- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Polis ve askerlerde ‘aldatma’ gibi durumlarda eşin resmi beyanı sonrası soruşturma açılabiliyor şiddet dahil aslında bu durum öğretmenlikte de var ama çoğu zaman kurumlar ne yazık ki tolerans gösteriyor. Hanımefendi bence tehditleri belgelesin varsa darp raporları ile savcılığa başvursun ayrıca sosyal medya üzerinden durumu duyursun. Ne yazık ki resmî işlemlerden daha çabuk sonuç veriyorŞunları meslekten men etmeleri lazım ya
Çok üzüldüm
teşekkür ederim şu an her fikre ihtiyacım var Allah razı olsun ok ilgilendiniz..su hayatda en nefret ettıgım ınsan tıpı bıraz cesaretle hayatını kurtaracak ınsanı daha cok korkutan ınsan tıpıdır
hanımefendı google amcaya kocası tarafından ölduruldu yazın cıkan 82389378927 habere bakın
canından endıse eden ölumle tehtıt edılen kadına hemen barıs demek hangı akla mantıga uygun ? tabıkı korkma tehtıte boyun egme barısma dıyecegım ya barıs dersem barısırsa ya ozaman basına bırsey gelse nasıl yasayabılırız ?
bence konunun hasssasıyetının sız farkına varın korkan bır kadına korkma bunu yasayıp bosanan kurtulan bırsuru kadın var cesaretlı ol boyle devam edersen daha ıyı olmayacaksın senı zaten her turlu ölumle tehtıt eden bır adam var ne kadar uzak olursan o kadar ıyı demenız gerek
akıl var mantık var
hanımefendı gazete haberı paylasmıs bende ona ıstınaden dıger haberlere de bakın dedım kuantum konusmuyoruz ne verısı ? sokakta tartıstıgı esı tarafından oldurulen yemek ıyı pısmemıs perde ıyı yıkanmamıs dıye boynu kesılen cocuklarının onunde dogranan kadın haberlerıyle dolu ortalık
bende gercekten faydalı bırsey yazacaksınız sanıp cıddı cıddı okudum ben tırsak tırsak kadını korkutmak yerıne cesaretlendırme kurtarma taraftarıyım benım bosan lafımla kımse bosanacakda degıl zaten aılesının yanında ayrı bıraz cesarete kendısıne ınanmaya ıhtıyacı var benımde bır ınsan olarak boynumun borcu onu cesaretlendırmek gerekırse evımı acarım yeterkı kurtulsun
ıyı gunler sıze
oda görüşünü dile getirmiş sıkmayın canınızı olsun inanın her fikre aklınızdan geçenlere bile ihtiyacım var....Böyle okuduğunuz haberlerin hangisinin aklınızda kaldığından yola çıkarak, can güvenliğinden endişe eden bir insana “şöyle olunca hayatta kalma ihtimalin daha yüksek” diye yorum yapmanız şaşırtıcı olan.
Boşanma davasında ilerlemek bu durumu ve zaten hali hazırda mantıklı davranmayan bir insanı daha kötü bir noktaya itebilir. Ne kadar hassas bir konu olduğunun farkında mısınız?
Boşanmak ya da boşanmamak asla aklı yerinde bir insanı cinayete, şiddete itmez zaten. Böyle saçma sapan davranan insanlar için ise, dava açmak, insanların boşanma durumundan haberdar olması tetikleyici olabilir.
Burada muhtemelen manevi destek için konu açan ve hayatından endişe eden bir insana böyle üstten üstten konuşacaksanız, söylediklerinizi bilimsel verilere dayandırmanız lazım.
Ayrıca böyle bir veri ya da çalışma olsaydı, okuyup bilgilenmek ister ve bir sorun olduğunda destek olmak için kullanırdım. Onun için istedim.
9 yıllık evliyim ve evet onda o kapasite var laf söz değil bu....Kac yıllık evlisiniz bilmiyorum ama herhalde esinizi ve ondaki potansiyeli biliyorsunuzdur yani boylw birseye gercekten yeltenir mi yoksa sizi korkutmak icin mi soyluyor bilirsiniz.
Bazilari beni taslayacaktir muhtemelen ama ben oylw bir durumda olsam kendimi guvence altina alirdim oncelikle bilmem anlatabildim mi. Yani sonucta tehdit altindayim ve bana birsey olacagina ona olsun.
