Yarin avukattayim zaten sadece paylasmak istedim yasayan yada bilen varsa hem dertlesmek hemde bilgilenmek istedimAvukata gidin madem o bilgi verir zaten
Ben de bosaniyorum ama aldatma değil çok daha farklı sebepler çok zor bir süreç bizi bekliyor Allah yardımcın olsun arkadasimBosaniyorum arkadaslar esimin baska bir kadinla yazismalarini yakaladim ve bosanma karari aldim sanirim zor bi surec beni bekliyor nafaka hemen baglanirmi ve mal paylasimi konusunda bilgilenmek istiyorum yardim edin
Duygusal olarak yikildim zaten nasil davranacagimi bile kestiremiyorum akilli olmaliyim bi tek onu biliyorumDuygusal davranmayın. Eskiye ait güzel kareler gelirse aklınıza bacağınızı falan çimdikleyin. Yaşadığımnız yerdeki en cevval boşanma avukatını bulun ve hakkınızı alın..
Inkar etti kardesim yazmis dedi bide beni aptal yerine koydu inanamiyorum hagla benim 11 yillik kocam bilirim uslubunu sivesiniDaha yeni mi ögrendiniz.Kac yillik evlisiniz çocugunuz varmi ?Biraz daha konunu acarsaniz iyi olur.
Yazismalari kaydetme şansin varsa kopyala mahkemede isine yarar.
Esin yazismalari inkar mi etti yoksa kabul mu etti?
Benim çocuğum yokcok şükür. Ben bişey talep etmeyi düşünmüyorum şu an polisten korunma çıkarttım ama senin iki çocuğum var ve tabiki bütün haklarını istemelisin. Rahatsız eder mi seni. Eğer benim gibi rahatsız eder korkun varsa polise gitmene gerek yok önce boşanma davasını aç ve davayı açtığında uzaklaştırma talep et ancak boşanma davasını açabilmek için 350 TL harç parası istiyorlar bilgin olsun. Durumun yoksa baroya basvurabilirsin çok meşakkatli baroya başvurmak ama neler gerektiğini istersen yazarım ben kağıdını almıştım bu kağıt almak için gitme oralara işlemlerini halledip gidersin istersenBu gun yakaladim ekran goruntulerini aldim icim paramparca oldu 2 cocugumuz var mahfoldum duzenimi alt ust etti bana karsida iyiydi bende iyiydim ama taniyamamisim okuyorum yazdiklarini beter bi sıkınti giriyor icine nasil bu hale geldik cok zor bi surec olacak mal paylasimi zorlayacak beni korkuyorumda korunma talep edicem
Amin hepimizin allah herkezi iyilerle karsilastirsinBen de bosaniyorum ama aldatma değil çok daha farklı sebepler çok zor bir süreç bizi bekliyor Allah yardımcın olsun arkadasim
İnkar edereler zaten Allah bildigi gibi yapsin.Güclu olun ne varsa herseyi alin iyi bir avukatla .Siz guçlu durdukca o ezilecektir unutmayin.Inkar etti kardesim yazmis dedi bide beni aptal yerine koydu inanamiyorum hagla benim 11 yillik kocam bilirim uslubunu sivesini
Bu harc parasi adliyeyemi tedbir koydurmakicinde para yatiriyormuyuzBenim çocuğum yokcok şükür. Ben bişey talep etmeyi düşünmüyorum şu an polisten korunma çıkarttım ama senin iki çocuğum var ve tabiki bütün haklarını istemelisin. Rahatsız eder mi seni. Eğer benim gibi rahatsız eder korkun varsa polise gitmene gerek yok önce boşanma davasını aç ve davayı açtığında uzaklaştırma talep et ancak boşanma davasını açabilmek için 350 TL harç parası istiyorlar bilgin olsun. Durumun yoksa baroya basvurabilirsin çok meşakkatli baroya başvurmak ama neler gerektiğini istersen yazarım ben kağıdını almıştım bu kağıt almak için gitme oralara işlemlerini halledip gidersin istersen
Yanimdalar evimdende cikmadimİnkar edereler zaten Allah bildigi gibi yapsin.Güclu olun ne varsa herseyi alin iyi bir avukatla .Siz guçlu durdukca o ezilecektir unutmayin.
Aıleniz yaninizda mi peki?
Tedbir için para istemezler sadece davayı açmak için adliyede istiyorlar durumun yoksa baroya basvuruyorsun hem avukat veriyorlar hem de harç parası vermekten kurtuluyorsun ama baro için evrakları götürdükten sonra bu 10 güne kadar bekleniyormusBu harc parasi adliyeyemi tedbir koydurmakicinde para yatiriyormuyuz
Dava acilir acilmaz baglanirmi yani nafakaelinizde delil varsa her şey kolay ,avukatınız hemen mallara ve maaşına eşinizin idari tedbir koydursun ,
ilk başvuruda idari nafaka bağlanır ,iyi bir avukat bunları bilir bilmiyorsa uzaklaş hemen ,
geçmiş olsun
Yok 10 gunde cok seyler olur cocuklarimin riski var o adamda hemen av. Tutar ben koydururum o zaman tedbiriTedbir için para istemezler sadece davayı açmak için adliyede istiyorlar durumun yoksa baroya basvuruyorsun hem avukat veriyorlar hem de harç parası vermekten kurtuluyorsun ama baro için evrakları götürdükten sonra bu 10 güne kadar bekleniyormus
Peki tedbir koydursam once davayi bi 20 gun sonra fln acsam olabiliyormuYok 10 gunde cok seyler olur cocuklarimin riski var o adamda hemen av. Tutar ben koydururum o zaman tedbiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?