- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Yarın avukatın yanına gidiyorum ve bitiyor işte bizim hikayemizde bukadarmış... Vicdanen rahat ayrılıyorum... Allah yardımcım olsun nediyim yarın büyük gün ilk defa yüzyüze gelicez dua edin kızlar..
Yarın avukatın yanına gidiyorum ve bitiyor işte bizim hikayemizde bukadarmış... Vicdanen rahat ayrılıyorum... Allah yardımcım olsun nediyim yarın büyük gün ilk defa yüzyüze gelicez dua edin kızlar..
Burada da belirtildiği gibi SADECE YAŞADIĞI AİLE KONUTUNU SATAMAZ. BU DA AİLE BİRLİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR. BUNUN HARİCİNDEKİLERİ SATMAK İÇİN EŞİNDEN İZİN ALMAK ZORUNDA DEĞİLDİR ARKAŞLAR. araba için bişey denilenez belki ancak içinde yaşadığınız aile konutunu sizin rızanız imzanız ve onayınız dışında asla satamaz veya devredemez umarım size imza fln attırmamıştır bu konuda.Türk Medeni Kanunu 194 maddesinde esas olarak düzenlenip, ilgili maddeleri de 240, 254 ve 652. maddeler. 194. madde der ki, "Eşlerden biri, diğerinin açık rızası bulunmadıkça, Aile Konutuyla ilgili kira sözleşmesini fesh edemez, aile konutunu devredemez veya aile konutu üzerindeki hakları sınırlayamaz.” Şimdi bu emredici bir hüküm, aksi kararlaştırılamaz.
(ALINTI)
Arkadaşım yaşadığın şey gerçekten çok büyük bir şok olsa gerek ama bildiğim kadarıyla eşler birbirinden habersiz herhangibir taşınmazı satma lüksüne sahip deil.Bunu avukatınla bir görüş istersen belki bu nedenden ötürü dava açma hakkına bile sahip olabilirsin.
29 yaşındayım iktisat okuyorum son senem çalışmayı çok istedim o benim maddiyatım yerinde kızımızın daha çok ihtiyacı var dedi istemedi pişmanım onu dinlediğime...Canım meleğim gel artık yazıyor,profilinizde belli ki geç ve çok istenilen bir çocuk olmuş kızınız ..Bir kadın için bir anda her şeyden vazgeçebilen bir adam için yapmanız gereken şeyi yapmışsınız ..Umarım mutlu olursunuz .Yaşınız kaç? İşiniz var mı ?
Sebebini bilmiyorum ama sizin adınızada üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun çok zor biliyorumHakkında en doğru en hayırlı karar ne ise rabbim gönlüne ilham etsin dimağını açık eylesin inşallah. Karar senin tabiki herkes kendi hayatını yaşıyor bizler buradan kendi fikirlerimizi söyleyebiliyoruz ama senin acını yaşayamıyoruz.
Yarın avukatın yanınfa neler olacak bakalım belki bir karar ile aranızda düzelebilir herşey konuşuşabilir ama ilk adımı bırak o atsın o halde seyret ve gör eğer gerçekten seni ve bebeğinizi istiyorsa bunu göstericektir eğer istemiyorsa da ben eşimden yinede vazgeçmem diyorsanız o da sizin fikriniz boşanmakda bu durumda devam etmeye düzene sokmaya çalışmakta mücadele gerektirecek her ikisinin zorluklarıda belli hangi yönde mücadele edeceğinize karar verip o yönde ilerleyin.
Bende boşanmak üzere olan bir bayanım mahleme sürecindeyiz. Kararımı verdiğim andan beri içim rahat pişman olmadım ama benim gerçekten ciddi sebeplerim vardı ve bebeğim yoktu vede yaşça sizden daha küçüğüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.. bizde bundan sonra yaşadıklarımızdan ders alıp yolumuza bakalım.
Gelmedi 2 kere tel sesini duydu ağlamaktan konuşamadı... birde ağlıyorAllah yardımcın olsun canım kızını görmeye gelmedi mi hiç peki bu sürede aramadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?