çocuklarım olmasa anında nakil ettirir tayinimi ister giderdim bir daha beni ömür byu bulamazdı ama çocuklar var ve küçükler 15-20 yaşlarında olsalar yine düşünmezdim nerdeysem oraya sadece onlara bilgi verir gizlice onlarda görüşürdüm ama onlarda çok küçük biri 8 biri 6 yaşında....
teşekkür ederim şu an her fikre ihtiyacım var Allah razı olsun ok ilgilendiniz..
cok tatlısınız ya ... dilerım su hayatda kabul olacak dılegım varsa allahım ınsallah yolunuzu acık eder mutlu olursunuz ınsallah oyle mutlu olursunuz kı yasadıgınız uzuntulerı unuttururoda görüşünü dile getirmiş sıkmayın canınızı olsun inanın her fikre aklınızdan geçenlere bile ihtiyacım var....
cok tatlısınız ya ... dilerım su hayatda kabul olacak dılegım varsa allahım ınsallah yolunuzu acık eder mutlu olursunuz ınsallah oyle mutlu olursunuz kı yasadıgınız uzuntulerı unutturur
yalnız belırtmeden gecemecegım kı her fıkıre ıhtıyacım var dedınız ya fıkrı kımden aldıgınız cok onemlı
o bana korkma bosan dıye konu sahıbıne ustden ustden konusuyorsun dıyen bana çıkışan uye mesela , o kısı babasının alkolık olmasından dolayı cok sıkıntılar yasadıgını ,onun alkolıklıgı yuzunden yasadıkları sebebıyle asagılık kompleksı yasadıgını o zamankı sorunlarından kurtulamadıgını soyleyen bırı bızzat kendısı anlattı bunu ... yasadıgı acı seyler sebebıyle kendısı asagılık kompleksı yasıyorum dıyen bırı olarak bu ınsanın zaten guclu ol ,ayakta dur ,korkma demesını bekleyemeyız o kısı tabıkı hemen bosan demeyın der,tabıkı daha cekıngen davranır . demek ıstedıgımı anlatabılıyor muyum ?
sız guclu olmalısınız cunku cocuklarınız var herseyden once onların can saglıgı ıcın hıc bır cocuk annesını dayak yerken gormek ıstemez ve sıze yapan cocuguna da yapar cunku adam psıkopat adam normal degıl. herseyı gectım cocuklarınız ıcın. ben sızın guclu oldugunuzu dusunuyorum oyle olmasa ayrılmazdınız zaten. sinecek aciz kadın degılsınız sadece destege ıhtıyacınız var gerekırse evım sıze acık evımden cıkar annemde kalır anahtarı sıze verırım kendınızı toparlayana kadar elımden gelen bırsey olursa yanınızda olurum bunu bılmenızı ıstıyorum yeterkı bır kadın daha sacma sapan olmamıs bır ınsan zulmune kurban olmasın
Önceliğiniz kesinlikle can güvenliğiniz ve çocuklarınızın can güvenliği olsun. Boşanmak sonra da halledilir zaten ayrısınız. Barışılacak bir durum yok ortada.
çok güzel olmuş sonunuz inş benim sonumda böyle güzel olur Allah sizden razı olsun içime su serpildi...11 yollık eşim bana tokat vurmayı bırak itmemiştir ama sürekli aldatmıştır, bu duruma genel savunması da dövmğyorum sövmüyorum daha ne istiyorsun der.Kadrolu işim var o da kendi işini kurdu.Ayrılmaya karar verdin dava actım bosanırsak seni de kendimi de öldürürüm dedi mesajla da yazdı boyle bir şeye de kalkıştı mesajları emnıyete verdım ıkı ay uzaklastırma kararı alındı, şimdi kuzu kuzu cocukları alıyor brkaç saat zaman getirip aynen geri getiriyor.Tırıvırı bu öldürürüm lafları,ödü kopuyor hapse girecek diye
cok tatlısınız ya ... dilerım su hayatda kabul olacak dılegım varsa allahım ınsallah yolunuzu acık eder mutlu olursunuz ınsallah oyle mutlu olursunuz kı yasadıgınız uzuntulerı unutturur
yalnız belırtmeden gecemecegım kı her fıkıre ıhtıyacım var dedınız ya fıkrı kımden aldıgınız cok onemlı
o bana korkma bosan dıye konu sahıbıne ustden ustden konusuyorsun dıyen bana çıkışan uye mesela , o kısı babasının alkolık olmasından dolayı cok sıkıntılar yasadıgını ,onun alkolıklıgı yuzunden yasadıkları sebebıyle asagılık kompleksı yasadıgını o zamankı sorunlarından kurtulamadıgını soyleyen bırı bızzat kendısı anlattı bunu ... yasadıgı acı seyler sebebıyle kendısı asagılık kompleksı yasıyorum dıyen bırı olarak bu ınsanın zaten guclu ol ,ayakta dur ,korkma demesını bekleyemeyız o kısı tabıkı hemen bosan demeyın der,tabıkı daha cekıngen davranır . demek ıstedıgımı anlatabılıyor muyum ?
