazla olduğu ile ilgili veri kaynağınız nedir? Böyle bir çalışma mı yapılmış?

Boşanmadığı için ölen kadın sayısının fazla olduğu ile ilgili veri kaynağınız nedir? Böyle bir çalışma mı yapılmış?
ucuncu sayfayı yanı gazetelerı okursunuz sız kendınız gorursunuz suanda ınternetden sıtelerden haber kaynaklarına gırsenız yıne gorursunuz
boyle bır calısmamı yapılmıs dusuncesı de fazla eksantırık dogrusu sankı konu sahıbı evlıyken cok guven ıcındeymıs gıbı

Böyle okuduğunuz haberlerin hangisinin aklınızda kaldığından yola çıkarak, can güvenliğinden endişe eden bir insana “şöyle olunca hayatta kalma ihtimalin daha yüksek” diye yorum yapmanız şaşırtıcı olan.

Boşanma davasında ilerlemek bu durumu ve zaten hali hazırda mantıklı davranmayan bir insanı daha kötü bir noktaya itebilir. Ne kadar hassas bir konu olduğunun farkında mısınız?

Boşanmak ya da boşanmamak asla aklı yerinde bir insanı cinayete, şiddete itmez zaten. Böyle saçma sapan davranan insanlar için ise, dava açmak, insanların boşanma durumundan haberdar olması tetikleyici olabilir.

Burada muhtemelen manevi destek için konu açan ve hayatından endişe eden bir insana böyle üstten üstten konuşacaksanız, söylediklerinizi bilimsel verilere dayandırmanız lazım.

Ayrıca böyle bir veri ya da çalışma olsaydı, okuyup bilgilenmek ister ve bir sorun olduğunda destek olmak için kullanırdım. Onun için istedim.

su hayatda en nefret ettıgım ınsan tıpı bıraz cesaretle hayatını kurtaracak ınsanı daha cok korkutan ınsan tıpıdır
hanımefendı google amcaya kocası tarafından ölduruldu yazın cıkan 82389378927 habere bakın
canından endıse eden ölumle tehtıt edılen kadına hemen barıs demek hangı akla mantıga uygun ? tabıkı korkma tehtıte boyun egme barısma dıyecegım ya barıs dersem barısırsa ya ozaman basına bırsey gelse nasıl yasayabılırız ?

bence konunun hasssasıyetının sız farkına varın korkan bır kadına korkma bunu yasayıp bosanan kurtulan bırsuru kadın var cesaretlı ol boyle devam edersen daha ıyı olmayacaksın senı zaten her turlu ölumle tehtıt eden bır adam var ne kadar uzak olursan o kadar ıyı demenız gerek

akıl var mantık var

hanımefendı gazete haberı paylasmıs bende ona ıstınaden dıger haberlere de bakın dedım kuantum konusmuyoruz ne verısı ? sokakta tartıstıgı esı tarafından oldurulen yemek ıyı pısmemıs perde ıyı yıkanmamıs dıye boynu kesılen cocuklarının onunde dogranan kadın haberlerıyle dolu ortalık

bende gercekten faydalı bırsey yazacaksınız sanıp cıddı cıddı okudum ben tırsak tırsak kadını korkutmak yerıne cesaretlendırme kurtarma taraftarıyım benım bosan lafımla kımse bosanacakda degıl zaten aılesının yanında ayrı bıraz cesarete kendısıne ınanmaya ıhtıyacı var benımde bır ınsan olarak boynumun borcu onu cesaretlendırmek gerekırse evımı acarım yeterkı kurtulsun

ıyı gunler sıze

Şu yaratığa adam demeyelim , eş hiç demeyelim hele öğretmen hiç !
Konu sahibi acil şekilde izinizi kaybettirseniz bir süreliğine olmaz mı ?
Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok ...
Ama siz şimdi geri adım atarsanız bu yaratık daha da cesaretlenecek.

kesınlıkle
sindirebıldıgını gorecek ıstedıgımı yapabılırım artık dıyecek kendını daha guclu gorecek ve bunu kullanacak suan sokta ondan tehtıt edıyor o doverım doverım susar sindirdim dıye dusunuyordu kadın guclu cıktı sımdı guc gosterısı yapıyor guya kendını ıspatlayacak ben ne kadar haşın erkegım sozumden cıkılmaz dıye sacmalayacak ayı gıbı davranacak bu bır surec bunu yasamayan kadın sayısı cok az zaten anlasarak bosananlarda bıle adam sonradan bosandıktan sonra bıle sacma davranıyor saglıksız tıpık erkek hareketlerı

asla korkmamak lazım olasılık ortada azıcık ıstatıstık bılgısı olan zaten korkmaması gerektıgını hangı kararı vereceksem vereyım sonunda ölsem bıle ayrılırsam kurtulma sansım var deyıp yolunu sececek her turlu ezıyete tehtıte santaja ragmen bosanan kadınlar gıbı guclu olacak baska yolu yok bu ısın

korkarak omur zaten gecmez hergun dayak yemektense denemek gerekır

ısı gucu olmayan kadınlar basarıyor bunu yaparsın konu sahıbı korkma

Çok acımasız gelecek bazılarına ama zaten bu mahlukla evli olmakta ölüme eş değer bence.
Eğer korkmayıp ,cesaret ederse yaşayacağı çok güzel günler var .
Çok üzülüyorum bu tarz olaylara

benim aklıma da iz kaybettirmek geldi ama bu defa da aileye musallat olur diye yazmadım..

Kayınvalidenizlee konuşun onlar ikna etsin boşanmaya , ısrarcı olun, hiç mi aklı başında olan biri yok yaşadığınız bu zulme nasıl seyirci kalıyorlar?

Çok acımasız gelecek bazılarına ama zaten bu mahlukla evli olmakta ölüme eş değer bence.
Eğer korkmayıp ,cesaret ederse yaşayacağı çok güzel günler var .
Çok üzülüyorum bu tarz olaylara
okadar dogru soyluyorsunuz kı katılıyorum kesınlıkle
bende cok uzuluyorum ve vucudum agrıyor sankı dayak yıyen benım oyle sinirim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…