- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
öldürmesinden korkuyorumsiz boşanmak istiyor musunuz? istedikten sonra boşanmaz diye bir olay yok.
malesef kimseden korkmuyorBöyle konulara “şunu yapın, bunu yapın” diye yorum yapmaktan hep geri duruyorum.
Çünkü bu şahsiyeti en iyi siz tanırsınız. Haberlerde hepimiz denk geliyoruz çok can sıkıcı olaylara. Maalesef adalet de bu konuda kadına çok destek olmuyor, illa kadının ölmesi gerekiyor. Neyse, yine aklıma geldi ve yine sinirlerim tepeme çıktı..
Her şey sizin için çok güzel olur umarım. Dua edeceğim. Eğer çok tehlikeli biriyse kendinizden yavaş yavaş uzaklaştırmanız en iyisi galiba.
Ailenizde konuşup gözünü de korkutacak biri var mı?
bende ondan korkuyorum tvde izlediklerimden uzaklaştırma almış uzaklaştırma varken vurmuş öldürmüşmalesef kimseden korkmuyor
TekirdağHangi ildesiniz? Mor çatı ile iletişime geçin mutlaka
AmiinnnnnAllah kurtarsın.
yanı ?Damat dehşetinde yeni gelişme!
Adana'da eşi, baldızı ve kayınbiraderini tabanc...www.milliyet.com.tr
ahanda duruma bakın...
çok doğruyanı ?
benı belkı oldurebılır dıye evlı kalıp evlenınce ne zaman öldurur dıye beklemeyeceksınız degıl mı
bosanmadıgı ıcın ölen kadın sayısı daha fazla dedım ben . o haberlerı secmelı algınız aslında.
yanı ?
benı belkı oldurebılır dıye evlı kalıp evlenınce ne zaman öldurur dıye beklemeyeceksınız degıl mı
bosanmadıgı ıcın ölen kadın sayısı daha fazla dedım ben . o haberlerı secmelı algınız aslında.
ucuncu sayfayı yanı gazetelerı okursunuz sız kendınız gorursunuz suanda ınternetden sıtelerden haber kaynaklarına gırsenız yıne gorursunuzBoşanmadığı için ölen kadın sayısının fazla olduğu ile ilgili veri kaynağınız nedir? Böyle bir çalışma mı yapılmış?
ucuncu sayfayı yanı gazetelerı okursunuz sız kendınız gorursunuz suanda ınternetden sıtelerden haber kaynaklarına gırsenız yıne gorursunuz
boyle bır calısmamı yapılmıs dusuncesı de fazla eksantırık dogrusu sankı konu sahıbı evlıyken cok guven ıcındeymıs gıbı
su hayatda en nefret ettıgım ınsan tıpı bıraz cesaretle hayatını kurtaracak ınsanı daha cok korkutan ınsan tıpıdırBöyle okuduğunuz haberlerin hangisinin aklınızda kaldığından yola çıkarak, can güvenliğinden endişe eden bir insana “şöyle olunca hayatta kalma ihtimalin daha yüksek” diye yorum yapmanız şaşırtıcı olan.
Boşanma davasında ilerlemek bu durumu ve zaten hali hazırda mantıklı davranmayan bir insanı daha kötü bir noktaya itebilir. Ne kadar hassas bir konu olduğunun farkında mısınız?
Boşanmak ya da boşanmamak asla aklı yerinde bir insanı cinayete, şiddete itmez zaten. Böyle saçma sapan davranan insanlar için ise, dava açmak, insanların boşanma durumundan haberdar olması tetikleyici olabilir.
Burada muhtemelen manevi destek için konu açan ve hayatından endişe eden bir insana böyle üstten üstten konuşacaksanız, söylediklerinizi bilimsel verilere dayandırmanız lazım.
Ayrıca böyle bir veri ya da çalışma olsaydı, okuyup bilgilenmek ister ve bir sorun olduğunda destek olmak için kullanırdım. Onun için istedim.
kesınlıkleŞu yaratığa adam demeyelim , eş hiç demeyelim hele öğretmen hiç !
Konu sahibi acil şekilde izinizi kaybettirseniz bir süreliğine olmaz mı ?
Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok ...
Ama siz şimdi geri adım atarsanız bu yaratık daha da cesaretlenecek.
Çok acımasız gelecek bazılarına ama zaten bu mahlukla evli olmakta ölüme eş değer bence.kesınlıkle
sindirebıldıgını gorecek ıstedıgımı yapabılırım artık dıyecek kendını daha guclu gorecek ve bunu kullanacak suan sokta ondan tehtıt edıyor o doverım doverım susar sindirdim dıye dusunuyordu kadın guclu cıktı sımdı guc gosterısı yapıyor guya kendını ıspatlayacak ben ne kadar haşın erkegım sozumden cıkılmaz dıye sacmalayacak ayı gıbı davranacak bu bır surec bunu yasamayan kadın sayısı cok az zaten anlasarak bosananlarda bıle adam sonradan bosandıktan sonra bıle sacma davranıyor saglıksız tıpık erkek hareketlerı
asla korkmamak lazım olasılık ortada azıcık ıstatıstık bılgısı olan zaten korkmaması gerektıgını hangı kararı vereceksem vereyım sonunda ölsem bıle ayrılırsam kurtulma sansım var deyıp yolunu sececek her turlu ezıyete tehtıte santaja ragmen bosanan kadınlar gıbı guclu olacak baska yolu yok bu ısın
korkarak omur zaten gecmez hergun dayak yemektense denemek gerekır
ısı gucu olmayan kadınlar basarıyor bunu yaparsın konu sahıbı korkma
Şu yaratığa adam demeyelim , eş hiç demeyelim hele öğretmen hiç !
Konu sahibi acil şekilde izinizi kaybettirseniz bir süreliğine olmaz mı ?
Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok ...
Ama siz şimdi geri adım atarsanız bu yaratık daha da cesaretlenecek.
okadar dogru soyluyorsunuz kı katılıyorum kesınlıkleÇok acımasız gelecek bazılarına ama zaten bu mahlukla evli olmakta ölüme eş değer bence.
Eğer korkmayıp ,cesaret ederse yaşayacağı çok güzel günler var .
Çok üzülüyorum bu tarz olaylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?