Boşanıyorum üzgünmüyüm bilmiyorum

Anlaşmalı boşanma diyorsunuz ama önceki konularınıza göz gezdirince bu adam çirkefleşebilir gibi geldi. O yüzden dikkatli olun bence.
Bu arada neden nafaka vs istemiyorsunuz? Bence tazminat bile istemelisiniz. Adam sizi yıllardır ihtiyaçları için kullanıp bir de psikolojik şiddet uygulamış.

Olmuyorsa olmuyordur bazen zorlamanın anlamı yok. Siz terapist yoluna da gitmişsiniz. Her yolu denedim demek içiniz rahatlatacaksa, denemişsiniz bence.
Çocuk olmaması büyük bir artı, bağları tamamen koparabileceksiniz. Şu toparlanma döneminde artı uğraş göstermeniz gerekmeyecek, maddi anlamda tek kendiniz için çabalamanız gerekecek. Mesleğinizde varsa buda bir artı sizin için.
Umarım her şey gönlünüzce olur.

Bende aynı şeyi düşünmüyor değilim bu sessizlik normal mi diye. Ama yakın avukat bir tanıdığım var. Çirkefleşirse çekişmeliye dönüp en yüksek miktarda tazminat ve nafaka isteyeceğim zaten. Bunu ex eşim de biliyor. Korkum yok artık. Hiç kimseden hiç bişeyden.

Ama şuan ortalık sakinken bişey istemiyorum zaten takılarım 50 bin civarı yapıyor onu alıcam bi daha tazminat falan uğraşıp uzasın istemiyorum. En kısa ve kolay yoldan bu iş bitsin herkes yoluna baksın istiyorum. Uzadıkça soyadını üzerimde taşıyacağım, yıllarım geçecek yaşım genç, altın zamanlarımı böyle çekişmeli boşanma meselesi ile kaybetmek istemiyorum. Zaten mesleğim var onunla alakalı iş de buldum sayılır. Nafakasına ihtiyacım yok. Çocuk olsa tabiki işler değişirdi ama nafaka ile muhattap olup arkamda paramı yiyor gibi bi izlenim bırakmak istemiyorum. Onun kadar kazanabilirim yeni başlayacağım işten. O yüzden uğraşmayacağım.

Çok teşekkür ederim mesleğim var, iş buldum sayılır kazancım iyi olacak. Elimden geleni yaptım bundan sonra kendim için elimden geleni yapacağım.

Manipüle konusunda çok haklısınız. Ama artık bende uyandım. Aslında uyanıktım ama sabretmek mi hani verdiğim karardan pişman olmamak için mi bekledim düzelir umuduyla devam ettim bilmiyorum ama bıcak kemiğe dayanınca artık kestim. Çok rahat kestim hemde. Hiç pişmanlık hissetmiyorum.

He bir de kusurlarda eşit olduğumuzu düşünüyorum, evlilik konusunda hatalı davrandığım yerler var. Biraz ağzı bozuk biriyim (sinirlenince) hakaret ettiğim zamanlar oldu. Yada bazen ailesi ile alakalı kırıldığım şeyleri gündeme taşıdım sürekli, hasta olduğunu yüzüne vurdum gibi gibi... Hatalar karşılıklı, genel olarak o daha fazla kusurlu muhakkak ama ben hakimin önünde tüm kirli çorapları dökmek istemiyorum. Yaşandı ve bitti tekrar tekrar yanlışları konuşup midem bulansın istemiyorum. İyi bir şekilde uzlaşmak en mantıklısı geliyor.

Eski konunuzu da okudum sanki pandemi yüzünden sürekli bir arada olmam dolayısıyla yaşanan bir süreç gibi.. Inşallah acele karara varmamışsınızdır. Biraz uzaklaşmayı deneseydiniz.. belki biraz ayrı kalmak iyi gelirdi. Hakkınizda hayırlısı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim bundan sonraki yaşamın sana huzur ve sağlık getirsin.
Mutlaka üzüldün yaşanmışlıklar var sonuçta,sen mutsuzsan her şey boş bu hayatta.
Amin inşallah, çok teşekkür ederim.

Tabiki üzgünlük var ama şuan sırtımdaki yükten kurtulduğum için onu hissedemiyorum tam anlamıyla. Daha taze olaylar biraz zaman geçtikçe ne hissettiğimi daha net anlayacağım.

Teşekkür ederim. Ama kurtarılacak bi yanı yoktu pandemi öncesinde de sorunlar hep vardı. Dpktora gittik çözdük falan hala tam değildi. Sürekli benim çabam ile de evlilik yürümüyor. Olmayacağına inandığım an bıraktım zaten. Eğer biraz umudum olsaydı yine devam ederdim.

Aldığın karar daha çok yenide ondan.
Bu işler bitince o zmaan gerçek duygular ortaya çıkacaktır.
Sen güçlü durduğun her vakit hayatada güçlü başlayacaksın emin ol..

Aldığın karar daha çok yenide ondan.
Bu işler bitince o zmaan gerçek duygular ortaya çıkacaktır.
Sen güçlü durduğun her vakit hayatada güçlü başlayacaksın emin ol..
Ben zaten hızlı karar vermedim emin olarak verdim ve başlangıcı da güzel yaptığıma inanıyorum. Umarım hep böyle devam eder.

Hakkınızda hayırlısı olsun, her şey gönlünüzce olsun.
Bir evliliğin bitmesi ne olursa olsun üzücü oluyor.
Ama olmuyorsa, gerçekten her yol denendikten sonra bile olmuyorsa, hazır çocuk da yokken ayrılmak belki de en doğrusu.
Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar.

Kusur konusunda asla denk değilsiniz. Bir kere adamın hasta olduğu sizden saklanmış. Evlenseniz sonra hastalansa tamam ama öyle olmamış. Üstelik sizin de ruh sağlığınızı bozmuş. İnanın eski konularınızı bilsem asla ılımlı yorum yapmazdım.
En doğru kararı vermişsiniz. Çok tehlikeli bir adam bence. Umarım sorunsuz kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…