- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
İnşallah teşekkür ederimHakkinda hayirlisi canim. Insallah bundan sonra daha mutlu olursun
3.5 yıl oldu. Görücü usulu tanıştık ama severek evlendik. Duygularım karışık olduğu için düz yazmışım evet. Direk gelişmeleri yazdım sonuca bağladım. Ne hissettiğimi bilemiyorum ondan.Hakkınızda hayırlısı olsun ama okurken sanki iş sözleşmesini fesh ediyormuş gibi bahsetmişsiniz eşinizin hemen kabul etmesi hoşunuza gitmiş severek mi evlendiniz kaç yıldır evlisiniz?
İnşallah teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun. İnş biran önce başlayın yeni hayatınıza
Geçenki konunuza denk gelmiştim aşırı sinirli olduğunuzdan bahsetmiştiniz çocuk var mı?3.5 yıl oldu. Görücü usulu tanıştık ama severek evlendik. Duygularım karışık olduğu için düz yazmışım evet. Direk gelişmeleri yazdım sonuca bağladım. Ne hissettiğimi bilemiyorum ondan.
Kusurlu taraf yok ikimizde kusurluyuz. İlla aldatma vs olması gerekmiyor boşanmak için değil mi? Anlaşamıyorduk eşim sinirsel problemleri var benimde öyle. Birbirimize uygun değildik. Zaten iş boşanma noktasına geldiyse kusurlu olmanın ne önemi var ki. Aldatma vs olmadığı sürece ben çok önemsemiyorum kusurlu olan tarafı.Kusurlu taraf siz miydiniz? Bu nasıl iş ben anlamadım.
Hayır yok olmadı tedavi de gördük nasip değilmiş.Geçenki konunuza denk gelmiştim aşırı sinirli olduğunuzdan bahsetmiştiniz çocuk var mı?
Hakkınızda hayırlısı olsunHayır yok olmadı tedavi de gördük nasip değilmiş.
Kısmet canım olmuyorsa zorlamamak lazım.Ama sen Hürremsin. Ismin de ne hoş Süleyman en çok seni sevmişti hani
Ne de güzel söylemişsinAma sen Hürremsin. Ismin de ne hoş Süleyman en çok seni sevmişti hani
Biz sürekli problemli bi çifttik tedavi gördük biraz duruldu ama ben dolmuşum demekki büyük bi boşalma yaşadım.Bosanma sebebiniz nedir
Ne zamandir bu konusuluyor, ailenize ilk defa mi bahsettiniz yoksa daha onceden biliyorlar miydi sorunlarinizi
Hakkinizda hayirlisi olsun
Allah huzur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?