- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi Darkwhitetime
Merhaba bu konuyu acmaktaki tek sebebim rrahatlamak.kimseyle paylaşamiyorum ailem az çok anladı ama açıkça konuşmadım daha.10 yıllık beraberliğim var eşimle 6 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var . ailesiyle evlendiğinde beri problemlerin vardı görüşmuyorduk bir hafta önce ailesiyle ilgili bir durum oldu benimde çenem durmadı babasının bir sürü borcunu ödemek zorunda kaldım bu durumla ilgili konuştum o da sürekli böylesin kimseyi beğenmiyorsun bıktım senden nefret ediyorum nişanlım bitsin bu iş dedi bende o kdaka borç varken yanında ben vardım bende seni bırakırsam kimsesiz kalırsın dedim birbirimize yük oluyoruz falan dedi aslında sık olmasa da biylb kavgalarınlmz olurdu ama birekilde gelir durumu duzeltird 1 hafta oldu doğru düzgün eve gelmiyor tek konuştuğumuz boşanma işlemleri ona en son için açılmıyor mu dedim birbirimieb yük olmuşuz bu zamana kadar dedi bende uzatmayalım hemen bitsin dedim.cok karışık oldu özür dilerim sizinle paylaşmak istedim çünkü kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum aylarca bu adamın bile olmayan borcu nu odedodedim her yaptığımı yok sayıyor aslında bende bitse mutlu olucm gibi ama kızım i düşününce içim acıyor ve istemeden de o lanet ailesiyle kizim in görüşme fikri mat ediyor beni