Boşanıyorum üzgünmüyüm bilmiyorum

Teşekkür ederim. Genel olarak sorun vardı alttan almak yordu artık gücüm kalmadı. Sadece bu tip ufak şeyler kıvılcım oldu.

Yok artık istemiyorum sürekli terapistle yürütemeyiz denedik oda olmadı yetmedi çünkü ikimizde başka başka sinir hastalıklarına sahibiz birbirimizi zaten anlamıyoruz atak dönemlerinde hiç anlamıyoruz kırıp dökmekten başka bi faydası yok bu evliliğin.

Çocukta olsaydı korkmazdım ben biraz nasıl desem zor karar veren biriyim. emin olmadan adım atmam ama artık geriye dönüp bakınca içim rahat çünkü ben elimden geleni yaptım bundan sonrası olmadıysa olmamıştır diyorum. Bekledim sabrettim artık son nokta buydu ve bende bu yoldan devam ediyorum.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Kesinlikle katılıyorum hayat kısa bir defa ve hakkıyla yaşanması gerekiyor.

Ben anlaşamadığım beni yoran yıpratan insanı da sevemem mesela. Herkesin lügatında sevgi çok başka birşey.

Siz bunca soruna rağmen sevecek kadar gönlünüz genişmiş. Ama yorulunca oda olmuyor yetmiyor bir zaman sonra.

Allah size aradığınız huzuru, mutluluğu nasip etsin inşallah. Bu evliliğin vadesi dolmuş. Yolunuz açık olsun

Çocuk olsaydı aranızdaki bağ hiç kopmazdı ama şimdi bütün bağları koparabilirsiniz. O kadar uğraşmışsınız, tek taraflı bir şey olmuyor. Olmuyorsa-uymuyorsa zorlamamak en iyisi. Daha mutlu bir hayatınız olur umarım bundan sonra.

Evet sevgi göreceli bir kavram herkesin sevgi anlayışı farklı tabiki.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Ben site de severim seni kuzum ilk okuyunca uzuldum ama son sozlerinde sana bunu dedirten adama cok kizdim..
Yakinlarimda bosanma oldu tek anladigim gercekten vicdanlari rahatsa (daha ne yapayim kismindaysa)kolay oluyor sonrasi

Açıkçası çok şaşırdım. Ama bir insan çöpü yere bırakıyor banyoyu batırıyor diye boşanmaz. Aslında içinde bir şeyler bittiği için her şey onu rahatsız eder. Mutsuz eder. Sanırım sizdeki duygular da bitmiş. Çocuk olmaması avantaj. Çok güzel ve sakin bir hayatınız olur umarım. Hep mutlu olmanızı dilerim

Ben site de severim seni kuzum ilk okuyunca uzuldum ama son sozlerinde sana bunu dedirten adama cok kizdim..
Yakinlarimda bosanma oldu tek anladigim gercekten vicdanlari rahatsa (daha ne yapayim kismindaysa)kolay oluyor sonrasi
İnişli çıkışlı devam etmek bana göre değil. Sorunlarla boğuşmak istemiyorum. İnanki artık arkama bakacak bişey kalmadı. Böylesi hayırlıymış demekten başka bişey gelmiyor artık elimden. Üzülmüyorum ben sende üzülme canım

Çok teşekkür ederim. Bunlar küçük şeyler tabiki. Zaten bunlar değil aslımda boşanma sebebi. Geriye dönüp baktığımda ortada beni bağlayacak bişey olmadığını farkettim. Neyi bekliyprum ne yapıyorum zamanım boşa gidiyor gençliğim geçiyor dedim ve artık harekete geçtim. Üzülmüyorum ama boşluk da var içimde. Garip duygular içindeyim tanımlayamıyorum. Endişe huzur huzursuzluk mutluluk mutsuzluk bir arada

Bazen kangren parmağı kesmezsen kolu kesmek zorunda kalırsın. En doğrusu mutsuz olduğun hayatı sürdürmemektir. Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…