sız guclu olmalısınız cunku cocuklarınız var herseyden once onların can saglıgı ıcın hıc bır cocuk annesını dayak yerken gormek ıstemez ve sıze yapan cocuguna da yapar cunku adam psıkopat adam normal degıl. herseyı gectım cocuklarınız ıcın. ben sızın guclu oldugunuzu dusunuyorum oyle olmasa ayrılmazdınız zaten. sinecek aciz kadın degılsınız sadece destege ıhtıyacınız var gerekırse evım sıze acık evımden cıkar annemde kalır anahtarı sıze verırım kendınızı toparlayana kadar elımden gelen bırsey olursa yanınızda olurum bunu bılmenızı ıstıyorum yeterkı bır kadın daha sacma sapan olmamıs bır ınsan zulmune kurban olmasın
inanın ikinizde çok doğrusunu söylüyor güzel fikirlerinizi beyan ediyorsunuz sadece yanlış anlaşılma var aranızda ne olur büyütmeyin canlarım...Sizin insanların ne kadar güçlü olup olmadığını bilmenizin, nasıl hayatları olduğunu bilmenizin imkanı yok. Siz neye göre benim korkak olduğumu ya da konu sahibinin herhangi bir şeye katlanması gerektiğini söylediğimi çıkardınız?
Kendisi fikrinizi değerli bulduğu için bana bir söz düşmez zaten bu konuda. Ancak böyle saçma sapan fikirleri üretip, hakkımda garip çıkarımlar yapmanız zaten bir şeyler yazarken üstüne ne kadar düşündüğünüzü gösteriyor.
Benim tek yorumum konu sahibinin en önemli önceliğinin kendisinin ve çocuklarının can güvenliğini sağlama alması oldu. Hala da böyle düşünüyorum.
Güçlü kadın ya da birey buradan sağa sola “boşan”, “bak böyle harikayım” demekle olunmuyor.
Ayrıca canından korkan insana “şöyle yaparsan öldürülme ihtimalin daha fazla” derken, “bunu neye göre iddia ediyorsun” diyene “kuantum değil” sonuçta diyecek kadar da laf olsun torba dolsun yorumları yapıyorsunuz.
Nerede acaba “hemen boşanma ya da git adamla beraber yaşamaya devam et” demişim? Can güvenliğinizi güvene almadan boşanma sürecini ilerletmeye çalışmayın, bu tarz şeyler akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar için tetikleyici olabilir dedim. Okuduklarınızı anlayamıyorsanız, insanların karakterleri ya da fikirleri ile ilgili üstünüze vazife olmayan yargılara varmaya çalışmayın.
inanın ikinizde çok doğrusunu söylüyor güzel fikirlerinizi beyan ediyorsunuz sadece yanlış anlaşılma var aranızda ne olur büyütmeyin canlarım...
şu an iyiyim çok şükür baya toparladım şimdi bir avukattan anlaşmalı boşanma için dilekçe önerisi alıcam onunla uğraşıyom netten onu araştırıyom umarım zamanla herşey güzelce yoluna girer... hayırlısıUmarım sizin için en iyisi olur. Büyütecek bir şey yok. Zaten ne gibi bir laf sokabilirim diye oturup insanların mesajlarını okuyup, saçma sapan hikaye yazdıktan sonra, bir de roman gibi mesaj atıp engelleyen bir insan. Bu sitede gerçekten kimlerle muhatap oluyoruz inanılmaz.
Aldığınız tavsiyeleri okurken dikkatli olun.
Durumunuz ne şu anda?
mantıklı teşekkür ederim...Şiddet görüyorsanız gidin bi savunma sanatına yazılın hem spor olur iyice öğrenince siz karşılığını verirsiniz bazıları başka türlü anlamıyor çünkü,o sizden korksun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?