Boşanıyorum üzgünmüyüm bilmiyorum

Çok teşekkür ederim. Doğru olan buydu geç bile kalmışım. Herşeyin hayırlısı.

Zaten tehlikeli olduğunu bildiğim için bu kadar ılımlı yaklaşmasına şaşkınım. Onu istiyorum bunu talep ediyorum dersem uyuyan yılanı uyandırırım ben paçamı kurtarmanın peşindeyim. Yoksa iş çirkenleşmeye kalırsa çok çirkinlikler olur ama ben bir an önce bu ılımlı ortamda ortayı bulup sıyrılmak istiyorum.

Bu sürekli evde olma süreci herkesi çok yıprattı ben o sebeple diye düşünmüştüm.. hakkınizda hayırlısı olsun. Sürekli mutsuz olduğunuz bir evde ömür geçmez.. Ama bir yuva da kolay kurulmuyor işte.. hayırlısı olsun.

Canım benim bende ilk ayrıldığımız da böyle hissettim bir boşluk hayat anlamsız kötü bir evlilikti her gün ağlıyordum ama ne de olsa alışkanlık, yalnız yemek yemek sessiz ev çalmayan telefon yalnız uyumak vs vs bunlar üzüyor ve böyle bir buçuk ay oldu şuan ne hissediyorum biliyor musun sanki hep tek yaşıyormusum hiç bu evde bir kocam olmamış.. inan insan her şeye alışıyor ve ihh diyorum özgürlük kendimi seviyorum beni ağlatan kimse yok

Beni ağlatan kimse yok demenize içim buruldu. Hakeden tüm kadınların karşısına yüzünü güldürecek adamlar çıkarsın Allah

Suleymanin Hurremi çok mutlu olun inşallah.

Bu arada eşiniz sizi oyalamak veya geçiştirmek için ılımlı numarası yapmıyordur umarım, bu tiplerden her şey beklenir. Dikkatli olun

Çok güzel yazmışsınız, umarım karşınıza hayatın güzellikleri çıkar bundan sonra gözünüzden bir damla yaş akmaz inşallah.
Yalnız olmayacağım ablam var oda yeni ayrıldı sayılır onunla beraber yaşayacağız şuan yaşadığım şehirden de ayrılacağım yeni yerimde yeni işime gidip gelince de rahatlıkla atlatacağımdan eminim. Zaten ağlamıyorum da böyle boşluk var alık bi moddayım. Artık akıtacak bi damla yaş kalmadı herhalde gözümde.

Çok teşekkür ederim.

Avukatım olacak arkadaşıma anlattım zaten tetikteyiz yaş tahtaya basmam, olursa da kendi zararlı çıkar benim için hava hoş. Buradan önce taşınayım ardından işlemlere başlayacağız. Ben vekalet vericem uğraşmayı düşünmüyorum hazırlanır sözleşme herhalde hukuki kısmını şuan için bilemiyorum. Ama dikkatliyim.

Yazdiklarinizdan anlaşılan, iciniz rahat, verdiğiniz karardan huzurlusunuz. Takdir ettim. Tebrik ediyorum.
İcinize gelen minik huzursuzluk, düzensizlikten olabilir. Hayatınızı yeni düzene oturtunca o da kalmaz.
Sağlık, huzur dilerim

Üzüldüm, inşallah en kısa zamanda atlatırsıniz bu süreci ve belki yine evkenirsiniz bu sefer mutlu olursunuz çocuğunuz da olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…