- 3 Ağustos 2017
- 66
- 42
- 3
Olmuyor davayı açarken koyabilirsiniz. Anca savcılığa dilekçe vermen lazım o da kabul ederse ama kolay kolay etmiyor karakola gönderiyor. Durumun nedir bilemiyorum ama avukat masrafları 3000-4000 arası bir de çekişmeli bosanmalarda 6000 e kadar çıkıyor ve davayı açar açmaz nafaka bağlanmıyor dava sonuçlandığında bağlanıyor. Tedbir kararını hemen koydurmak istersen ikamet ettigin yerdeki karakola gidebilirsin 2 ay kadar çıkarıyorlar hemen. Ve senin ve ailenin yakınına yaklaşması durumunda sen polisi ararsan sorgusuz sualsiz hapis cezası var esinePeki tedbir koydursam once davayi bi 20 gun sonra fln acsam olabiliyormu
çocuğunuzda varsa bağlanır esas nafaka gibi olmaz ama geçim için maaşından kesinti yapılır size ve çocuklaraDava acilir acilmaz baglanirmi yani nafaka
Cocuk var peki miktari sabitmi nafakanin ne kadar oluyorçocuğunuzda varsa bağlanır esas nafaka gibi olmaz ama geçim için maaşından kesinti yapılır size ve çocuklara
Offfffffff birde isin bu boyutu var avukat masrafiOlmuyor davayı açarken koyabilirsiniz. Anca savcılığa dilekçe vermen lazım o da kabul ederse ama kolay kolay etmiyor karakola gönderiyor. Durumun nedir bilemiyorum ama avukat masrafları 3000-4000 arası bir de çekişmeli bosanmalarda 6000 e kadar çıkıyor ve davayı açar açmaz nafaka bağlanmıyor dava sonuçlandığında bağlanıyor. Tedbir kararını hemen koydurmak istersen ikamet ettigin yerdeki karakola gidebilirsin 2 ay kadar çıkarıyorlar hemen. Ve senin ve ailenin yakınına yaklaşması durumunda sen polisi ararsan sorgusuz sualsiz hapis cezası var esine
alemsinizCocuk var peki miktari sabitmi nafakanin ne kadar oluyor
Esimin bi maasi yok memur degil de yuzden sordum ticaret yapiyor durumu iyi ilk basta bize gecinebilecegimiz muhtac olmayacak bi nafaka baglasalar bagri masr@flar cokalemsinizgece gece bayağı güldüm ,
kocanız ne kadar kazanıyor geliri ne ? bilemeyiz ki biz ,ilk mesajda da yazdım bu tedbir nafakası ,geçici bir rakam ,
Davanın gidişatı ile esas nafaka belli olucak ,
Sakin olun ,paniklemeyin ,iyi bir avukat eşinizi zaten anlaşmaya ikna eder,elinizde delil varsa tabi ,
çekişmek yerine protokol yapar mahkemeye sunar istediğinizi alırsınız ,zaten avukat masrafları kabahatli tarafa kalıyor
Ewet baglaniyo omcelikle gecici velayet ve nafaka davası görülüyorDava acilir acilmaz baglanirmi yani nafaka
Yazismalarin kopyasını alın aldattigini kanıtlayıcı tazminat acinEsimin bi maasi yok memur degil de yuzden sordum ticaret yapiyor durumu iyi ilk basta bize gecinebilecegimiz muhtac olmayacak bi nafaka baglasalar bagri masr@flar cok
Adamdaki piskinlige bak hele..Bosa ki istedigimi alayim, bir sey isteme ki rahat olayim..Soke soke alinmalik bir durum ilk basta bu tehditine uzaklaştırma alarak baslayin..Arkadaslar mahkeme kadindan yana mallar ortak nafaka 1 ay icinde baglanirmis ama surec cok sıkıntili kapima dayaniyor cok korkuyorum mal istersen oldururum seni diyor beni kapinin onunde sıkıstirdi bu gun az daha bayilacaktim korkudan bosanmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?