Boşanıyorum çok moralim bozuk

Tabiki de yok. Dedikodu yapmamis ama yinede konusturmus. Bir koca ne şart ve sebeple olsun karisina laf soyletmemeli bence. Cok arada kaldiysa da karisinin da gonlunu alabilmeli. Ki basiretli bir adam arada kalacak zemin olusturmaz. Düzeleceğine dair inancıniz varsa şans ver diyeceğim ama şans da istemiyor ki. Üste çıkıyor. Hakkınizda hayırlısı ne ise o olsun.

Ben de böyle düşünüyorum. Sabredilir ve çizgi bozulmazsa erkekler bir yerde sorunun anneden kaynaklandığını anlıyorlar. Kadın tartıştıkça haklıyken haksız duruma düşüyor.
Her insan ayrı değil 4 senedir kaynana zulmü çekiyorum bir kere olsun karşılık vermedim ne dedilerse yaptım kendimi hep ezdirdim eşim görecek bir gün dedim sabrettim doğru gördüde lanet etti annesinw hatta bıraktı peşimden ailemin yanına geldi ama noldu biliyomusun uz çok kıymetli ailesinden hiçvirAman vazgeçmedi hep geri döndü hep terk etti gene ezdirdi haklı olduğumu bile bile sırf annesine karşılık veremediği için sırf annesinin sırtından geçindiği için beni yüz üstü bıraktı yani göre göre yapan adamlarda var kadını suçlamayın. Bakın en son ki olayımızda boşanma davasından döndüm eşim yeminler etti kv asla karışmam size bi kardeş yapın çocuğunuza benden artık zarar gelmez dedi inandım hamile kaldım belki iyi olur dedim. Eşim dışarı çıkma deyince çıkmadı diye kv kavga çıkardı karı lafı dinliyormuş benim karnıma tekme attı çocuğuma p.. Ç dedi babamın yanına geldim eşimde geldi ve bir hafta sonra dayanamadı anasına döndü sonra geldi yalvardı tekrar affettim bugün 9aylık hamileyim ve beni yine terk etti =)

Bir kaynana ve koca zede olarak söyleyim bacım düzelmez çocuk yapma sakın

Seytan görsün yüzlerini, onun annesinden nefret ede ede en son ondan da nefret ettim ettirdi kendinden nefret, sevgi falan bitti

Ben de bişey soracağım.Siz her ne paylastiysaniz gerçekten kayınvalideniz için mi paylasmistiniz?

Hayat devam ediyor, yanlış bir evlilik yapmış olmaniz tekrar mutluluğu yakalayamayacaginiz anlamına gelmiyor. Bunlarla yolununuzu ayirirsaniz; yeniden mutlu bir evlilik yapabilme imkani olabilir. Barışma ihtimali olursa da; kocanizin size gelen en ufak bir lafa müsade etmedigini ve hata dahi yapsaniz dimdik arkanizda oldugunu herkese hissettirmesi gerekiyor. Aksi halde dış etkenlerin müdahalesinin sonunun gelmeyecektir. Hasta, yaşlı vs olabilir. Bu durumlar size hakaret etmesini haklı çıkarmaz. Hasta ise doktora goturursunuz. Hakaret dinlemenin bir anlamı yok.

Annesinin kucagina birak arkana dönüp bakma bile.Uzulecegin bir sey yok eşin eş olamamis ki sana

Tepksiiz kalıp yıkdıracaktı onları düşünsene karsında bir duvar var ve konusuyosun konusuyosun cevap yok tepki yok ne kadar devam edersin ki

Çocuk yokken salın gitsin.Eşiniz daha doğru ve yanlışı ayırt edecek kapasitede değil üzgünüm.

Boşuna kendini savunmaya çabalıyorsun eşine farkında mısın?
Sarfettiğin nefese yazık

Adamın seni adam edemedim demesi ipucu aslında. Yani kadında memnun olmadığı değiştirmesini istediği şeyler var demek. Ha seni adam edemedim lafı tamamen yanlış o ayrı. Ama belli ki sorun sadece kv değil.
Kayınvalidenin ben de sevmediği huylar var diye ben niye değişeyim ki
Annem babam beni değiştiremedi kayınvalide kim oluyor? Ya da tam tersi kayınvalide önce öz oğlunu değiştirsin, bakalım yapabiliyor mu?
Mesela eşimin annesinin gücü eşime yetmiyor. Ama bana gelince beni sürekli yönetmeye çalışıyor.
Burdaki suçlu da eşim. Kendisine gelince anne sen karışma diyebiliyor fakat bana gelince idare et büyüktür diyor. Ben de idare etmiyorum. Hiç öyle bir mecburiyetim yok.

Evet doğru diyorsun aslında. Benim de annemle babam tıpkı böyleler. Babam, annesine şikayetlenirdi ve o da annemle uğraşırdı. Babaannem anneme "boşa oğlum karını" deyince de sadece o söylüyormuş, babamı yönetiyormuş gibi olurdu. Evet karışmaması lazım ama aslında konunun içi böyle. Adam aynı sebeplerden şikayetçi belki de ondan annesinin konuşmasına katılıyor ve sen karışma demiyor. Dün de benim başıma bir şey geldi. Eşimle sabah geç uyanma üzerine bir konu açılmış. Eşim de ben de evdeyiz. Ben 10dan sonra o 8 de uyanır. Kv haddine düşmeyerek bana laf etti. Eşim de ben karışmıyorum 2 saat oturuyorum salonda Belinay'ı bekliyorum, 10 11 gibi uyandırıyorum dedi. Burada kvye hiç laf etmemesi onun da desteklediği anlamına gelirdi. Seni savunmuyor ki hak veriyor.

Aynı benim dedem. 28 yıl sonra görüşmüyoruz dedemle asla. Yani sizin çocuklarınız olsaydı yıllar sonra yaşayacaklarını yazıyorum. Hep kavga gürültü görürler eşiniz buna izin verirse. Benim babam sinir stresten kanser oldu. Onlar benim annem, babam bi şey diyemem diye diye, içine ata ata. Olan bize oldu. Eşiniz son kararı versin ya siz ya annesi bu kadar net. O çizgiyi çekemiyorsa gidin bir süre annenizde kalın. Madem öyle, sizin anneniz de size kıymetli. Hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Belki aklı başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…