Bosaniyorum

Darkwhitetime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
454
251
103
Merhaba bu konuyu acmaktaki tek sebebim rrahatlamak.kimseyle paylaşamiyorum ailem az çok anladı ama açıkça konuşmadım daha.10 yıllık beraberliğim var eşimle 6 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var . ailesiyle evlendiğinde beri problemlerin vardı görüşmuyorduk bir hafta önce ailesiyle ilgili bir durum oldu benimde çenem durmadı babasının bir sürü borcunu ödemek zorunda kaldım bu durumla ilgili konuştum o da sürekli böylesin kimseyi beğenmiyorsun bıktım senden nefret ediyorum nişanlım bitsin bu iş dedi bende o kdaka borç varken yanında ben vardım bende seni bırakırsam kimsesiz kalırsın dedim birbirimize yük oluyoruz falan dedi aslında sık olmasa da biylb kavgalarınlmz olurdu ama birekilde gelir durumu duzeltird 1 hafta oldu doğru düzgün eve gelmiyor tek konuştuğumuz boşanma işlemleri ona en son için açılmıyor mu dedim birbirimieb yük olmuşuz bu zamana kadar dedi bende uzatmayalım hemen bitsin dedim.cok karışık oldu özür dilerim sizinle paylaşmak istedim çünkü kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum aylarca bu adamın bile olmayan borcu nu odedodedim her yaptığımı yok sayıyor aslında bende bitse mutlu olucm gibi ama kızım i düşününce içim acıyor ve istemeden de o lanet ailesiyle kizim in görüşme fikri mat ediyor beni

Senelerce zaten eşinizin ailesine destek olmuşsunuz susup teşekkür ediceği yerde gereksiz gurur yapıp sırtından iniyim de rahat rahat koş demiş.
Kendi tercihi hakkınızda hayırlısı olsun.
Ancak malesef görüşücekler hakları kabullenmeye çalışın yüz göz olmayın yeni hayatınıza adapte olup çocuğunuzu oyun gurubuna gönderiyomuş gibi düşünün zaman zaman.
Hem maddi, hem manevi güçlü olmanız gereken bir dönem ve sadece çocuğunuza kensinize odaklanın.

Babası kendi kefil olmak istemediği için eşimi kefil yapmış arkadaşına benim haberim bile yoktu çok sonra öğrendim hala borç oduyorz

Senelerce zaten eşinizin ailesine destek olmuşsunuz susup teşekkür ediceği yerde gereksiz gurur yapıp sırtından iniyim de rahat rahat koş demiş.
Kendi tercihi hakkınızda hayırlısı olsun.
Ancak malesef görüşücekler hakları kabullenmeye çalışın yüz göz olmayın yeni hayatınıza adapte olup çocuğunuzu oyun gurubuna gönderiyomuş gibi düşünün zaman zaman.
Hem maddi, hem manevi güçlü olmanız gereken bir dönem ve sadece çocuğunuza kensinize odaklanın.
teşekkürler güçlü olmaya calisiyçalı ama çok yoruldum

Üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun :(
nankörlük yapmış eşiniz size,bıraksaydınız ne halleri varsa görselerdi, ödemeseydiniz keşke borcunu falan

Sanırım eşinizin ağırına gitmiş ancak zaten evlenirken iyi günde kötü günde denilmiyor mu eşinizin ailesine yaptıklarına karşılık sinirle söylenen bir lafı uzatması gereksiz olmuş.Sonuçta insanoğluyuz kendimizi tutamayabiliyoruz çoğu zaman. Bu kadar ileriye gidilmemeli bence.

Kızını öne sürme ! Huzur olmayan evde mutlu çocuk büyütülmez. Psikolojisi ve geleceği için boşanmanız hayırlı olur .ayrı ayrı hem annesiyle hem babasıyla güzel bir çocukluk geçirebilir. Fakat yaşanan olumsuzlukların dozu arttıkça çocuk bir sürü şeyle kendi içinde savaş verir .başta özgüveni olmak üzere bütün hayatı etkilenir ..

Kızını öne sürme ! Huzur olmayan evde mutlu çocuk büyütülmez. Psikolojisi ve geleceği için boşanmanız hayırlı olur .ayrı ayrı hem annesiyle hem babasıyla güzel bir çocukluk geçirebilir. Fakat yaşanan olumsuzlukların dozu arttıkça çocuk bir sürü şeyle kendi içinde savaş verir .başta özgüveni olmak üzere bütün hayatı etkilenir ..
kızımı asla one surmuyorum bu çok yanlış bir cümle olmuş herşeyi dusunmdü ,orundayim

Borç bitmiş, sizinle de isi bitmiş esinizin. Kadının kocasının borçlarını ödemesi çok itici geliyor bana.
Siz de artık başa kakmayın, olmuş bitmis. Çocuk için idare edin başka sorunlar yoksa.

Çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun :(

Odediginiz borclarin geri odenmesini talep edin. Elinizde dekontlar vardir sanirim.
Onun disinda cocuklar bu duruma daha cabuk alisiyor daha kolay toparliyor onu soyleyebilirim.

Back
X